σ’αγαπάμε!!!
Η αρχιτεκτονική είναι μαζί με τα σχέδια!!!
ΠΩ ρε, τι παιδιά βγάζει η Λάρισα λέμεεεεεεε
Τι κοντα 20000 ρε,μιλαω μονο για τα μαθηματα των πανελληνιων,οχι και τα ειδικα μαθηματα.
Οταν μπηκα εγω η Στρατ. Ιατρικη ειχε 19.400 κατι.
Παιδιά (ω των πανελληνίων παιδιά) εύχομαι κάθε επιτυχία και συγχαρητήρια για τον αγώνα σας.
¶ντε, βγήκαν και οι βαθμοί, ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τις διακοπούλες σας.
Μη σας τρώει το άγχος μέχρι να βγούν οι βάσεις.
Φιλική συμβουλή : αν δεν περάσετε εκεί που θέλετε, να ξέρετε πως η ζωή σας δεν κρίνεται από μια στραβή στις πανελλήνιες. This system sucks anyway.(σημαντική λεπτομέρεια) Πάντα να δίνετε στον εαυτό σας μια δεύτερη ευκαιρία
cheers:drunk:
Στα περσινα η στρατιωτική νομίζω είχε λιγότερη από την Αθηνών. 19140 κάτι η μία και 19250 η άλλη. Γενικά στην στρατιωτική έχουν πέσει οι βάσεις από τότε που μπήκε ο πατέρας μου πχ. Ίσως γιατί δεν τους είναι τόσο ανάγκη να μην χρησιμοποιούν χρήματα και αποφεύγουν το να είναι εσώκλειστoi
¶ρα συμπαιρένεις πως η ζωή είναι σκατά. Και απο κει έχεις 2 επιλογές
α) γίνεσαι ίμο
β) ανοίγεις σουβλατζίδικο.
Πλάκα κάμω ε.
Απλά με λεω ότι με ένα πτυχίο δε σου εγγυάται κανείς τίποτα.
Καλή επιτυχία σε όλους!Εγώ τα πήγα πάρα πολύ καλά!
γιναται να πεσει η ιατρικη σαλονικης 20 μορια να ερθει εδω ο κολλητος μου;;;; οεο;;;; γινεται;;;;
ρε. Όπως το κόβω θα περάσω Σαλόνικα
20 μόρια θα πέσει οπωσδήποτε.
μονο ενα μηδενικο! γιεεα!
Aλέξανδρε μπράβοοοοοοοοοοοοοο χαίρομαι πολύ που πήγες καλά
για πες λεπτομέρειες
εδιτ και σαλόνικα να μπεις δικαιούσαι μεταγραφή λόγω σπουδάζοντος αδελφού
- 1 λόγω σπουδάζοντος ξαδέλφου
για του λόγου σου το αληθές
www.eleftheria.gr
και πάρτε να χετε
Τι παιδιά βγάζει η Λάρισα ή τί γονείς??? Διότι το κοβω το κεφάλι μου ότι οι γονείς δώσαν τρεις φορές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο μια όταν μπήκαν μια στην αδελφή σου μια με σένα και πάνε και για ντοκτορά
συχγαρητηρια σε ολους για την προσπαθεια !!!
Αναλόγως τους γονείς. Μερικοί το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε την ψυχολογία αλλά και να “κατευθύνουν” το παιδί τους.
παιδια ξερει κανεις για το τει διοικησης μοναδαδων υγειας και προνοιας?αξιζει να το δηλωσω η μπα?
Έτσι κι έτσι έχετε προτεραιότητα για πρόσληψη στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα μέσω ασεπ αλλά για τον ιδιωτικό τομέα δύσκολα τα πράγματα
αλλά αν περνάς δήλωσέ το να κατωχειρώσεις την θέση και ξαναδώσε μπορεί και να σ΄αρέσει
εδιτ αυτό ήθελα να το κάνω μεταπτυχιακό αλλά δεν τα καταφέρα
αυτο που εχω σπαστει ειναι οτι οριακα χανω τα καλα τει της αθηνας εκτος αν πεσουν πανω απο 400 μορια οι βασεις.και ολα αυτα απο ενα κωλομαθημα που σκαλωσα.και τριτη χρονια να δωσω?δε λεει
Για τη σχολή “Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών” στη Λάρισα, έχει ακούσει κανείς τίποτα;
15 εβγαλα, περιμενα περισσοτερο