Ωραίος ο νέος! Congrats
6307 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
για σμπαρα ειμαι ο ατιμος…
Skata τα πηγα… Χαλια . Αστο διαολο
19426 8O :lol:
life sucks today
μαζι σου…
ενταξει ρε συ εσυ εχεις και δικιο να το λες αλλα αμα ανεβουν οι βασεις καηκα… απο τις βασεις εξαρταται κοιταξτε καταντια
Ρισπέκτ. Εύγε. Επίσης, μπράβο σε όσους έπιασαν όσα μόρια ήθελαν, οι υπόλοιποι, δεν πειράζει, η ζωή δεν είναι μόνο οι πανελλήνιες!
Mαιστα 16460 στο 2ο.Τώρα προσευχή και νηστεία να πέσει το μαθηματικό να περάσω αλλά πρέπει να γίνει θαύμα.Δεν πειράζει μωρέ και το Φυσικό καλό είναι
ελα ρε παιδια τωρα νταξ μη γραφετε τετοια… μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε και ξερουμε ποσο μετρανε οι πανελλαδικες στην ελλαδα
σκατα και εγω.14750 στο 5ο
εχω ελπιδες για οποιαδηποτε σχολη στην αθηνα?
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα το πιασεις…
Εγω 8.169…του χρονου…:?
Συγχαρητηρια σε οσους πετυχαν αυτο που ηθελαν
Οι αλλοι μην σκατε, η ζωη ειναι ωραια(λεμε τωρα), δωστε του χρονου η περιμενετε να δωσουμε μαζι :Ρ
Ξέρει κανείς πότε μπορείς να κάνεις χαρτιά για 10%??
Χωρις να ειμαι σιγουρος μαλλον κανεις μηχανογραφικο τωρα με τους υπολοιπους υποψηφιους:)
Ναι γιατι απ’ οτι ειδα στο μηχανογραφικο υπαρχει επιλογη για αυτους που κρατανε τα μορια και θελουν να ξαναπανε…Ρωτα καλου κακου και κανα καθηγητη να σου πει!Που ειχες περασει και για που λες τωρα?
Πέρασα μηχανικός παραγωγής και διοίκησης στην Ξάνθη, αλλά η σχολή με εκνευρίζει που και που. Θέλω να βάλω πολ.μηχανικούς/μηχανικούς χωροταξίας-πολεοδομίας κλπ. Όχι ότι με τα μόρια μου παίζει να βγώ, αλλά δεν χάνω και τίποτα, τζάμπα είναι:p
Τα ΙΕΚ προφανώς δεν τα έχεις ακουστά. Ούτε επίσης ότι μπορείς να βρεις δουλειά απο κει.
Όπως και το ότι με ένα πτυχίο δεν βρίσκεις απαραίτητα δουλειά…
αρα? που παμε? τι κανουμε? εγω τρομοκρατηθηκα :lol: