WTF!! Το υπερσχολείο! Παίζει η πόλη σου ποσοστιαία να βγει πρώτη σε επιτυχίες…
E και εγω ειμαι 2700 μορια πανω απο την περσινη βαση, αλλα αυτο γουσταρω, τι σχεση εχει ποσο βγαζεις;
Εχει σχεση στο οτι ειχα “περιορισει” τους στοχους σε πιο χαμηλες βασεις πιστευοντας οτι δεν βγαζω 18-19 με τιποτα (ετσι ωστε να μην αγχωνομαι με διαβασματα και να μην εχω πρηξιμο απο γονεις). Για των Ιωαννινων πας?
Ααα, πες ετσι
Οχι, Θεσσαλονικη. Απο Δραμα ειμαι αλλωστε.
Μαζι στο Αριστοτελειο τοτε 8)
Μπορει καποιος να με ενημερωσει για τους κλαδους φυσικης που μπορει καποιος να ακολουθησει και για τις τελευταιες βασεις της πυρηνικης φυσικης?
E ? :-s
Στο Φυσικο περνας αγορι μου.Μετα διαλεγεις τομεα/κλαδο.
α σοβαρα?δεν το ξερα…ωραια…θενκ γιου
Τωρα το κατα ποσο θα ακολουθησεις τους κλαδους και ποσο ευκολο/δυσκολο ειναι
εχει να κανει με την πολη στην οποια θα περασεις.
Αντε Παπαρδελα, ελα Φυσικο !!
Οταν εσυ θα ξεκινας, εγω θα φευγω…:roll:
Ελπιζω δηλαδη… στα 6 χρονια να εχω τελειωσει…:-s
Και προετοιμασου για τεραστιο αγγουρι…:lol::lol:
Ρε σεις συμπληρωνω μηχανογραφικο και εχω μια απορια, οποιος ξερει ας απαντησει αμεσα γιατι το παραδιδω αυριο. το τμημα κλωστουφαντουργιας πειραια κανει καταληψεις???:p:p
Ρε αν σου αρέσει η σχολή γιατί να δηλώσεις κάτι άλλο μόνο και μόνο επειδή έγραψες καλά. Δήλωσε πρώτα απ όλα αυτά που σου αρέσουν και μην ακούς κανένα.
ορθά!
Εντάξει απ’όσο καταλαβαίνω ωραία αυτά που λέμε περί του να διαλέξεις την σχολή που γουστάρεις αλλά είναι πιο περίπλοκο.Μπορεί να σου αρέσει μία σχολή πολύ αλλά άμα δεν έχει μετά καλή επαγγελματική αποκατάσταση γιατί να μην διαλέξεις μία σχολή που έχει μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης και είναι και κοντά στα ενδιαφέροντα σου?Πχ μπορεί να γουστάρεις μαθηματικό αλλά άμα έβγαλες 19,500 γιατί να μην πας πολυτεχνείο που έχει αρκετά μαθηματικά και θα βρεις δουλειά ευκολότερα ξέρω γω(απλοικό παράδειγμα)
Μα δεν ακουω κανενα. Μονος μου εφαγα την φλασια για αυτην την σχολη.
Απλοϊκή σκέψη … άμα πραγματικά γουστάρεις κάτι και δουλειά θα βρεις και θα διαπρέψεις στον τομέα σου …
Αυτή η λογική “λυπάμαι τα μόρια” συνήθως υπαγορεύεται από συμπλεγματικούς γονείς …
Κοίτα και εγώ έτσι σκέφτομαι.Ότι άμα γουστάρεις αυτό που κάνεις θα διαπρέψεις.Αλλά μην ξεχνάς ότι ακόμα είμαστε μικροί και αυτό είναι ένα όνειρο.Εγώ είπα το παραπάνω επειδή ακούω πολλά.Εγώ προσωπικά θέλω μαθηματικό και θέλω να προχωρήσω με τα μαθηματικά(μεταπτυχιακά κλπ).Το πολυτεχνείο μου το λένε οι γονείς μου και ο μαθηματικός μου επειδή μου λένε ότι μαθηματικός για έρευνα που θέλω εγώ(τρελό όνειρο:p) γίνεται μόνο στο εξωτερικό και ότι άμα θες να γίνεις στην ελλάδα πρέπει να γλείφεις,να πας σε κομματικές οργανώσεις κλπ για να προωθηθείς.Εγώ τέτοια δεν τα γουστάρω και σκέφτομαι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει αυτό άρα γιατί πχ να μην πάω πολυτεχνείο άμα μαζέψω τα μόρια που η δουλειά που θα πιάσω μετά θα έχει και μαθηματικά μέσα?
πεεεεεεστα…
Ρε παίδες είδατε κάτι μ@λακίες που λένε εφημερίδες περι βάσεων κτλ???
Από προχθές έχω φρίξει μιλάμε…
Έβγαλα 19049 μόρια και σύμφωνα με αυτές παίζει και να μείνω εκτός των ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ που είχε 18566…Δίνουν ξέρω εγώ από 18750-19150.
Δήλαδη εντάξει,άνοδος 500 μόρια δεν γίνεται ούτε στις πιο μικρές σχολές,σε αυτές θα γίνει?
Για πείτε οι παλαιοί,πάντα τέτοιες π@παριές λένε οι εφημερίδες για να πουλήσουν?
Αύριο παραδίδω μηχανογραφικό,άντε να έχουμε την βοήθεια του Θορ να περάσουμε ΗΜΜΥ:p
Απ’ό,τι θυμάμαι, αυτές οι “προβλέψεις” βάσεων δεν είναι εντελώς τυχαίες. Βγαίνουν από τους φετινούς βαθμούς και τις προτιμήσεις των παιδιών της προηγούμενης χρονιάς. Οι προτιμήσεις κάθε χρόνο αλλάζουν όμως…
Καλό μηχανογραφικό!