ξερεις κανεις αν το τει λαμιας 8α πεσει?
Αν ειναι 2ο ή 4ο πεδιο υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να πεσει.Παντως μην πολυδιαβαζεις εφημεριδες για τις βασεις γιατι πολλες δεν ξερουν τι λενε.
Απ’ότι άκουσα τα ΤΕΙ και γενικά οι σχολές που βρίσκονται στην επαρχία θα πέσουν
πιανω οριακα φυσικο8εραπεια γτ εχω απωλεια μοριων γτ ειμαι θεωρητικη, αλλιως πολιτικες επιστημες παντειο
πηγαινε παντειο.εχει ωραιο κοσμο:naughty:
οπως?
κοπελες εννοω.μενω κοντα και εχω γνωση:D . ξερει κανεις πως παμε κηφισιας 16 για να δωσουμε τα μηχανογραφικα?
www.driveme.gr
Ρε παιδια ειναι κανεις απο δω φοιτητης πληροφορικης???Περναω και ΗΜΜΥ σε Ξανθη και Χανια αλλα με ενδιαφερουν και οι Πληροφορικες.Βοηθηστε λιγο.
Εγω ειμαι στην Εφαρμοσμενη Πληροφορικη στο Μακεδονιας.Ριχ’το.
Νίκο, αν δεν κάνω λάθος εμείς μέχρι σήμερα μπορούμε να δώσουμε το μηχανογραφικό ρε. Εγώ χθες το έμαθα και πήγα να το πάρω από το σχολείο. 12 σχολές δήλωσα, και 3η που πιάνω σίγουρα έβαλα Τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στη Λάρισα.
Φιλε εγω ειμαι πληροφορικη στην Ασοεε…Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος…
Αν σε διαφερει κυριως software και προγραμματισμος ειναι η σχολη σου!
Και για το καποδιστριακο καλα λογια εχω ακουσει αλλα παει το θεμα πιο πολυ στις τηλεπικοινωνιες…
Αυτα απο Αθηνα!Και του Παπιου βεβαια αλλα δεν ξερω εγω απο Πειραια μερια…
Παλιογαυρακια!
Ο Bro μου είναι στο Τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Αθήνα. Και αυτός και φίλοι του μου λένε οτι η σχολή ειναι παλούκι…
Απ’οτι έχω ακούσει η σχολη στην ΑΣΟΕ είναι καλή.
η Πληροφορική στο ΠΑΠΕΙ είναι καλή μόνο στη λογική οτι θες να κάθεσαι και να περνάς τα μαθήματα με καλό βαθμο.!
Θα με πει κανείς τι διαφορά έχει η εφαρμοσμένη πληροφορική από τη σκέτη?:-k
H Eφαρμοσμενη εχει και οικονομικα μαθηματα,ενω δεν εχει καθολου Φυσικη,οπως η απλη του Αριστοτελειου.
Βασικα επικεντρωνεται σε Προγραμματισμο,Οικονομια και Μαθηματικα σχετικα με Υπολογιστες και Οικονομια.
Τι έτος είσαι;
χα…κι αλλος di-ητης…εκει ειμαι κι εγω…πραγματικα ειναι παλουκια και πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να ανταπεξελθεις…αλλιως το πιο πιθανο ειναι να κολλησεις και να μην περασεις τπτ…υπαρχουν πολλα τετοια ατομα στη σχολη μας…
Ρε παιδια αυτο που με πρηζουν ολοι ειναι να παω Πολυτεχνειο γιατι ειναι γενικα καλυτερο απ’τα Πανεπιστημια και οτι στα Πανεπιστημια γινεται χαμος(ανοργανωσια κι ετσι).Ποια ειναι η γνωμη σας?
Μπες όπου γουστάρεις εσύ και γράφτους τους άλλους. Δική σου επιλογή είναι, όχι δικιά τους.
αυτες οι μλκιες μονο στην ελλαδα υπαρχουν…γι αυτο και ο χαμος με τις βασεις…ολοι θελουν να μπουν σε πολυτεχνεια…λες και τα εχει δει κανεις τους με τα ματια του…στο κατω κατω και το πολυτεχνιο ενα ειδος παν/μιου ειναι…δεν πιστευω σε αλλο μερος του κοσμου να συμβαινει κατι τετοιο…το θεμα ειναι να μπεις καπου που σου αρεσει και οχι για το γοητρο του να εισαι μηχανικος…(που μονο στην ελλαδα συμβαινει αυτο…)…οσο θυμαμαι τις πρωτες μερες που μπηκα που ειχε γινει μια μλκια με ταα επαγγελματικα μας δικαιωματα,η προεδραρα του τμηματος μας,βγηκε και ειπε…μην ανυσηχητε εγω θα αας κανω μηχανικους πληροφορικης και τηλ/νιων…πραγματικα σε ολους ετρεχαν τα σαλια χωρις να εχουν την παραμικρη ιδεα για το του ειναι αυτο…και σε καμια περιπτωση δεν τους ενδιεφερε το προφανες,δηλαδη σαν τμημα να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας…(πραγμα που στο τελος εγινε αναγκαστικα,μια και η προταση του προεδρου απορριφθηκε απο τη συγκλητο(ή κατι τετοιο τελος παντων)…πραγματικα το κομπλεξ που εχει ο κοσμος γι αυτο το θεμα δεν περιγραφεται…