Περί σειρών γενικά

εννοειται να ξεκινησεις… εγω το τελειωνω σε 3-4 επεισοδεια…
ειχα δει τον πρωτο πριν κανα χρονο κ το παρατησα γιατι δεν εβρισκα καλους υποτιτλους…
μεχρι τωρα ο τριτος κυκλος ειναι εξαιρετικος, καλος κ ο δευτερος αλλα λιγο αργος…

Όταν λες σεναρίου?

Αν σου φάνηκε πολύ εύκολο και μέηνστρημ να ξεκινήσεις Deadwood.

Αν απλά δε σου αρέσει η εποχή-σκηνές-φάση 1860’s άστο καλύτερα.

Το Deadwood γενικά είναι πιο κοινωνικό και παραστατικό, δίνει μεγάλη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις-αλληλεπιδράσεις, αλλά αν δεν σε τραβάει η εποχή ίσως να μη σε κρατήσει.

μου φάνηκε ρηχό, πολυ "λιγο"
πχ

[SPOILER]
Bohannan μαλακιζοταν στον σιδηρόδρομο δεν εκανε πολλα για τον θανατο της γυναίκας του μονο στην αρχή και στο τελος…
Thomas,Lily δεν καναν τιποτα με τον χαρτι…
τα αδερφια τα θάψαν εντελώς…
Elam τα δικα του…
ειχε ωραιο villain παντως (Σουηδό)
[/SPOILER]

πολυ μετρια σειρα…
θα του δωσω κι αλλη ευκαιρία στον 2ο κυκλο…
μεχρι τοτε ας δουμε και το Deadwood μιας και ειμαι σε τετοιο mood :smiley:

Ξεκινησα και εγω το Hell On Wheels.
Εχω δει 4 επεισοδια μεχρι στιγμης.
Ειμαι στην φαση ‘ε καλο ειναι μωρε’.
Το ολο concept ειναι ωραιο και με ψηνει και η εποχη
αλλα το σεναριο δεν λεει και πολλα μεχρι στιγμης.

το deadwood ειναι ψιλοαπαλευτο εκτος κ αν γουσταρει κανεις γουεστερν φαση, ειδαμε παρεα με ενα φιλο την πρωτη σεζον αλλα μετα το παρατησαμε.

αξιζει πολλα ο παρακατω διαλογος παντως, ειχαμε δακρυσει απο το γελιο, οσοι το’χουν δει θα καταλαβουν:

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=qkG35s_tXLw[/SPOILER]

Μιλάμε για έναν από τους πιο κωμικούς διαλόγους στη δραματική τηλεόραση :smiley:

Το Hell on Wheels καταλαβαίνω γιατί μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον,σου δίνει μια αύρα ανεκπλήρωσης στο σενάριο σίγουρα,αλλά αν είσαι στη φάση και το βλέπεις για την αμερικανιά δεν το προσέχεις πολύ :roll:

ολες οι σκηνες με τον wu ειναι επικες… κ οταν ζωγραφιζει δινει ρεσιταλ…

ρε cocksucka λεμε…:lol:

Better off Ted κανείς? 'Εχει κάποιες πολύ καλές στιγμές, δυστυχώς κόπηκε :frowning:

το hbo κοβει το luck, εφοσον λεει πεθανε τριτο αλογο στα γυρισματα.

Είδα και το Louie που το ειχα αφησει στο δευτερο επεισοδιο. Δεν εχω να προσθεσω τιποτα σε σχεση με αυτα που εχουν ήδη ειπωθει. Πολυ ωραιο είναι. Περιμενουμε τωρα τη τριτη σεζον.

Μιλουσα με ενα φιλο για το wire και μου προτεινε να δω το luther

Αγγλικη αστυνομικη σειρα του bbc και πρωταγωνιστει ο Idris Elba (stringer bell στο wire). Εχουν παιχτει ηδη 2 season και περιμενουμε την τριτη. 6 επεισοδια εχει η πρωτη και 4 η δευτερη, μια ωρα το καθενα. Υπαρχουν και ελληνικοι υποτιτλοι στο tvsubtitles.net για οποιον ενδιαφερεται.

Δεν ειναι ουτε στο επιπεδο ουτε στο στυλ του wire αλλα προτεινεται σιγουρα σε οσους αρεσουν οι αστυνομικες σειρες.

εχω ψηθει εξτριμ με σονς οφ αναρκυ. εχετε να προτεινετε καμια παρομοιου υφους?

Πέτυχα σήμερα στη νόβα κι έκατσα να δω τα 2 πρώτα επεισόδια [U]Once Upon A Time[/U], όπου πρωταγωνιστούν η Κάμερον απ το Χάουζ και μια σπαστική χαρχάλω που έχουμε συνηθίσει σε ρόλους κομπλεξικής σε ρομ κομ όπως το “Απλώς δε σε γουστάρει”. Με πεταχτά αυτιά.

Το στόρυ σε γενικές γραμμές είναι άκυρο. Ήταν λέει η χώρα του παραμυθιού όπου ζούσαν όλοι οι γνωστοί ήρωες ωραία και καλά, ώσπου η κακιά μητριά της Χιονάτης εξαπέλυσε μια κατάρα που τους μετέφερε όλους στον αληθινό κόσμο, σε μια μικρή πόλη συγκεκριμένα, ονόματι Storybrooke, στο Maine, στη σημερινή εποχή, και ταυτόχρονα όλοι ξέχασαν ότι είναι ήρωες παραμυθιών. Εκεί ζούσαν σε μια περίεργη κατάσταση limbo, όπου κανείς δεν γερνούσε/πέθαινε/θυμόταν τις προηγούμενες γενιές, τα πράγματα δεν άλλαζαν κλπ. Η κακιά μητριά είναι δήμαρχος. Α, αυτό που ξέχασα να πω είναι ότι η Χιονάτη (σπαστική χαρχάλω) πρόλαβε να στείλει το μωρό της στον αληθινό κόσμο πριν πέσει η κατάρα γιατί, λέει, εκείνη θα έρθει να τη σπάσει όταν κλείσει τα 28 (η Κάμερον δατ ιζ). Η Κάμερον έρχεται τελικά χάρη σε ένα αγοράκι, βιολογικό γιο δικό της και υιοθετημένο της μητριάς,

Τι στο διάολο κάθομαι και γράφω. Ναι είναι όσο μούφα φαίνεται. Προφανώς δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω. Ούτε τώρα !
Don’t bother πάντως.

Αντιθετα bother ολοι οσοι δεν το εχετε κανει ηδη εδω

Το firefly λατρεια…

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

εχει δει κανείς κάποιο απο αυτά τα δυο?

Θα μπω στο τρίτο επεισόδιο Borgias τώρα… και βαριέμαι τη ζωή μου. Αξίζει να τελειώσω τον κύκλο ή να το παρατήσω; Έτσι κι αλλιώς δυο ωραίοι παίζουν συνολικά και τον έναν μάλιστα τον έφαγαν στο 2ο επ. Κρατάει και κοντά δυο ώρες έκαστο παρτ, όχι τίποτα άλλο, μη σκυλομετανιώσω το χρόνο που ξόδεψα! :stuck_out_tongue:

Workaholics εχει δει κανεις?

Mόνο το Torchwood που έχω δει, μου άρεσε. Είναι spin-off του doctor who, οπότε αν είσαι familiar με το σύμπαν, αξίζει να το δεις.

Να και ενας άνθρωπος που απάντησε
ευχαριστώ!

*οχι δεν ήξερα οτι είναι spin-off από doctor who