Πανελληνιες

Χεχεχε :stuck_out_tongue: Πως εγραψες?

Αντε, ακομα ενα ειναι… Προγραμματισμος. Ε αυτο το μαθημα απαιτει 20αρι :stuck_out_tongue:

Τη βαση που ηθελα να την πιασω την επιασα σημερα!:)Πρωτο θεμα σωστο,εκατο σελφ μουτζες για μαλακιες στο 2ο,3ο σωστο με κατι χαζοαριθμητικα και απ το 4ο οτι τσιμπησα απο κανα τυπο!:stuck_out_tongue:

Μπράβο κουτεντέ μου =*

Νεκρο, τι σκατα θελεις να περασεις;

Σουβλατζης?

Εξαρταται. Ποσο ηταν η βαση του περυσι;

ΤΕΙ αφισοκολλησης?

Τι εννοεις?

Θα μας πεις τι θελεις να περασεις?
-.-

Πληροφορικη (ΤΕΙ γιατι ΑΕΙ δεν πιανω).
Κατα προτιμηση Λαρισα αλλα και αλλου να παω δεν εχω προβλημα.

Εγώ όλα σωστά, στο 4ο στο τελευταίο ξέχασα να πολλαπλασιάσω με 100% και το άφησα 1/23. Δηλαδή είναι το ίδιο ακριβώς νούμερο, αλλά όχι ποσοστό. Ε, αν μου κόψει απ’αυτό ενώ όλα τ’άλλα τα’χω κάνει τέλεια και τα’χω γράψει κιριλέ… για τον μπέο θα’ναι ο διορθωτής.:stuck_out_tongue:

Εγω δεν τα εγραψα τοσο κυριλε, βαριομουν να κανω πολλα σχηματα. Α να σου πω, απο το θεμα 2ο, το γ) ρωτημα πως το εδειξες?

Οι περισσοτεροι σε αυτο πηραν τις εξισωσεις ταχυτητας και επιταχυνσης,υψωσαν σε τετραγωνο κλπ και εβγαινε.
Εγω πηρα E = K + U αλλα χρειαζοταν καποιους μετασχηματισμους στο τελος (λογικα) για να βγει ακριβως το (γ) που ηταν το σωστο ε και το αφησα ετσι.Η πλακα ηταν οτι με το που το βλεπω παιρνω κατευθειαν E = K + U και εβγαινε οτι σωστο ηταν το (α) αλλα χωρις τετραγωνο στο ω.Παω να το γραψω και μενω μαλακας!Ε μετα το ξαναπηρα,αντικατεστησα διαφορα αλλα τελικα τελικα δεν το αποδειξα ακριβως.

Ε… ας τα λεμε καλα…αυτα τα πολλαπλης με φαγανε…:stuck_out_tongue: ουάν μορ λεφτ!!!:D:Dπρογραμματισμος!εδω οντως θελει 20αρι!ελπιζω ναναι καλα τα θεματα

Και εγω με διατηρηση ενεργειας πηγα, αλλα φοβαμαι μην μου κοψουν επειδη αντικατεστησα το D=mω^2
και δεν ανεφερε τιποτα για μαζα. Εφοσον ομως λεει για υλικο σημειο, νομιζω οτι το εχω ολοσωστο.

Οχι ρε γιατι να σου κοψουν?Ετσι ακριβως γινεται και μετα φευγουν οι μαζες.:wink:

Ωραια :smiley:

Απο τα ‘‘ΝΕΑ’’
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4518346

Τάσεις γενικής ανόδου των βάσεων φανερώνουν οι μέχρι στιγμής βαθμολογίες των γραπτών στα περισσότερα μαθήματα (περισσότεροι αριστούχοι- λιγότεροι κάτω από τη βάση) σε σχέση με πέρσι.

Λιγότερα σε σχέση με πέρσι γραπτά βαθμολογούνται κάτω από τη βάση στα Μαθηματικά Τεχνολογικής και Θετικής Κατεύθυνσης ενώ την ίδια στιγμή καταγράφονται μεγαλύτερα ποσοστά αριστούχων. Αντίθετα στη Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης αναμένεται σημαντική μείωση των άριστων γραπτών ενώ μέχρι στιγμής καλύτερα φαίνεται να είναι στα υπόλοιπα μαθήματα που έχουν αρχίσει να βαθμολογούνται. Αυτό προκύπτει από δείγμα 9.000 γραπτών (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βέροια, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης) το οποίο παρουσιάζει τις διαγραφόμενες τάσεις στις φετινές επιδόσεις των υποψηφίων σε έξι μαθήματα αλλά και από εκτιμήσεις βαθμολογητών για τα μαθήματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι την περασμένη Παρασκευή.

1.Μαθηματικά Τεχνολογικής Κατεύθυνσης 2 Καθώς προχωρεί με ταχείς ρυθμούς η διόρθωση των γραπτών στα βαθμολογικά κέντρα της χώρας, αρχίζουν να διαγράφονται οι πρώτες τάσεις στις βαθμολογικές επιδόσεις των φετινών υποψηφίων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε δείγμα 1.900 γραπτών, πολύ χαμηλές εμφανίζονται οι επιδόσεις στα Μαθηματικά Τεχνολογικής Κατεύθυνσης 2 όπου περίπου τα δύο στα τρία γραπτά βαθμολογούνται κάτω από τη βάση του 10 ενώ την ίδια στιγμή οι άριστες βαθμολογίες ξεπερνούν το 4%. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, οι επιδόσεις αυτές είναι καλύτερες από τις περσινές. Στο ίδιο μάθημα οι υποψήφιοι της Θετικής Κατεύθυνσης σε δείγμα 600 γραπτών βαθμολογούνται κάτω από τη βάση σε ποσοστό περίπου 30% ενώ τα άριστα γραπτά ξεπερνούν το 13%. Πρόκειται για μια αισθητή βελτίωση των επιδόσεων, που αναμένεται να επηρεάσει τις βάσεις εισαγωγής τουλάχιστον στο 2ο και 4ο Επιστημονικό Πεδίο στα οποία το μάθημα είναι αυξημένης βαρύτητας.

2.Μαθηματικά Γενικής Παιδείας Σαφώς καλύτερες από πέρσι φαίνεται να είναι οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας, τα οποία έχουν επιλεγεί από την πλειονότητα των υποψηφίων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης αλλά και από ένα μέρος υποψηφίων της Θεωρητικής (όσοι στοχεύουν στο 5ο Επιστημονικό Πεδίο των Οικονομικών Επιστημών), όπου οι απορριπτικές βαθμολογίες είναι λιγότερες από 26% ενώ τα άριστα γραπτά παρουσιάζονται σε ποσοστό 30,5%. Κι εδώ οι βαθμολογικές επιδόσεις ωθούν ανοδικά τις βάσεις των σχολών του 5ου Επιστημονικού Πεδίου για το οποίο το μάθημα είναι αυξημένης βαρύτητας.

3.Βιολογία Γενικής Παιδείας Στη Βιολογία Γενικής Παιδείας την οποία έχει επιλέξει εκτός των άλλων και το μεγαλύτερο τμήμα των υποψηφίων της Θεωρητικής Κατεύθυνσης οι επιδόσεις δεν φαίνεται να διαφοροποιούνται αισθητά από τις περσινές. Ένα δείγμα από 1.000 γραπτά βαθμολογείται σε ποσοστό περίπου 31,5% κάτω από τη βάση και 27% με άριστα (18-20).

4.Νεοελληνική Γλώσσα Στη Νεοελληνική Γλώσσα τα πρώτα στοιχεία από δείγμα 1.600 γραπτών δείχνουν ότι καταγράφονται καλύτερες επιδόσεις από τις περσινές. Ελαφρά μεγαλύτερο ποσοστό βαθμολογείται με άριστα (περίπου 2%) ενώ μικρότερο με κάτω από 10 (περίπου 23%).

5.Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης Στη Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης το πρώτο δείγμα από 900 γραπτά δείχνει ότι οι φετινοί υποψήφιοι βαθμολογούνται σε ελαφρά μεγαλύτερο ποσοστό από πέρσι με άριστα (5%) ενώ μικρότερο είναι το ποσοστό όσων βαθμολογούνται κάτω από τη βάση (23%).

Ε, ντάξει, 20άρι καθαρό μην περιμένεις. 19 γίνεται. Απλά πάντα “κάτι” βρίσκουν για να κόψουν…

5 μορια για το “κατι”? Ειναι και ο βαθμος του σχολειου που με ανεβαζει, οποτε αν τα γραψω ολα, 3-4 μορια το πολυ απωλεια.