Πανελληνιες

:blow: :blow: :blow: :x :x :ban:

ξερω μια παροιμια! οσα δεν φτανει η αλεπου… (ευκολα ηταν για αυτους που διαβασαν αλλιως…)

Οχι ρε παιδια… δυσκολα βαλτε αυτα φετος και του χρονου στη θεωρητικη να πεσουν οι βασεις γαμω! Θα θελει 17.000 μορια η σχολη που θελω αν συνεχιστει το ιδιο πραγμα :Ρ

χαχαχαχα ναι ρε εχει κ αλλα εξυπνα παιδια η μαμα σου? στη θεωρητικη οτι κ να μπει εφοσον εχεις διαβασει το γραφεις. ειναι πιο σιγουρα τα πραγματα. υπαρχουν συγκεκριμενες απαντησεις σε ολα κ αυτα για υποκειμενισμο ειναι βλακειες. εφοσον διαβασεις θα περασεις. ποια σχολη θες?

ε, οσο να ‘ναι, ξερουμε τι γραψαμε πανω κατω, δεν ειναι ολα τα μαθηματα εκθεση…
παντως σημερα ηταν πολυ πιο ευκολα απ’ οτι περιμενα…:slight_smile:

Οχι δεν εχει, το αλλο ειναι της θετικης :Ρ:Ρ Κοιτα λιγο να χασεις στη θεωρητικη σου στοιχιζει καμποσο. Βαλε και το αν πεσεις σε στραβοξυλο να στα διορθωσει… Δεν μπορω και να μαθαινω ακριβως απ’ εξω κι ολας, πιο πολυ τα καταλαβαινω. Τεσπα, εχω καιρο μεχρι τοτε. Θεατρικες σχολες θελω. Στην Αθηνα ειναι κοντα 15000 μορια και δεν θελω ν’ ανεβουν αλλο :Ρ

Αντε παιδια ένα μαθημα μας εμεινε για τους περισσοτερους…Αντε να τελειωνουμε…Δυστυχως ακομα και 20 (:stuck_out_tongue: ) να γραψω προγραμματισμο δεν περναω πουθενα…Του χρονου σοβαρα τωρα…Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα σε ολους!!!

γιατι τετοια απαισιοδοξια καλε? ποοοοοοοοοοοοοοοοοσο χαλια πια να γραψει κανεις? στη θεωρητικη εχι απεξω κ το απεξω σημαινει ακριβεια χωρις ακρβεια δεν πας ξυπολυτος στα αγκαθια

Τεχνολογικη ειμαι…Και γω ΔΕ διαβαζα οποτε…[-X Αλλα και θεωτητικη να εισαι αμα δε διαβαζεις…!

χαχαχα θεωρητικη αμα δεν διαβαζεις δεν πας… απλο! :lol:

αυτο δεν ισχυει μονο για την θεωρητικη… δλδ και στην τεχνολογικη αμα δεν διαβασεις δεν υπαρχει περιπτωση να γραψεις… απλα σε μας παιζει και το οτι μπορει να βρεις δυσκολια λογο ελειψης μαθηματικης σκεψης…

παιδιά σε οποιαδήποτε κατεύθυνση να πάει κάποιος και δεν διαβάζει δεν περνάει…
κάθε κατεύθυνση και δύσκολη , άλλη με περισσότερο “απέξω” όπως η θεωρητική που ήμουν και με περισσότερο θετικό μυαλό η θετική…
καλά αποτελέσματα να έχετε!!

12:10 είναι, οπότε έχετε τελειώσει και το τελευταίο μάθημα…
Ελπίζω να έχετε γράψει αρκετά καλά για να περάσετε εκεί που θέλατε. :smiley:
Καλό χρατς χρουτς για το υπόλοιπο του καλοκαιριού! :slight_smile:
Κλειδώστε το τώρα το ρημάδι μέχρι του χρόνου… :stuck_out_tongue:

Ηλιθιο Ντιμοκλινα, υπαρχουν κι αλλα παιδια που δινουν αρχες οικονομικης θεωριας ακομα για 5ο πεδιο :!:

ελπιζω να εχετε γραψει καλα απαντες, να πεσουν οι βασεις, να περασετε ολοι εκει που θελετε και να περασετε επισης ενα ομορφο καλοκαιρακι :slight_smile:

Ηλίθιο Ράνια, χεστήκαμε γι αυτούς, γιατί διαλέγουν λάθος επαγγέλματα.
¶μα το πάμε έτσι, να περιμένουμε και όποιον δίνει σχέδιο στα τέλη του Ιούνη…

Τέλοοοοοοος:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:.Και καλό ευτυχώς γάμησα μάλλον στη χημεία.Αντε ελπίζω να πέρασα σε καμιά καλή σχολή να ξεμπερδεύω.Θα κοιμηθώ τώρα κανα δυο μέρες να 'ρθω στα ίσια μου.Μου φαίνεται απίστευτο ότι μέχρι την Πέμπτη δεν θα χτυπήσει το κωλοξυπνητήρι στις 6:)

Έχασα 15 σίγουρα μόρια στον Προγραμματισμό αφού άλλαξα γνώμη και τα έβαλα διαφορετικά στο τέλος! :-s Πρέπει να έγραψα κάτω από τη βάση ρε γμτ! Αυτό σε συνδυασμό με τα μαθηματικά όπου έγραψα ΧΑΛΙΑ, έχουν ρίξει πάρα πολύ το μέσο όρο δυστυχώς. Στα άλλα έχω γράψει καλά.
Δεν ξέρω… δεν αισθάνομαι ευτυχισμένος που τελείωσαν οι πανελλήνιες, τουλάχιστον μέχρι τώρα. :frowning:

Προγραμματισμος ? Ωραια πραγματα ! 95 ειχα γραψει :stuck_out_tongue:
Καλα αποτελεσματα σε ολους και σας ευχομαι να περασετε εκει που θελετε !
Για την ωρα καλες διακοπες !

ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ευκολα τα λατινικα

Ο από πάνω αν ισχύουν όσα λέει έχει περάσει νομική :stuck_out_tongue: