Πανελληνιες

E, υπάρχουν και πολυτεχνεία με ανοργανωσιά, όπως υπάρχουν και πανεπιστήμια οργανωμένα. Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Πάντως οι πολυτεχνικές σχολές (αν εξαιρέσεις την Αρχιτεκτονική) είναι θάνατος. Θέλει να παρακολουθείς τακτικά και να διαβάζεις αρκετά. Αν σε ενδιαφέρει μία σχολή πάνε. Αν δεν σε ενδιαφέρει τότε μην πας γιατί θα το μετανιώσεις πικρά. Εγώ την πάτησα και πήγα σε πολυτεχνική σχολή, επειδή είχα σκεφτεί ότι θα έχω εξασφαλισμένα κάποια ασφαλιστικά δικαιώματα μόλις την τελειώσω. Βέβαια τώρα η κυβέρνηση με την κατάργηση του ασφαλιστικού τα πήρε και αυτά, μιας και συγχωνεύει το ΤΣΜΕΔΕ με άλλα ταμεία, διατηρώντας μόνο τα αρνητικά κάθε ταμείου. Η σχολή μου δεν με ενδιαφέρει καθόλου (σκοπός της είναι να σου μάθει πως να γίνεις διευθυντής που θα πηδάς ανηλεώς τους εργαζομένους σου, παρουσιάζοντας το ως… επιστήμη), στην αρχή ήθελα να στρωθώ να διαβάσω για να την τελειώσω γρήγορα και να πάω με κατατακτήριες για πτυχίο πολιτικού μηχανικού, που με ενδιαφέρει, αλλά με τον όγκο από εργασίες που μας φόρτωναν μετά από 1,5 μήνα τα παράτησα όλα και έτσι τώρα που τέλειωσα και το 2ο εξάμηνο πέρασα 4/12 μαθήματα (τα τρία στο πρώτο που διάβαζα για 1,5 μήνα και στο δεύτερο όλο κι όλο ένα).

:smiley: Έτσι έτσι! Κι εγω για di-ήτης πήγαινα αλλα τελικά θα περάσω ηλεκτρολόχοσ μηχανικός και τεχνολογίας υπολογιστών πώς σκατα λέγεται στην Πάτρα!

Παρόλα αυτα… DI rules!

και τα πολυτεχνεία μια χαρά μπουρδέλα είναι, άκου με κι εμένα :p. καλά θα ήταν να βρεις καμμία ψιλο-οργανωμένη σχολή με καθηγητές που έχουν όρεξη κ μεράκι για μάθημα (:lol:) αλλά επειδή αυτό είναι ελαφρώς απίθανο κοίτα να δηλώσεις κάποια σχολή που έχει αντικείμενο κάτι που να σου αρέσει :). βέβαια με τον καταπληκτικο επαγγελματικό προσανατολισμό που έχουμε εδώ στο ελλάντα είναι λίγο απίθανο να ξέρεις τι σου αρέσει στα δεκαοχτώ σου… :-s τέσπα, καλές τύχες εύχομαι!

Τελειωσα το 3ο.Κι εσυ παμακιτης?

Η γνωμη μου ειναι οτι σε αυτη την χωρα ολοι νομιζουν πως ολοι πρεπει να βγαλουν Πολυτεχνειο η Νομικη η Ιατρικη. Δεν ειναι ολοι γεννημενοι επιστημονες, δεν αρεσει σε ολους το ιδιο πραγμα, δεν χρειαζομαστε 5 επαγγελματα.

Εμενα ωρες ωρες ειναι της αποψης οτι πρεπει να βγαλω Παντειο παλι…

Μπράβο ρε μικρέ μια χαρά τα κατάφερες

Ρε Αλέξανδρε αυτή που περνάς είναι και μαμώ τις σχολές και συ μου μιλάς για DI και τέτοια τινά???

Θα πάρεις και μεταγραφή για ΕΜΠ και ποιός σε πιάνει άν με πιάνεις:wink:

ελα ρε κι εγω εκει ειμαι…
αρκετα παλουκι σχολη αλλα με πολυ ενδιαφερον αν κατσεις να ασχοληθεις…
να δω κι εγω ποτε θα στρωθω…:roll: :-s δινω και φορτραν αυριο την τρελα μου μεσα…

Καλά τι με λέτε???
διδάσκεται ακόμη αυτή η γλώσσα προγραμματισμού???
την είχα πάρει επιλογή το 1985 απο το Στατιστικής κι Ασφαλιστικής
τολμώ να πω ότι ήταν ίσως η πιο πετυχημένη επιλογή που πήρα ποτέ

εσυ λογικα εισαι στην πατρα(ετσι θυμαμαι δλδ οτι ειχες γραψει τοτε…

ο ναι…

γίνεται να πάρεις από τις 2 πατρινές σχολές μεταγραφή στους ηλεκτρολόγους του εμπ? έχουν διαφορετική ονομασία νομίζω αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει. πάντως εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις πάτρα, ψιλομάπα είναι το ημμυ στο εμπ κ η αθήνα δε λέει για φοιτηση, θα φας τα νιάτα σου στους δρόμους :stuck_out_tongue:

κι εμείς ψιλοκάναμε πριν 5-6 χρόνια, νομίζω χρησιμοποιείται σε μεθόδους αριθμητικής ανάλυσης κτλ…

Καλή και η πλάκα αλλά να λέμε και καμμιά φορά πράγματα σοβαρά και με νοήμα
Η συγκεκριμένη σχολή της Πάτρας είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη δεν αντιλέγω αλλά το πτυχίο από το Μετσόβειο μετράει αλλιώς οχι γιατί έχει καλύτερους καθηγητές κλπ κλπ κλπ αλλά γιατί έχει καλύτερη φήμη όπως το Harvard πχ μπορεί τα οικονομικά του UCLA να ειναι καλύτερα που είναι αλλά το Harvard είναι Harvard

εγω παντως φετος θα παραδωσω ξανα μηχανογραφικο με το 10% ωστε να γυρισω αθηνα… θα βαλω ηλεκτρολογους και μηχανολογους αθηνα… πολυ δυσκολο να τα πιασω αλλα με πιεζουν οι γονεις μου λογω εξοδων και ετσι…

ξαναρωτάω λοιπόν. γίνεται απ τις 2 ηλεκτρολογοτέτοιες σχολές της πάτρας να πάρει κάποιος μεταγραφή στο ημμυ του εμπ? εννοώ, απ όσο θυμάμαι δεν είναι καμμία απ τις 2 σχολές για ηλεκτρολόγους μηχανικούς κ μηχανικούς υπολογιστών. το ξέρω πως ειδικώς η μία είναι πολύ κοντινή, αλλά ρωτάω αν είναι στην πράξη εφικτή η μετεγγραφή.

btw, το πτυχίο δεν είναι το μόνο που μετράει. όχι πως δεν παίζει ρόλο αλλά ίσως είναι πιο σημαντικά τα σωστά ερεθίσματα που μπορείς να πάρεις απ τη σχολή σου, καθώς και οι σωστές κατευθύνσεις. δεν ξέρω τι λένε οι άλλες σχολές επι του θέματος, έχω όμως πληρέστατη πείρα από ε.μ.π. δυστυχώς και αυτή μοιράζομαι μαζί σας. δεν ήταν πλακίτσα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Σ΄αυτά μόνο η γραμματεία της σχολής που θέλεις να μετεγραφείς μπορεί να σου απαντήσει μονο αυτή ξέρει από ποιές σχολές δέχεται φοιτητές για μετεγρραφή
στείλε κανα μέηλ ή κανε κανά τηλέφωνο και δεν θα χάσεις
οτι και να σου πούν οι άλλοι θα είναι λάθος

Παραμένει ως σήμερα η Φόρτραν το πιο γρήγορο μαθηματικό εργαλείο. Για αυτό έχει επιβιώσει.

Φόρτραν rules!!!

Λοιπόν σοβαρά τώρα ξέρεις πόσο με έχει βοηθήσει???
κι όχι μόνο τώρα με τα ERP MRP και τα άλλα πολλά εμπριμέ που κυκλοφορούν στην αγορά σε συνδιασμό με την ασχετοσύνη αυτών που τα πλασάρουν αλλά και παλιότερα με τα unix και τα άλλα παλιά καλά λειτουργικά???
Αν δεν την ήξερα δεν θα επιβιώνα
fortan for everrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

μα νομίζω κι όλας, ότι μόνο fortran και C++ μπορούν να κάνουν χρήση MPI και PVM. Δεν είναι τυχαίο. Μπορεί άλλες γλώσσες να είναι πιο εύκολες στο χειρισμό ή να κάνουν ωραία γραφικά και βλακείες, αλλά ας προσπαθήσει ένας να εξομοιώσει τη ροή του αέρα γύρω από μια πτέρυγα με άλλη γλώσσα εκτός fortran και τα λέμε μετά.

Fortran fan club
President: Rock And Roses, karvou, panagiotis!!!

Edit: και το vi είναι ο καλύτερος κειμενογράφος ever!!!

Εγώ από το πρώτο εξάμηνο που την έχω, ακόμα δεν την έχω δώσει ούτε μια φορά :lol: #-o

Μathlab ρε!!

Αφηστε τα κινεζικα ρε μην σας πηξω στα τζελ ελεκτροφορησης. :stuck_out_tongue: