Περί σειρών γενικά

ρε μαγκες εχουν βγει ηδη 3 επεισοδια απο Impractical Jokers και 2 δεκαλεπτα απο το αγγλικο.

Επισης ξεκινησα The League που το ειχε προτεινει ενας εδω και εγινε προσφατα αρθρο στο oneman. Εχει αρκετο γελιο αλλα σε ολα τα επεισοδια που βρισκω ονλαιν ή τα κατεβαζω, λειπουν σκηνες :-k

Two and a half man απλά τα σπάει.

Αντε τώρα να κατεβάσεις το homeland και να δεις την πρώτη season ώστε μετά να μπορείς να λες “ναι το ήξερα ότι θα έπαιρνε όλα τα βραβεία, είναι πολύ καλή σειρα”

Εγώ την είχα προτείνει πριν αρκετές σελίδες , μάλλον δε μ’άκουσε κανένας. :stuck_out_tongue:

και να την έχεις δει και να γούσταρες δεν είναι να χαλιέσαι που δεν το πήρε ο κράνστον??

ούτως ή άλλως ο λιούις είναι ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ

Γαμαει το χομλαντ.

Επισης το ρεβολουσιον γαμαει. Ειναι το φετινο μου τερρανοβα. Κατι που το βλεπεις επειδη ειναι φανερα αηδια

εμένα εξακολουθεί να μη μου γεμίζει το ματι…
τοσο καλο???

Άφησε το φετινό terra nova και δες το Last Resort.

Πυρηνικά υποβρύχια, κατάληψη νησιών και θεωρίες συνομωσίας \m/

Ο καλύτερος πιλότος φέτος.

Η τελευταία σειρά για την οποία έγραψα τέτοιο πράμα σάρωσε τα 64α Emmys :stuck_out_tongue:

Ποιο; Το χομλαντ. Πολυ δυνατο δραμα. Το βλεπεις μοναχα και για το υποκριτικο ταλεντο του πηγουνιου της κλαιρ ντεηνς (γκουγκλ ιτ)

Θα το τσεκαρω μορελλο το αλλο

yea yea

αντε θα του δώσω μια ευκαιρία… :smiley:

Εβγαλες συμπερασμα απο το pilot κιολα? Ωραιος

επειδή εμπιστεύομαι το γουστο σου τσέκαρα το pilot και απλά κατεβαίνουν και τα υπόλοιπα. Σαφώς δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον…

Οχι, απο το τρεηλερ εβγαλα αυτο το συμπερασμα. Ο πιλοτος το επιβεβαιωσε.

Όντως πολύ καλό το Homeland, η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη σειρά πέρυσι, δίκαιο και το έμμυ της Ντέινς, αλλά το βραβείο του μπεστ ντράμα και της ερμηνείας του Λιούις δεν έπρεπε να τα είχε πάρει, όταν υπάρχει ΒΒ και Κράνστον…

*Ο πιλότος του Last Resort ήταν απίστευτος… Αν συνεχίσει σφιχτοδεμένα και δεν κουράσει, θα γαμήσει!

Last Resort γκαβλα.Απο τους πιο γαμηστερους πιλοτους.
Απλα σου δινει την εντυπωση της σειρας που ευκολα μπορει να ξεφυγει και να γινει για τον μπουτσο απο τη μια στιγμη στην αλλη.

Το ρεβολουσιον απλα meh.Ετσι για να περναει η ωρα

Αρχισε επισης σημερα το castle με απλα καλο πρωτο επεισοδιο.

λενε τπτ αυτες οι ευρωπαικες που διαφημιζει και ξαναδιαφημιζει η νετ ?

Ποιες διαφημιζει; Κατι μου ελεγε η αδερφη μου, αλλα δεν εχω βρει ποιες στο ιντερνετ…

Αυτές http://www.peristerinews.gr/sub/media/3_nees_xenes_seires_sti_net.html

Δε με χάλασαν όσο τις τσέκαρα στο σποτάκι. Και ενδιαφέρουσες φάνηκαν οι περισσότερες και καλογυρισμένες.
Τώρα, να τ’ ομολογήσω όμως, δε θα καθόμουνα και να τις δω…

Μονο Newsroom ρε.

Ειναι τοσο ποιοτικο που δε σε νοιαζουν καν οι περιστασιακες εμετικες αμερικανιες.

ειναι σχεδον κλασσικο HBO, απο την αποψη πως δεν εχω δει ουτε ενα βυζι.

Είδα το πρώτο και μπήκε στην στοίβα με τα ‘έχει ο παστίτσιος’.

Το αξίζει το 8ωρο λες?