Εσύ είσαι εραστής του Μπαλτά και της Θέριον, δεν πιάνεσαι.
Δίκιο είχε η Φένια οτι βοηθάει! Μενι θενξ δεχτερ!!
(Χειρότερα πήγα… :()
Χαίρομαι! Γενικά για ιστορίες Πανελληνίων, εδώ είμαι
Δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα πώς πήγες!!! Εγώ Ιστορία πίστευα ότι δεν είχα πάει τόσο καλά, αλλά πήγα. Γενικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε από πριν. Λένα τι σχολή θες;
παρηγορο αυτο που λες… εγω εχασα ενα θεμα στα μαθηματικα γενικης για μαλακια (στην κυριολεξια ομως μαλακια) κ ειμαι ετοιμη να πεθανω. κοβουν κ πολυ εκει φανταζομαι (εκανα κ μια πραξη λαθος) κ τα εχω παρει αγρια γιατι οι αλλοι που διναν βιολογια χτυπησαν εικοσαρια. ε σημερα ενταξει θεωρητικη καναμε περιπατο (οσοι ειχαν διαβασει κ δεν θεωρησαν αντισος τον καβαφη) κ οι αλλοι κλαιγαν. πολλα παιδια στο σχολειο μου τα μπιξαν (κ αγορια!!!) σε εμας μαλλον θα βαλουν τιποτα παλουκια στα αρχαια. μα καλα τι σκατα παλι οι βασεις θα ανεβουν? που θα πανε ρε παιδια? ποσο πιο πανω πια?
Ειλικρινά πάτωσα… :-s
Χμ. Η μεγάλη αγάπη είναι το σχέδιο και θέλω να δώσω για καλών τεχνών που είναι ανεξάρτητη στις εξετασεις… Επειδή ειναι φλου ομως αυτο, ψαχνω εναλλακτικη για την ωρα. Η γραφιστικη μου αρεσει αρκετα, θα ηθελα κατι με σχεδιο… Δεν εχω κατασταλλάξει ακριβώς σε κάτι δηλαδή!
εε μα…οταν κατι ειναι σχεδιασμενο να ψαχνει αυτο που δεν ξερεις, εχεις αυτα τα δραματα μετα:(
Ναι, αλλα αλλιώς ειναι η ιστορία και αλλιως τα μαθηματικα.
Το πρωτο είναι αρκετα υποκειμενικο, ειδικά οι πηγές και δεν μπορεις οντως να ξερεις πώς εγραψες, ενω στα μαθηματικα μπορεις να ξερεις ποσο εχεις γράψει γιατί τα μορια ειναι στανταρ και σωστη ειναι μονο μια λυση όχι δεκα. Αν την εγραψες, εγραψες. Αν όχι, χάνεις μόρια.
[QUOTE=Lena_MDM;368507]Ειλικρινά πάτωσα… :-s
Χμ. Η μεγάλη αγάπη είναι το σχέδιο και θέλω να δώσω για καλών τεχνών που είναι ανεξάρτητη στις εξετασεις… Επειδή ειναι φλου ομως αυτο, ψαχνω εναλλακτικη για την ωρα. Η γραφιστικη μου αρεσει αρκετα, θα ηθελα κατι με σχεδιο… Δεν εχω κατασταλλάξει ακριβώς σε κάτι δηλαδή![/QUOTE]
γραψε τωρα κ μετα βλεπεις
Βασικά πρώτη λυκείου πάω αλλα θενκς
Και συμβουλη για οσους πανε για οικονομικα(μπλιαξ αλλα επιλογες ειναι αυτες:) )…Μην αγχωνεστε τοσο αν δεν γραψατε καλα στην κατευθυνησ στα μαθηματικα.Το ΑΟΘ σας δινει πολλα μορια αφου εχει τον συντελεστη και ειναι κατα βασην ευκολο μαθημα.Αν εχετε γραψει και ενα 19 στα γενικης και γενικα καλους βαθμους στα αλλα περνατε μιας και φετος θα πεσουν κιολας:) …Πχ εγω περυσι παρα τα σχετικα ευκολα θεματα στα μαθηματικα εγραψα 11,7 φυσικη(που ηταν πανευκολη) επαθα μπλακ αουτ ενω ειχα ξεσκιστει και εγραψα 11,6 και εκθεση 13,3…Ομως στα υπολοιπα πηγα γενικως πολυ και εβγαλα σχεδον 17000…Εκει που περασα δεν ηθελα φυσικα:wink: 8) :lol: αλλα μπηκα σε αρκετα καλη σχολη:p
Πω κατι μου λεει οτι οταν αγχωνεσαι ξερω πως εισαι… και η αδερφη μου θελει καλων τεχνων. Εχει πολλες ψωναρες εκει μεσα κι εχω ακουσει οτι θελει και μεσον (μια μικρη βοηθεια οχι κατι τρομερο νομιζω). Αλλα οκ αν εχεις χερι κι εχεις κανει καλη προετοιμασια δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Γραφιστικη απο ενα σημειο και μετα θα ειναι ολα σε υπολογιστη ρε συ και δε λεει. Αλλη η επαφη με το μολυβακι :Ρ
και ομως κ στην ιστορια κατευθυνσης μας εχει απαντησεις… το γραφεις παιρνεις τα μορια δε το γραφεις κοβονται.
Πολύ καλή επιλογή η καλών τεχνών αγαπητή Λένα. Την έχει τελειώσει μια φίλη μου και τα γνωρίζω εκ των έσω προσφέρει συνολικά πολύ υψηλη ποιότητα σπουδών καλή επιτυχία σου εύχομαι
Αντε,τελείωσε και το ΑΟΔΕ,λογικά 19,5 με 20.Πήρα εκδίκηση για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης:D
Εντωμεταξύ όλα που πέσανε εκτός από την επιχειρηματικότητα ήτανε sos.
Τα σωστό λάθος:
Α.1 Λ
Α.2 Σ
Α.3 Λ
Α.4 Σ
Α.5 Λ
Α.6 Σ
Α.7 γ
Α.8 α
Α.9 γ
σωστά τα χεις…Σας φτιαξανε σημερα…γελοια θεματα…ολα SOS…Tα ειχα κανει στους μαθητες μου την προηγούμενη:bounce: :bounce:
Ρε συ Satriani. Βαλτός είσαι? Δεν παρακάλεσαν τα παιδιά που έδωσαν να μη συζητάτε τις λύσεις και εδώ μέσα?
Μήπως όλα αντι-sos, εκτός από την ηγετική συμπεριφορά που ήταν sos;
Πρέπει να έχω γράψει γύρω στο 18.
Hγετικη συμπεριφορα sos
Μaslow ηταν Sos
ασκηση super
sos
Διοικηση ανθρωπινων πορων Sos
Πες μου οτι δεν περίμενες μίγμα μαρκετινγκ?Ηταν στανταρακι και αυτο…Ποιο ακριβως θεωρεις αntisos…?
Δεν θεωρούσα sos την επιχειρηματικότητα η οποία νομίζω ότι έχει πέσει. Πέρυσι πάλι από εκείνο το κομμάτι έβαλαν.
Επίσης την προώθηση και τη διανομή. Από μείγμα μάρκετινγκ περίμενα ότι θα πέσει προϊόν ή τιμή, τα οποία είχα διαβάσει και πολύ καλύτερα.
Θεωρεις τη πρωτη παραγραφο του βιβλιου sos??:lol: Τους συντελεστες management??Τα αλλα ναι ηταν SoS.
Λοιπον το λιγοτερο 94-95 τσιμπησα σημερα,μια χαρα.Να ρωτησω κατι στους συντελεστες management εγραφε σε παρενθεση δε χρειαζοντα παραδειγματα.Εκτος λοιπον απο τη μεσαια παραγραφο,στην τελευταια μετα που λεει για τα εργαλεια διοικησης λεει σε μια φαση "Για παραδειγμα"και αναφερει μερικα απο αυτα.Αυτο θεωρειται παραδειγμα η οχι?
Edit:Για να εξηγουμαι τα θεωρουμενα καραSOS για φετος ηταν επιχειρηση ως θεσμος,προγραμματισμος,οργανωση,διοικηση παραγωγης,herzberg και οι 10 παπαριες τις τελευταιας σελιδας.Αλλα και αρκετα απο αυτα που μπηκαν ακουγοντουσαν γενικα οπως οι προσανατολισμοι…