Περί σειρών γενικά

σόρρυ τότε,χαχαχα

ελπίζω να είχε καλυτερεύσει όταν βγήκαν η 2η και η 3η σεζόν :stuck_out_tongue:

η 3η ειναι η καλυτερη μακραν για μενα. ειχε το πιο καλο μυστηριο απ’ολες. οι 2 πρωτες ειναι πολυ καλες. η 4η μετρια (αν καισ το τελος μενεις λιγο…χεχε) και η 5η απογοητευτικη αν και το φιναλε ηταν καλο.

Υπάρχει πιο ανιαρή ανοιξιάτικη σεζόν??

Τελείωσαν όλες οι καλές σειρές του πρώτου μισού (Dexter,Homeland,Hell on Wheels,Breaking Bad) ,δεν αρχίζει καμιά σπουδαία,δεν έχει Community,και με τις σειρές που αξίζουν λίγο να ναι μετρημένες στο ένα χέρι

Ξεκίνησα χθες Σερλοκ. Πρώτη σεζόν μόνο 3 επεισόδια;;; :-k

Πάντως το πρώτο που είδα μια χαρά ήταν.

ε 1,30 ωρα το καθενα ειναι

Αχάμ! Κι εγώ κλικάροντας το θρεντ, γι’ αυτή τη σειρά επρόκειτο να μιλήσω!
Κι η δεύτερη σεζόν που βγήκε πάλι τρία έχει και, κατά τη γνώμη μου, είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη (το δε τρίτο επεισόδιο εντελώς mindf*ck, [I]με την καλύτερη έννοια![/I]) Κι οι δυο κύκλοι ως τώρα πάντως τελείωναν εντελώς απρόσμενα και γενικώς το στοιχείο της ανατροπής παίζει πολύ στο εν λόγω σήριαλ, γι’ αυτό και το συνιστώ οπωσδήποτε (γι’ αυτό, αλλά και γιατί ο Σέρλοκ ως χαρακτήρας γαμάει έτσι κι αλλιώς! :p)

Γενικώς, πρόκειται για μια σειρά με αυτοτελή επεισόδια, μία ώρα και κάτι έκαστο, βασισμένα πάνω στα διηγήματα του Ντόυλ, ωστόσο είναι κάπως παραλλαγμένα έτσι ώστε: 1) να προσαρμόζονται στη σύγχρονη ζωή, καθώς το γενικότερο κόνσεπτ είναι “πώς θα ήταν ο Σέρλοκ Χολμς αν ζούσε στην εποχή μας”, 2) να υπάρχει μια φυσική ροή και κάθε επεισόδιο παρά την αυτοτέλειά του να συνδέεται με τα προηγούμενα (κάτι ανάλογο συμβαίνει με το supernatural πχ.)

btw, λατρεύω το κυρίως θέμα: http://www.youtube.com/watch?v=pi5iUGtfScQ

αντε καντε ενα τοπικ, εχουμε για την καθε μλκια και ακομα για αυτη τη γαμηστερη σειρα

Done! :wink:

το alias το έχω δει κι εγώ γιατί το είχα απωθημένο όταν το έδειχνε στον αντ1 κι εγώ διάβαζα!! καλούτσικο αλλά κατώτερο των προσδοκιών μου!!! ψάχνω επίσης (ακόμα) να βρω το gilmore girls με ελληνικούς υπότιτλους!!! καμία ιδέα?

Από το Cyanide & Happiness!

[I]we’re working with COMEDY CENTRAL on developing a TV show based on our comics. Nothing’s set in stone yet, but with your patience and maybe a little supportive actions in the future, we’ll see how far we can take this TV ordeal.[/I]

Αρκετά ενδιαφέρον!

To αμερικανικο Shameless το βλεπει κανενας ή μονο εγω ?
Αχρηστος,αεργος και μπεκρης πατερας 6 παιδιων και τα
παιδια ζουνε σε γειτονια του Σικαγο,ε και γινονται διαφορα.
Δραμα και κωμωδια μαζι.Αρκετα καλα τα επεισοδια που εχω
δει μεχρι στιγμης.
Υποψιαζομαι οτι η αυθεντικη ιρλανδικη παιζει να ειναι καλυτερη
αλλα ειναι και 9 σεζον.

[B][U]Black Mirror[/U][/B]

Βρετανική σειρά μόλις τριών επεισοδίων. Πραγματεύεται πάνω κάτω την επιρροή της τεχνολογίας στη ζωή του ανθρώπου, στο παρών και στο (κοντινό?) μέλλον. Τα ύφος κυμαίνεται από εξωφρενική μαύρη σάτιρα (το πρώτο), σε ανάλαφρη μελαγχολία (το δεύτερο) μέχρι δράμα (το τρίτο).
Νομίζω είναι κάτι που αξίζει να το δείτε. Κάπου διάβασα ότι θα έχει και συνέχεια

Bλέπει κανείς suits?

Ξεκίνησα χθες και είδα όσα επεισόδια έχουν παιχτεί μέχρι σήμερα, δηλαδή 13, το Up All Night. Δεν είναι κάτι φοβερό, ακολουθεί τις αλλαγές που επιφέρει η άφιξη ενός μωρού στη ζωή ενός ζευγαριού, αλλά το κάνει με ωραίο τρόπο, αποφεύγει το cheesyness, και οι πρωταγωνιστές έχουν καλή χημεία (will motherfukin arnett και christina applegate). Βλέπεται πολύ ευχάριστα

ξεκινησα το firefly, πολυ καλο αλλα πιο light απο οσο το περιμενα…
λογικα θα το τελειωσω σε 2-3 μερες…

Θα ηθελα την συμβουλη καπιων καμενων!
Λοιπον, τον τελευτεο χρονο περιπου εχω αρχισει να παρακολουθω σειρες, πριν δεν είχα την παραμικρη επαφη. Μεχρι στιγμης εχω δει (και γουσταρα τρελα με ολα!)
South Park, Family Guy, American Dad, Futurama, Cleaveland Show και Big Bang Theory

Εκανα μια προσπαθεια για Simsons αλλα βαρεθικα την ζωη μου και ειπα να το αφησω. Επισεις εδωσα μια ευκαιρια στο Sons Of Anarchy αλλα μου φανικε πολυ ποζερο-αμερικανιλα και το αφησα επισης. Ειπα να δω και το How I Met your Mother αλλα δεν με συγκινισε καθολου…

Εχοντας λοιπον υποψην αυτα τα δεδομενα εχετε κατι να μου προτινετε; Θα προτιμουσα κατι animated, αλλα δεν ειναι και απαρετιτο.

ε ξανα δες simpsons γιατι απο τα συμφραζομενα δεν παιζει ναχεις δει πανω απο 2 επεισοδια

Εγώ το’χω ρίξει σε οικογενειακές χαρουμενιές τύπου Everybody Loves Raymond:


Ομορφο και λάητ.

Californication για το σεξ,drugs & livin’ in LA.

Το walking dead το παράτησα, βαρέθηκα.

Δες Community, Modern Family <- Καλύτερα sitcoms της χιλιετίας.
Ψήσου να δεις κανα Dexter, House, για να μην πήξεις στην κωμωδία.

εναλλακτικα Arrested Development, Η κωμωδια των 00ς

Εκανα και εγω κωλοτουμπα για το Arrested Development. Ειχα δει την πρωτη σεζον πριν δυο χρονια και ειχα βαρεθει τη ζωη μου. Αυτη την εβδομαδα ειδα τον δευτερο κυκλο και τωρα βλεπω τον τριτο και ειναι κορυφη.

Τέλειωσα και το Eastbound & Down εδώ και καιρό. Δευτερη σεζον μ’ αρεσε περισσοτερο.