Ναι ρε φιλε!!!:):):)
Τις τελευταίες εβδομάδες σε αργούς ρυθμούς είδα το ένα επεισόδιο που έχει βγει από το [U][B]Derek[/B][/U].
Είναι νέα σειρά του [B]Ricky Gervais[/B] που θα αρχίσει μάλλον το 2013 κανονικά. Πιο πολύ δράμα παρά κωμωδία. [U]Τις κριτικές που δέχτηκε[/U] τις βρήκα άστοχες. Δεν μου φάνηκε να κοροϊδεύει τους ανθρώπους με αναπηρία.
Είδα επίσης τον δεύτερο κύκλο από [U][B]Scrubs[/B][/U]. Είχε περάσει πολύ καιρός από τότε που είδα τον πρώτο. Μ’ άρεσε πολύ. O J.D. όταν ονειρεύεται στον ξύπνιο του είναι τρομερός. Σε αυτές τις δύο σκηνές γέλασα δυνατά.
[U]1[/U], [U]2[/U] (δυστυχώς δεν είναι από την αρχή)
Είδα το [B][U]Coupling[/U][/B]. Κι αυτό είχε πολύ γέλιο και ωραία σκηνοθεσία. Ο τέταρτος κύκλος ήταν πολύ κατώτερος από τους πρώτους τρεις. Είδα μετά και λίγο από το ελληνικό στο youtube. Εντάξει καμία σχέση. Η μεταφράσεις λάθος και αυτός που έπαιζε τον Jeff πολύ κακός ηθοποιός.
Τώρα άρχισα το [B][U]An Idiot Abroad[/U][/B]. Είναι ντοκιμαντέρ για όποιον δεν το ξέρει. O [B]Ricky Gervais[/B] και ο [B]Stephen Merchant[/B] στέλνουν τον [B]Karl Pilkington[/B] που δεν είναι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο σε διάφορες χώρες με πολύ διαφορετικό πολιτισμό από αυτόν που έχει συνηθίσει. Με κάποια πράγματα που είδα σε Κίνα και Ινδία ήμουν έτσι 8O Είναι και ενδιαφέρον και αστείο. Κάποιες ατάκες του Karl μου έχουν μείνει ήδη και τις λέω. Η συμπεριφορά του Gervais προς τον Karl δεν μου πολυαρέσει.
Ωραίος το πρώτο επεισόδιο του λούη που ξεκίνησε.
Δεν μπορώ με τίποτα να βρω το τραγούδι που παίζει.
[I]ολαολαολαολαολα είναι σκοτάδι[/I] \:D/
λέω να ξεκινήσω το Boss. Aκουσα καλές κριτικές. Το έχει δει κανένας?
Εχω δει την πρωτη σαιζον και μου αρεσε.
Μια season έχει, μόνο 8 επεισόδια. Πολύ καλό και το στορυ, και οι ηθοποιοί. + αν θές να δεις γυμνή την Kathleen Robertson
Μιας που τελειώνει η εξεταστική και επιβάλλεται λίγο καλοκαιριάτικο λιώσιμο λέω να ξεκινήσω καμιά καινούρια.
Θα δω σίγουρα από την αρχή Two And A Half Men και μετά είμαι ανάμεσα σε Wire και Sopranos. Καμία γνώμη;
Επίσης το Smallville την παλεύει καθόλου ή τσάμπα κατεβαίνει;
wire. καντο για μένα
πολυ γελιο το impractical jokers ρε,θενκς σε οσους το ανεφεραν
εχει δει κανείς κάποιο απο τα δυο?
[B]Stargate SG-1
Stargate: Atlantis[/B]
wire η sopranos???
Και τα δύο
wire άνετα
[SPOILER]βέβαια δεν έχω δει sopranos :p[/SPOILER]
Αλλο ενα ψευτοδιλλημα,οπως το “κωλακηδες vs βυζακηδες”.:lol:
Δε μου αρέσει ιδιαίτερα το αμερικάνικο τηλεοπτικό humor αλλά το 2 and a half men γαμεί.
To σωστο Two and a half men φανταζομαι,οχι το εκτρωμα με τον Πουτσερ
Λένε ότι θα βγει ελληνικό Impractical Jokers στον Ant1.
Sopranos δαγκωτό. Sorry, δε το πάλεψα το Wire.