Πανελληνιες

νομίζω κυριοι μοδς ενα μπανακι στον απο πανω κυριο θα ήταν ο,τι πρεπει. :stuck_out_tongue:

Μη μπζαρώνετε ρε! :stuck_out_tongue:
Και γω στη φυσική είχα γράψει 9,8 αλλά εκεί που ήθελα πέρασα.
Καλών τεχνών ρουλζ ε. ¶μα το χεις πήγαινε, γαμεί η σχολή.
Γραφιστική που είμαι εγώ, καλά είναι, αν και στο πρώτο εξάμηνο στις αρχές είναι πολύυυυυ βαρετές οι εργασίες (μετά βελτιώνεται όμως η κατάσταση).

της θεωρητικης τα θεματα παντως μεχρι τωρα ηταν πολυ ευκολα. μεχρι κι’εγω που ειμαι ο χειροτερος δεν εχω δωσει ουτε μια λευκη ακομα…

[QUOTE=socrates;370485]της θεωρητικης τα θεματα παντως μεχρι τωρα ηταν πολυ ευκολα. μεχρι κι’εγω που ειμαι ο χειροτερος δεν εχω δωσει ουτε μια λευκη ακομα…[/QUOTE]

οντως ηταν ευκολα… ακομα κ η λογοτεχνια. οποτε μαλλον την πεμπτη στα αρχαια θα κλαψουνε μανουλες… ε τι στο καλο ενα δυσκολο αγνωστο δε θα το βαλουν να μας … πατοκορφα? (ευκολα ηταν αλλα υπηρχαν κ δυσκολα σημεια)
σκοπευες να δωσεις λευκη κολλα σε πανελλαδιεκς (αντε σε ενδοσχολικες παει κ ερχεται αλλα σε πανελλαδικες??? :-k )

Θενξ! Μακαρι…

Αυτο που λετε για παπαγαλια δυστυχώς ισχύει. Στο ΑΟΔΕ εμενα μου φανηκε πολυ λαθος αυτο που έβαλαν στα Σ-Λ για την αναγνώριση αναγκών καταναλωτών (και μονο που το γραφω βαρετο φαινεται :?). Δεν ειναι κατι που ισχύει και για την εν λογω λειτουργια; Πρεπει να κολλαμε στην διατυπωση του βιβλιου δυστυχως…

και τα θεματα της τεχνολογικης δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολα (νομιζω…).αφου και αοδε που δεν ειχα διαβασει σχεδον τπτ ολητην χρονια εγραψα γυρω στο 15… δεν ξερω, ακουω πολλα τωρα τελευταια για τα θεματα και δεν ξερω τι να πιστεψω…

ρε παιδια πως μπορειτε να προβλεψετε ποσο γραψατε? εγω ακουσα οτι στην εκθεση αποτυχαμε παταγωδως (ελπιζω να ειναι απλα φημη…)

Ε τι άλλο να είναι. Λες να τα διόρθωσε κανείς δημοσιογράφος? :lol: Χαλαρώστε ρε σεις…

οχι αλλα μην ξεχνας οτι αυτοι που διορθωνουν ειναι και καθηγητες κ λενε στους μαθητες τους την γενικη εικονα που πηραν

Εδω στα Τρικαλα διορθώνονται γραπτα απο Αθηνα φετος (και νομιζω και απο Εδεσσα). Ενας καθηγητης μού ειπε οτι η βαθμολογία του στα τόσα γραπτα που εχει διορθωσει ειναι απο 10 μεχρι 12 (για Αθηνα) και εχει βαλει μονο ενα 17αρι. Γενικα πολύ χαμηλες βαθμολογίες…
Τα δικα μας πανε Σερρες.

Άκουγα χθες τα μεσάνυχτα στο ράδιο ότι 23 εκπαιδευτικοί - βαθμολογητές θα γράψουν επίσημη διαμαρτυρία (κάτι τέτοιο τέλος πάντων) προς το Υπουγείο Παιδείας για τα θέματα που μπήκαν Μαθ Κατ , κρίνοντάς τα ως προχωρημένα και εκτός πνεύματος του σχολικού βιβλίου…

και?θα αλλαξει κατι?οχι.οποτε ας κανουν οτι θελουν

φυσικά και δεν θα αλλάξει…απλά η ενέργεια μου έκανε εντύπωση.

πωω εχετε φαει τρελο πακετακι καημενα εε?:frowning:

αντε να δουμε ποτε (και αν δηλαδη) θα καταφερουμε ποτε σαν χωρα να υιοθετησουμε εναν πιο δικαιο και λογικο τροπο εξετασεων…:frowning:

Πόσο μαλάκες μπορεί να είναι μερικοί;
Δε με νοιάζει πόσο έγραψα φυσική, σίγουρα πολύ καλύτερα απ’ότι περίμενα.
Το θέμα είναι ότι μου κλέψανε το κινητό, το οποίο άφησα σε ένα κουτί στο γραφείο των καθηγητών, όπως και τα άλλα παιδιά.
Γιατί να υπάρχουν τέτοια άτομα… Είμαι χάλια τώρα… :frowning:

στα αρχαια βαλανε πανευκολα θεματα σημερα

μαλλον το δικο μου ηταν το 17:p

Ετοιμάσου για κεράσματα…

γενικα ευκολα μου φανηκαν τα θεματα στη φυσικη.εκανα λαθος στις πραξεις στο τριτο και στο τεταρτο και μετα πηγαν ολα λαθος αλλα η λογικη ηταν σωστη.γυρω στο 13 υπολογζω.

οντως… ευκολη εισαγωγη ευκολη μεταφραση ολα ευκολα. καλα για το αγνωστο δε το συζητω… βρε μπας κ θελουν να γεμισουν οι σχολες του πρωτου πεδιου? παντου ευκολα μας βαλανε εμας… :-k