μαλακια μυριζει
Ξεκινησα εστω και αργα το Workaholics. Φαση Always Sunny φαινεται και αποσο διαβαζω κραταει πολυ σταθερα και στοιν τριτο κυκλο γινεται ξεκαρδιστικο.
Impractical Jokers καλο αλλα δεν θα κρατησει, φαινεται να επαναλαμβανεται στα τελευταια σκετς.
πολυ κατωτερο του always sunny το workaholics ρε,νταξει εχει ενα χαβαλε αλλα το βαρεθηκα και το παρατησα στην πρωτη σεζον.
Ναι ετσι μου φαινεται και μενα δυστυχως στην πρωτη σεζον, αλλα αποσο διαβαζω ψιλογαμαει στην δευτερη και μιας και δεν εχω τι αλλο να δω τωρα (one piece και futurama τα τελειωσα κια αυτα), θα τα δω οσα ειναι.
Το 5 από Louie (Daddy’s girlfriend prt 2) και το 6 από Wilfred (Control) είναι τα καλύτερα της σεζόν μέχρι τώρα.
Αυτό είχα και γω στο μυαλό μου, και αν δεν βαριόμουνα και έγραφα από κανονικό πληκτρολόγιο θα ποσταρα κανένα σεντόνι για το πόσο ωραίες είναι και οι δύο σειρές και ότι ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες προσφέροντας κάτι ξεχωριστό που θα ήθελα να το έβλεπα πιο συχνά και μπλα μπλα μπλα…
Ειναι οντως ωραιες σειρες.
Ειδικα το Λουη το εχω λατρεψει!
Οχι οτι το αλλο παει πισω ε…
Ξεκινησα και το Scrubs τον τελευταιο μηνα,τελειωσα 2η σεζον,μ’αρεσε πολυ.Oλοι οι βασικοι χαρακτηρες ειναι αφασια,αλλα ειδικα αυτοι οι 2 “δευτερευοντες” χαρακτηρες δεν παιζονται
Το Scrubs ειναι απιστευτο.
Το κουρασε και αυτο με τις 9 σεζον του αλλα μεχρι την πεμπτη παει
αερας.Οντως εχει φοβερους δευτερους χαρακτηρες.
Λατρεύω τη προφορά της Jane από το Louie
εχει δει κανεις το twin peaks? λεω να το ξεκινησω το βραδακι…
να το ξεκινησεις γαμαει
ξεκίνησε η 2η απο hell on wheels εχει δει κανείς?
Εγω το βλεπω.
Πολυ καλη η σεζον μεχρι στιγμης.Περιμενω το 5ο επεισοδιο στο οποιο
μαλλον γινεται ψιλοχαμος.
αχααα
οκ σε εμπιστεύομαι εσενανε θα τα βαλω για κατέβασμα…
Παιδια καλησπερα το game of thrones ειδα τελευταια και μου αρεσε παρα πολυ και επισης αρχισα να βλεπω και το true blood για εναν λογο που δεν εχω καταλαβει ακομα να κανω και μια ερωτηση το scrubs λεει?
Βλέπει κανείς το Boardwalk Empire να μου πει εντυπώσεις? Τώρα την ανακάλυψα.
Μου φαίνεται ότι υπάρχει topic.
Οι 4 πρωτες σεζον ναι περναν ευχαριστα. Μετα γινεται beverly hills.
Προτεινω ομως σε καθε περιπτωση αμερικανικου γελιου αυτο