κι ομως πολλα σαιτ ειχαν δωσει στα sos την ερωτηση τί διαχωριζει την επ/ση απο κοινωνική οργάνωση που ήταν η επιχειρηματικότητα…
και η αληθεια ειναι οτι δεν προσφερονταν πολλα απο το 1ο για θεμα…Anyway ήταν μαθημα για να ρεφαρετε …Ελπιζω να πηγατε ολοι καλα ,καλα αποτελεσματα κ καλη επιτυχια στα επομενα…
pumpkin δεν ειναι μονο η πρωτη παραγραφος η επιχειρηματικοτητα…ολη η πρωτη ενοτητα μιλαει για αυτο…
Ηθελε τις τρεις μαλακιες και τον ορισμο της επιχειρηματικοτητας,τιποτα αλλο.(βλεπε και μοναδες που εδινε)Αν ηθελε να γραψουμε κι απο αλλο κομματι θα βαζε ξεχωριστο υποερωτημα:wink:
Έγω το έγραψα, λογικά εννοούσε μόνο τη μεσαία παράγραφο να μη γράψεις.
Έχω χάσει λίγο από τη διανομή και από την ερώτηση που αφορούσε την 1η σελίδα του βιβλίου, την οποία δεν περίμενα με τίποτα. Τα έγραψα δηλαδή αλλά όχι ακριβώς όπως τα λέει μέσα στο βιβλίο. Γι’ αυτό δεν ξέρω και πόσο μπορούν να μου κόψουν…
Oκ:) Ουτως η αλλως εκτος απο τα θεματα που πεσαν σε οεφε και εσπερινα,δε μπορει να χαρακτηριστει κατι αλλο αντι sos.Απλα επειδη περυσι επεσε μονο 1ο και 3ο οι περισσοτεροι θεωρουσαν οτι δε θα πολυπεσει πρωτο και ποσο μαλλον η πρωτη σελιδα.
Anyway εχουν ανεβει κι οι απαντησεις στο in.gr αλλα απλα σου λεει που ηταν η απαντηση στο κειμενο.Παντως η θεωρια ηταν Λ-Σ-Λ-Σ εναλλαξ και το multiple γ α γ.
@Τsintis:Μην ακους αυτα που λενε κατα λεξη και δε πρεπει να ξεχασεις τιποτα.Αν δε ξεχασεις καποια βασικη εννοια και τα γραψεις στρωτα ελαχιστα θα σου κοψουν.
Πω ρε, μας πεθαναν στη θεωρια Βιολογια … Ουτε αγγιξαν Μεντελ… Αν ειναι δυνατον…
Προφανως το κανουν για να γραφουν μονο οι πολυ καλα διαβασμενοι- παπαγαλακια…
αν ειναι δυνατον
γιατι οταν βαζουν ευκολα θεματα δεν γραφουμε? μπορει να μου λυσει καποιος αυτη την απορια? χτες ελεγα απεξω αυτο το αναθεματισμενο κεφαλαιο που επεσε τα ηξερα τα ελεγα κ μεσα στην αιθουσα οταν εγραφα κ τελικα εγραψα αλλα που ηταν εκτος. δηλαδη ειμαι να παρω το κεφαλι μου κ να το χτυπαω στους τοιχους μεχρι να ματωσει… αλλο ενα μαθημα χαθηκε τζαμπα. κ υποτιθεται οτι ημουν κ η καλυετρη μαθητρια. @ρχιδι@ τρυπια (soz αλλα ας βρισω κ εγω μια φορα)
Σοζ που το τονιζω- δεν το κανω με κακη προθεση- αλλα μου καθεται στο λαιμο γιατι το λενε πολυ για τους θεωρητικους και ειναι σαν να συσχετιζεται σε μερικα ματια.
Παπαγαλος ειναι κι αυτος που απλα μαθαινει να τα λεει απ’ εξω. Χρειαζεται κατι παραπανω. Να ξερεις τι λες, να μπαινουν στον εγκεφαλο. Απ’ οσα παιδια ξερω οτι θα παμε θεωρητικη του χρονου μονο 2 ειναι παπαγαλοι (επειδη ειναι στοκοι και το μονο που κανουν ειναι αυτο). Ανεκαθεν ολες οι κατευθυνσεις προσφερουν γνωση αν ξερεις πως να το χειριστεις. Για καποιους στοκους λοιπον ειναι ευκολο να πηγαινουν εκει γιατι ειναι πιο ευκολο το να μαθεις την ιστορια πχ παπαγαλια. Για τους θετικους και τους τεχνολογικους ειναι ΟΛΟΙ παπαγαλοι. Αυτοι που λεγαμε στο γυμνασιο στοκοι ειναι οι παπαγαλοι. Ενας κανονικος θεωρητικος ξερει τι λεει.
Συμφωνω Wretch αλλα οταν σου δινουν την διατυπωσης του βιβλιου και καλα σαν εισαγωγη, τοτε οποιος ξερει απεξω το βιβλιο γραφει χωρις καν να καταλαβει την ερωτηση…
Εγω μιλησα για το γενικοτερο κλιμα των εξετασεων οπου ενας “παπαγαλος” σε τετοια μαθηματα γραφει τελεια…
Τα θεματα της Βιολογιας ηταν τα πιο αντι σοσ που θα μπορουσαν να βαλουν.Επισης υπηρχαν πολλες ασαφιες.Μπορω να πω οτι η επιτροπη ειναι απαραδεκτη.Ασε που εμας στη θετικη μας εχουν ξεσκισει.Και Μαθηματικα και Βιολογια δυσκολη.
Ετσι ναι. Αυτο θελουν στις εξετασεις, να εισαι παπαγαλος. Βαριουνται να διδαξουν την επικοινωνια, την κουβεντα και την ελευθερη σκεψη γιατι δυσκολα βαθμολογουνται και ποιος καθεται τωρα να διορθωνει γραπτα…(
Κι εγώ συμφωνω, απο ένα σημείο και μετα χάνουμε την ουσία…
Λες κι εγώ θα θυμαμαι όλες αυτες τις λεπτομέρειες στην ιστορία που εμαθα φέτος… Σε μια βδομάδα θα τις εχω ξεχάσει σιγουρα.
Αντι πχ η γνώση που αποκτουμε να ειναι σφαιρική γυρω απο ενα θεμα και να εχει μια συνεχεια, ή αντι να γινεται συζητηση πανω σε κάποιο ιστορικό γεγονός για να μπορεσουμε να το κανουμε δικό μας, να το κατανοησουμε, μαθαινουμε παπαγαλία αυτό που λεει το βιβλιο του υπουργείου και νταξει, ξερουμε να μιλησουμε τωρα γι αυτο το θεμα… οκ, τι να πω.
και σημερα δεν διαγωνιστηκαμε για το ποιος ξερει ιστορια αλλα για το ποιος εχει αποστηθισει καλυτερα το σχολικό βιβλιο… ποσο λαθος!