Πανελληνιες

Τι πάει να πει προνόμια?

Τεσπά, έτσι κι αλλιώς δεν με πολυενδιαφέρει, εγώ είμαι κατά των Πανελληνίων γενικότερα.

Ρε εγω εκανα λαθος μεχρι και τον ορισμο της συνεχειας (εγραψα τον κλασικο ορισμο και οχι αυτον για κλειστο διαστημα).Για να μην πω για το τεταρτο θεμα που δεν το αγγιξα καν παρα μονο το υποερωτημα για την 1-1.Αποτυχια λεμε… :frowning:

Και πως γινεται να μιλαμε για δικαιο και αδικο στις πανελληνιες;Οι πανηλληνιες ειναι απο τη φυση τους αδικες.

ναι αλλα εγω δινω δευτερη φορα και ηταν ουσιαστικα η τελευταια μου ευκαιρια.χαλκιδα δεν θελω να συνεχισω με τπτ οποτε σκατα

Ρε οκ την αποδειξη που επεσε ακομα να τη χωνεψω…ΝΑ ενα θεωρημα ολοκληρωτικου λογισμου,ΝΑ ενα Fermat και τοοοσα αλλα και βαλανε οι μογληδες αυτο??Αυτο δε φαινεται καν,σε κατι σχολια ειναι…Να μου πεις κακως επρεπε να διαβασεις ακομα και αυτα.Ναι ενταξει αλλα αυτο το καναν επιτηδες,τοση που ηταν η αποδειξη και τοσο εμφανης που ηταν ουσιαστικα εξεταζαν ποιος ειναι πιο παρατηρητικος…Και η αλλη η ειρωνεια?Πρωτη φορα στη ζωη μου επιασα ολα τα Σ-Λ…

Τεσπα παω να γαμηθω στο ΑΟΔΕ,τι να κανουμε πρεπει να παιξουμε με τους ορους τους.Κουραγιο σε οσους αλλους δινουν…

Μα δε νομίζω να είναι κανείς υπέρ. Απλά η λύση του να μπαίνουν όλοι όπου θέλουν δεν είναι και τόσο εφικτή - καλώς η κακώς. Εκτός και αν είσαι υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων :stuck_out_tongue:

Παιδιά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα ξεχάσετε ΟΛΑ και να προχωρήσετε προς το επόμενο μάθημα.

ακομα να το χωνεψω.μου 'ρχεται να φτιαξω μια αυτοσχεδια βομβα και να βρω αυτους που εφτιαξαν τα θεματα να τους ξεκανω.δεν ειναι δυνατον δλδ.ηδη εχω σπασει το κινητο μου και το τηλεφωνο του σπιτιου

Εγραα παρα πολυ καλα…
Παιδια κουραγιο ητανε παλουκια… Δεν νομιζω τα αλλα να ναι τοσο τσοντα…
Ηθελαν ψυχραιμια και να σου κανουν το “κλικ”
Παμε για αλλα τωρα. ΘΑ [εσουν κι οι βασεις

Ένας γνωστός μου είχε ρίξει κάτω τη τζαμαρία με τα αποτελέσματα :lol:

Παιδιά, δε τρέχει τίποτε, ξεχάστε το. Η ψυχολογία είναι το κυριότερο εφόδιο. Θα γράψετε καλά στα υπόλοιπα. :slight_smile:

Αυτο. Γιατι τωρα ολοι θα εχουν in mind ‘‘αν δεν γραψω τοσο εκει παει, αν δεν γραψω τοσο εδω παει…’’ και λογικο. Αλλα ετσι θα πατε να δωσετε με μια ψυχολογια γ@μησε τα στο επομενο μαθημα+οτι θα ειστε πιο επιρρεπεις σε μαλακιες. Οποτε ή κανεις τις τελευταιες επαναληψεις ξεχνοντας την καθε προηγουμενη ηττα, ή πας να δωσεις με ενα κενο μυαλο.

Αλλα anyway δεν ειμαι σε θεση να κρινω μιας και οι εξετασεις που δινω εγω ακομα ειναι ενδοσχολικες και δεν μπορω να δω καταλληλα/κατανοησω την βαρυτητα ενος τετοιου θεματος. Απλα προσπαθω να υποθεσω τι θα εκανα-προτιμουσα εγω.

Ωραιος αλλα για να γινω πιο συγκεκριμενη (γιατι κι εγω ειμαι κατα μια εννοια): Αν ολοι οι μαθητες ειχαν φιλοτιμο και διαβαζαν, το συστημα της παιδειας ηταν διχως κενα και οι καθηγητες ηταν ολοι οκ θα ηταν αναμενομενο και πιο σωστο να μην υπαρχουν πανελληνιες αφου θα περναγαν ολοι με σωστη μεση εκπαιδευση στις σχολες που θελουν (κι επειδη αν υπηρχαν ο ανταγωνισμος θα ηταν τεραστιος). Και για να το παμε πιο μακρια δεν θα υπηρχαν ουτε βαθμοι. Αλλα μιλαμε για κατι που δε νομιζω να γινει οσο ζουμε.

Το ακουσα απο γνωστους μου αυτο με τα μαθηματικα παιδες. Για οσους θελουν να περασουν σε σχολες του 5ου πεδιου θα 'ναι κριμα αν δεν τυχει καποιο αναλογο παλουκι στους θεωρητικους (που δεν το ευχομαι βεβαια). Αλλα για τα υπολοιπα πεδια σκεφτειτε οτι ολοι γραψαν λιγοτερο απο το αναμενομενο και αρα οι βασεις θα πεσουν κτλ.

Ok,ήθελα να γράψω υψηλή βαθμολογία αλλα το έχασα.Εντάξει,τουλάχιστον δεν τα πήγα και τόσο χάλια.Λογικά έγραψα από 14-16 και φυσικά δεν εγραψα την ανεκδιήγητη απόδειξη (10 μονάδες για δύο σειρές-οι οποιες ήταν σχόλια κάπου στο βιβλίο-τόσα πράγματα υπάρχουν) και μετά το 3ο θέμα το τελευταίο.Γενικά πιο μεγάλο επίπεδο δυσκολίας από το περσινό.Το 4ο ειδικά αρκετό παλούκι,αλλά το έλυσα χωρίς πολλά πολλά.

Κι εγώ απελπισία σήμερα με τα μαθηματικά. Δε νομίζω οτι έχω γράψει χειρότερα στη ζωή μου(!) Μεγάλο λάθος μου το τόσο άγχος βέβαια…
Καλή συνέχεια εύχομαι.

:frowning: :frowning: :frowning:

Για όσους δεν έγραψαν καλά Μαθηματικά Κατεύθυνσης.

Λοιπόν, εγώ είχα γράψει 10,8. Φυσική Κατεύθυνσης έγραψα 8,2. Έδινα το 2005, θυμάστε πώς ήταν τα θέματα νομίζω… Τέλος πάντων, άλλωστε δεν είχα κάνει ουσιαστικό διάβασμα μέσα στη χρονιά. Η ουσία είναι ότι σε δύο μαθήματα βαρύτητας, τα σκάτωσα. Κι όμως, έβγαλα αρκετά μόρια για να μπω στη σχολή που ήθελα. Γιατί; Έγραψα πολύ καλά σε όλα τα άλλα μαθήματα, στα οποία τα “αστέρια” μαθητές, που βγάλανε 18000 μόρια ξέρω γω, δεν έγραψαν τόσο καλά, πχ Ιστορία κι Έκθεση, 18 και στα δύο. Ε πήγα και πολύ καλά στα ευκολάκια Βιολογία Γενικής, Χημεία Κατεύθυνσης, νατα τα 17000 μόρια.

Συμπέρασμα; Μην κρίνετε από ένα μάθημα. Ειδικά αν τα σκάτωσαν οι περισσότεροι. Όταν τα θέματα είναι δύσκολα, είναι δύσκολα για όλους. Κι άλλοι την πάτησαν, οπότε χαλαρά, το ξεχνάτε και πάτε στο επόμενο μάθημα. Χωρίς άγχος. Ειλικρινά, μια σχολή δε χάνεται ΤΟΣΟ εύκολα. Γιατί; Γιατί κι άλλοι που θα τα σκάτωσαν Μαθηματικά θα θέλουν την ίδια σχολή. Οπότε ίσως πέσει η βάση. Ήρεμα, δεν κρίθηκε ούτε τέλειωσε τίποτα.

Γερά και σας περιμένει πραγματικά το πιο ωραίο καλοκαίρι σας :slight_smile:

εγώ πάντως αν ήμουν θετικοτεχνολογική και εδινα μαθηματικά σημερα και ειχα παει σκατά όπως οι περισσότεροι, με αυτό το ποστ θα ενιωθα πολύ καλύτερα! Μπραβο ρε δεχτεριό!

Το καλοκαίρι ααααααχ… αντε να ερθει επιτελους να ησυχασουμε!

Εγώ αγχώθηκα γιατί 17.000 μόρια δεν μου φτάνουν. Θέλω άλλα 1.858 :stuck_out_tongue:

Καλά, όσοι θέλετε να βγάλετε πάνω από 17000 που έβγαλα εγώ ΠΑΛΙ μην αγχώνεστε. Τα έγραφα γενικά όλα αυτά, όχι ότι δε συμβαίνουν αν θέλετε 18.858 μόρια :stuck_out_tongue:

Θυμάστε ρε, αν τα σκατώσατε εσείς, τα σκάτωσε και ο δίπλα! Και άλλος ένας από άλλη πόλη και άλλοι 10 από άλλη πόλη! Χαλαρώστε. Βουρ για το επόμενο μάθημα και ακόμα πιο βουρ για το καλοκαίρι σας :slight_smile:

Φένια, καλή επιτυχία :slight_smile: Λένα, μη στενοχωριέσαι, χειρότερα από 10,8 και 8,2 σε μαθήματα βαρύτητας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να γράψεις :lol: Η συνταγή είναι να τα σκατώνετε σε κανα 2 αλλά στα άλλα να γαμάτε! :smiley:

Πράγματι! 8,8 εγώ στη Φυσική:lol:

εγω ομως ειχα γραψει 7.8 :expressionless: