Πανελληνιες

Nαι και γω χρησιμοποιησα το D=mω^2 oπως και το χ=Αημ(ωτ + Φο) αλλα βαρεθηκα να γραφω τι ειναι τα D,m,ω,Φο :stuck_out_tongue: Σιγα μην κοψουν :Ρ

Ντημον γιατι ρε να βρουν κατι να κοψουν στον προγραμματισμο; απο ασκησεις εννοεις η απο θεωρια;;

Παντως ειχα ακουσει ενα καλο, οτι οι βαθμολογητες στον προγραμματισμο ειναι τοσο κομπλεξικοι που παιζει να σου κοψουν κανα δυο μορια (με την εννοια οτι θα ειναι πιο αυστηροι) αν κανεις ορθογραφικα λαθη :lol:

Α να ρωτησω παιδες: Εχετε καποιο “γουρι” για τις εξετασεις? Κουβαλετε κατι μαζι σας?

Εχω οχι τοσο για γουρι, αλλα για να ξυπναω το πρωι, βαζω το Beneath The Remains καθε πρωι στο αυτοκινητο :stuck_out_tongue:

XAXAXAXA! Θεούλης.
Όσο γι αυτό με τον προγραμματισμό, όταν έδινα εγώ, αυτοί που το είχανε το μάθημα και πηγαίναν για 20, όλοι ήταν από 19 μέχρι 19,7 ή κάτι τέτοιο. Καθαρό 20 δεν είχα δει. Αλλά έτσι και αλλιώς, δε σε πολυνοιάζει αμα έχεις γράψει καλά σε όλα…

Εδώ για να πω την αλήθεια ακολούθησα λίγο “κουλό” τρόπο, αλλά μεταξύ μας το ερώτημα ήταν για τα μπάζα στην κυριολεξία αφού γράφαμε Φυσική και σε έβαζε να αποδείξεις κάτι το οποίο δεν είχε καμία φυσική σημασία, απλά μαθηματικές σχέσεις μεταξύ μεγεθών…

1. Τραβάω (;p) μια Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας για την ΑΑΤ του ταδόπουλου… Φτάνω σε μία σχέση

2. Παίρνω την επιλογή (γ)… την μετασχηματίζω κατάλληλα με αντικαταστάσεις κλπ. και βγαίνει η ίδια σχέση, ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΕΣ, η οποία προφανώς ισχύει απ’το βήμα 1, άρα ισχύει και η ισοδύναμη αρχική.

Από μαθηματική άποψη δεν έχουν δικαίωμα να μου κόψουν ούτε 0.00001 του μορίου. Τώρα αν ο διορθωτής είναι βλάκας και δεν ξέρει μαθηματικά, τι να του κάνω.

edit: όσο για τις βάσεις, η κάθε εφημερίδα το μακρύ της και το κοντό της, ανάλογα με το ποια παράταξη υποστηρίζει… κάθε χρόνο στο ίδιο έργο, θεατές…

Εγω με την ΑΔΕΤ εφτασα σε μια σχεση και μετα πολλαπλασιασα με το ω^2 νομιζω.

@Demon: Κοιτα, τον αρχικο στοχο για 17000 μορια (Μαθηματικο ή Πληροφορικη στην Σαλονικα) τον πιανω ακομα και με 10αρι στον προγραμματισμο. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει το ενδεχομενο να πιασω τα μορια για την σχολη Ηλεκτρολογων Μηχανικων και Μηχανικων Η/Υ Θεσσαλονικης, οποτε εχω γινει σπαστικος με τα μορια :stuck_out_tongue: (Μιλαμε για 18500 μορια, που αν μου ελεγε καποιος πριν τις πανελληνιες οτι γινεται να γραψω τοσο, θα το ελεγα ηλιθιο :p)

Άμα είναι όντως όπως τα λες, μπράβο σου. Απλά το θέμα είναι και η βαθμολόγηση…

Εγώ πάντως όταν έβγαινα είχα μια αμυδρή ιδέα για το τι είχα γράψει (μόνο στη φυσική κατ είχα πέσει μέσα όταν έκανα πρόβλεψη του βαθμού, και ητανε βάση :p), αλλά δεν ήξερα καθόλου πόσα μόρια έβγαζα. Γενικά όλοι με ρωτάγαν πως έγραψα και έλεγα “δεν ξέρω”, ενώ όλοι οι άλλοι ΕΣΚΙΣΑΝ κλπ (αυτοί πήραν τα @@…)

Το 19-20 δεν το λεω ετσι, οι απαντησεις ειναι οντως ολες σωστες (στην φυσικη πχ) και απο κει και περα οτι κοψουν απο καμια μικροπαπαρια η μαλακια του διορθωτη (εξου και το 19, αλλιως 20 καρφωτο :p)

Αη γαμησου τελος. FREEEEEEEEEEDOM λεμε ρε!

18-19 σημερα, καταφερα και εκανα παπαρια στον πινακα τιμων. Μιλαμε για νομπελ ηλιθιοτητας. Τελος παντων, στα τετοια μου :stuck_out_tongue:

Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?

Σχολιάστε ρε το 4ο στη Χημεία Κατεύθυνσης. Με ό,τι θυμάμαι από Λυκειακές ασκήσεις Χημείας (εννοείται ότι τέτοιες μαλακίες δεν είδα ούτε μια φορά στο Πανεπιστήμιο… χρησιμότατες ήταν, τι να πεις) το 4ο θέμα μου φάνηκε από πανεύκολο μέχρι γελοίο. Ούτε μια “έξυπνη” ερώτηση, όλα τα υποερωτήματα ήταν πολύ κλασσικά. Ε; Για πείτε.

Ευκολα μου ταπανε και μενα.

Χημεια κατευθυνσης μια φιλη μου εγραψε αριστα ειπε, της φανηκαν απελπιστικα ευκολα. Δεν ξερω, αφηνω το δεχτερ να κρινει.
ΑΕΠΠ που ενας φιλος μου εγραφε αβερτα 20αρια ειπε οτι ηταν καλα τα θεματακια και οτι επιασε ενα 18.

Καλη επιτυχια σε οσους απο εδω δινουν και ΑΟΘ, κουραγιο.:slight_smile:

Λοιπόν να πω μια κουβεντούλα για ΑΕΠΠ πριν φύγω για έξω (ΑΧ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)…

Πολλοί γράφαμε όλη τη χρονιά αβερτα 100άρια στις προσομοιώσεις.
Σήμερα όποιος έγραψε νταν 100 ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ. Ή πολύ κωλόφαρδος ήταν παίζοντας Λοττο ή πραγματικά το μάθημα το’χε ξεσκίσει.

Τέτοια λεπτομερειακή γνώση θεωρίας ποτέ δεν είχαν ξαναζητήσει, απ’όσο έχω υπόψη μου. Σε φάση δηλαδή να πρέπει να ξέρεις αν το δεδομένο -32,0 είναι πραγματικού ή ακέραιου τύπου, ε. Που δεν αναφέρεται καν στο σχολικό βιβλίο και οι περισσότεροι, σκεπτόμενοι μαθηματικά, την πατήσανε.

Καλά εγώ έκανα μια μέγιστη μαλακία στα Σ/Λ από καθαρή απροσεξία κι ενώ το διάβασα 100 φορές τόσο ως διατύπωση όσο και ως απάντηση δική μου, δεν την πρόσεξα. Είδα ανάποδα 2 αριθμούς… Τέλος πάντων και το 98 καλό είναι. Αν πέσω και σε μεθυσμένο διορθωτή μπορεί να εκστασιαστεί απ’όλο το γραπτό και να το παραβλέψει. Δε βαριέσαι… ;p
Όποιος λέει ότι ήταν εύκολα ή γελοία τα σημερινά πραγματικά είναι πολύ φαφλατάς. Οι ασκήσεις ήταν μέτριες προς εύκολες πάντως.

Αυτά… εν αναμονή των αποτελεσμάτων… ΠΑΜΕ ΕΞΩ!

Το βραδυ εχει τελικο CL και μετα μπυρες μεχρι πρωιας :smiley:

Αυτο με -32,00 το εκανα και εγω λαθος. Το ειχα ρωτησει μαλιστα στην ταξη μια φορα, βασικα ειχα προτεινει εναν αριθμο να τον γραψουμε ετσι για να ειναι πραγματικος, αλλα σημερα το εκανα λαθος :frowning:

Καλα αποτελεσματα σε ολους οσοι εδωσαν η θελουν ακομα ΑΟΘ:)

Κι εγω το ιδιο ειπα οταν ειδα τα θεματα. Αλλα θα μου πεις, δεν υπαρχουν και πολλα αλλα που μπορουσαν να βαλουν…

και εννοειται +1 γι’αυτο που λες στην παρενθεση!

(btw ειχα πηξει στο εργαστηριο με χρωματογραφιες πριν παω σπιτι και δω τα θεματα, οποτε περιμενα να δω ερωτησεις για κινητη φαση και ανιχνευτες:lol:#-o)

Καλά αποτελέσματα σε όσους τελείωσαν, στους υπόλοιπους κουράγιο…
(Ειδικά όσοι δίνουν σχέδιο-αν δίνει κανείς- που αργεί ακόμα…)

Ευχαριστούμε…

Άντε και λίγο διάβασμα στις ενδοσχολικές τώρα για να μην τσαλακωθεί το image μας. :stuck_out_tongue:

Πλακα κανεις? Δεν παιζει να ανοιξω βιβλιο…

Οτι γραψω απο σκονακια, αλλιως ασσο X δυο :stuck_out_tongue:

Aπο www.ypepth.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι μετά τη γνωστοποίηση της βαθμολογίας των κατόχων πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων των μαθημάτων της τελευταίας τάξης του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄ - εκτός των μαθημάτων ειδικότητας).
Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009, μετά τις 12 το μεσημέρι, οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας.

:papas::papas::papas::papas:

Τοσο νωρις? Σαν κεραμιδα επεσε αυτο τωρα :stuck_out_tongue: