Πανελληνιες

19654 για ηλεκτρολόγους ή μηχανολόγους ΕΜΠ πως το βλέπετε? :-k

την αλήθεια παιδιά

με τόσα μόρια, φτάνεις στο διάστημα. Κορυφή και στις 2 σχολές. Μην έχεις άγχος :wink:

Δεν υπαρχει βαση πανω απο 19.500 νομιζω…Εκτος αν ανεβηκε η Στρατιωτικη Ιατρικη.

Έχω γιατί δεν ξέρω τι γράψαν οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι πέραν τούτου σημασία δεν έχει μόνο να μπεις έχει και να βγεις

Υπάρχει η ΣΜΑ κι αυτή έχει πρώτη επιλογή ο γιός μου αλλά παίρνει 8 άτομα το χρόνο και εδώ όπως αντιλαμβάνεσαι παίζουν πολλά

Στην ΣΜΑ περνάει με σίγουρα.Συγχαρητήρια πολλά μάμυ για τον γιόκα:) Πολύ καλή επιλογή η ΣΜΑ.Η καλύτερη θα έλεγα

αρχή διατήρησης μάζας. Ό,τι μπαίνει, κάποτε βγαίνει. Έτσι είναι πλέον τα ελληνικά ΑΕΙ :wink:

Nαι αλλά ξέρω κάμποσους (εντιτ: πρωην) συμφοιτητές σου που θα βγουν σε καμια δεκαριά χρόνια

λίγοι… πολύ λίγοι… Και όχι γιατί δε μπορούσαν, αλλά γιατί δεν ήθελαν :wink:

Περιμένετε να βγουν τα αποτελέσματα και μετά λέμε ευχές

Καλή επιλογή Μαρίνα είναι μόνο μία

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ FOR EVERRRRRRRRR

edit Aστειεύομαι φυσικά καλή επιλογή είναι να περάσεις εκεί που θέλεις και να πας την ζωή σου εκεί που θέλεις εσύ και όχι να σε πάει η ζωή όπου θέλει…
Με αντιλαμβάνεστε???:wink:

Καλα αυτό εξυπακούεται διότι το ΠΑΠΕΙ δεν είναι σχολή απλά.Είναι κέντρο διανόησης:p
Μάμυ με τόσα μόρια δεν περιμένεις να βγουν αποτελέσματα!!!

8O 8O δεν του λες να μου δωσει και μενα 300 μορια που τα θελω:p .συγχαρητηρια παντως!!εχει μπει σιγουρα εκει που θελει

πέστα χρυσόστομη :stuck_out_tongue:

πέσμα μας που θες να μπεις και βλέπουμε :wink:

οικονομικα ηθελα αλλα με 14750 δεν με βλεπω να περναω καπου καλα στην αθηνα.τα μαθηματικα με κατεστρεψαν:( .

Σώσον κύριε τους γνωστικούς…

ε αφού θες οικονομικά κάτι θα κάνουμε και η περιφέρεια καλά είναι πάντως μην απογοητεύεσαι

βγάλε αυτό το avatar plz φοβάμαι :-s :-s

θα δειξει.ελπιζω να πεσουν αρκετα οι βασεις.
πολυ φοβαμαι οτι δεν ειναι δυνατον να βγαλω τον πονηρο γυφτακο απο το αβαταρ.η παρουσια του ειναι λαικη απαιτηση:p

We beck your parton Σε μας απευθύνεστε sir???

Και η αφαίρεσή του μαμμική κανόνισε :wink:

εδιτ Εννοείται ότι αστειεύομαι βάλε ότι άβαταρ θές :stuck_out_tongue:

Κοντα 20000 ειναι νομιζω. Για να μην μιλησουμε γι’ αρχιτεκτονικη :Ρ

οκ μαμμυ.η επιθυμια σου διαταγη:D

Μην ασχολείσαι μάμμυ μου.Κομπλεξισμοί[-X [-X