Περί σειρών γενικά

Oύτε σε μένα:?

Μπορεί να φταίει το ότι μπαίνουν όλοι μαζί για να κατεβάσουν game of thrones :stuck_out_tongue:

http://www.enikos.gr/society/45249,Fragh_sto_Internet_.html

Αυτο ρε παιδια εχει ουσια?Εχει τυχει σε καποιον?
Ακουσα οτι μπορουν κ οι παροχοι να μπλοκαρουν[-X…

κι εμένα μ ανησυχει που δε μπαινει το subz…

Update

Σημερα μπηκα κανονικα.

Τέλειωσαν ολες οι σειρες που βλεπω. Τις φετινες σεζον απο τις κωμωδιες τις βαζω με αυτη τη σειρα.

[B]Impractical Jokers[/B] - ΤΟ γελιο
[B]Parks and Recreation[/B] - Απολαυστικοτατο
[B]Modern Family[/B] - Απολαυστικοτατο
[B]Community[/B] - Το εβαλα τεταρτο γιατι δεν εχει την συνεπεια που εχουν τα πιο πανω παροτι σε μεμονομενα επεισοδια υπερτερει.

[SPOILER]Remedial Chaos Theory
Horror Fiction in Seven Spooky Steps
Documentary Filmmaking: Redux
Regional Holiday Music
Basic Lupine Urology
Curriculum Unavailable
Digital Estate Planning
The First Chang Dynasty[/SPOILER]

[B]New Girl[/B] - O Schmidt κραταει τη σειρα. Τον Nick τον βρισκω εκνευριστικο και τον Winston αταλαντο.
[B]Misfits[/B] - Η χειροτερη σεζον απο τις τρεις

[SPOILER]spoiler για οποιον δεν ειδε το τελευταιο[SPOILER]και μαλλον του χρονου χειροτερη αφου εφυγαν σαιμον και αλισα[/SPOILER][/SPOILER][B]Eastbound & Down[/B] - Η καλυτερη σεζον για μενα
[B]Life’s Too Short[/B] - Πηγαν να κανουν δευτερο Extras αλλα meh

[B]How I Met Your Mother[/B] - Η πλοκη απο το κακο στο χειροτερο αλλα τη βρηκα πιο αστεια απο την περσινη σεζον
[B]The Big Bang Theory[/B] - Μαυρα χαλια

Τωρα περιμενουμε και τα[B] Louie[/B], [B]Wilfred[/B]

Απο δραματικες σειρες.

[B]Sherlock[/B] - To 2x01 ειναι απο τα καλυτερα επεισοδια σε σειρα γενικα
[B]Black Mirror[/B] - Οποιος δεν το εχει δει να το δει. Ειναι 3 επεισοδια μονο.
[B]Dexter[/B] - Πολλες προχειροτητες.

και περιμενω [B]Breaking Bad[/B].

Και γω με αυτούς γέλασα περισσότερο φέτος το χειμώνα:D

Λογικά θα συνεχιστεί και του χρόνου?

Προς το παρον δεν εχει ανακοινωθει κατι

Έχω ρίξει κι εγώ πολύ γέλιο με impractical jokers! Πολύ καλή χημεία έχουν οι τύποι. Ελπίζω να συνεχιστεί.

υπαρχει κανα site που να εχει σειρες με ενσωματομενους ελληνικους υποτιτλους?

αν ναι
ενα pm please
:slight_smile:

ναι ναι Impractical jokers ολα τα λεφτα
προχτες ειδαμε με ενα φιλο ολα τα επεισοδια σερι καψιμο!

Kριμα παντως για το New Girl το οποιο και ξεκινησε καλα και διαδοθηκε, αλλα πεσει παρα πολυ…

Ειδα το τελευταιο Wilfred χθες της πρωτης σεζον και ειχε πολυ ενδιαφερον !

Πλάκα πλάκα, σε 20 μέρες έχουμε καινούριο Wilfred. Πάλι καλά που τ’ ανέφερες γιατί δε θα έπαιρνα χαμπάρι.

το magic city που βγάζει η nova τώρα τι λέει? το έχει δει κανείς?
πολύ μαφία είδα ότι παίζει που μετά το sopranos δεν έχω ξαναδει κάτι παρόμοιο. λέτε να είναι καλό?

Έχει δει κανείς την πρώτη σεζόν Grimm? Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω μου άρεσε αρκετά.

άκουσε κανείς κάτι για αυτή την σειρά που άρχισε τώρα?

[B]Continuum [/B]

Έχω δεί τα δύο από τα τέσσερα επεισόδια που έχουν παιχτεί…Αρκετά καλογυρισμένη σειρά πόσο μάλλον για καλοκαίρι…Έχει αρκετή δράση,πολλά εφέ,τα γνωστά άλματα στον χρόνο( που τόσο μας αρέσουν )και όλα γίνονται σε γρήγορους ρυθμούς, βέβαια έχει και ένα κενούλι στο σεναρίο το οποίο θα το καταλάβεις εφόσον δείς την σειρά. Κούκλα πρωταγωνίστρια στην στενή στολή της.Γνωστός μου λέει ότι η σειρά είναι ότι πρέπει για να περνάει την ώρα του μέχρι να αρχίσει το Fringe το φθινόπωρο…

Αρκετά καλή μπορώ να πω. πολύ ωραίος ο τρόπος που συνδυάζει τα παραμύθεια με τη πραγματικότητα. Μου άρεσε και η εισαγωγή κάθε επισοδείου με ένα απόσπασμα από το παραμύθι που παρουσιάζει. Προς το τέλος έχει απίστευτα επισόδεια.

nice.

Κατέβηκε όλη η πρώτη σεζόν και θα πέσει λιώσιμο κάποια στιγμή 8)

Πολύ καλά νέα για εμάς τους (ακόμα) λίγους οπαδούς των Impractical Jokers.
Ανανεώθηκαν και για δεύτερη season!! :smiley:

http://www.trutv.com/video/impractical-jokers/important-impractical-joker-message.html