Περί σειρών γενικά

δεκαωρο.

Και ναι, πιστευω οτι αξιζει.

[SPOILER]δε θα κρυψω οτι σχεδον έριξα ενα μονό αντρίκιο δάκρυ στο τελος του 4, ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΚΟΛΝΤΠΛΕΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ[/SPOILER]

βασικα στηριζω απιστευτα. θα ανοιξω θρεντ μεσα στο σαβ/κο που θα την τελειωσω

Με τους Impractical Jokers τι θα γινει ρε παιδια?? 2ο επεισοδιο αυτης της σεζον που δειχνουν best of της 1ης…Η φαση στο παιχνιδαδικο παντως γαμησε!

Eιδα τα 10 πρωτα επεισοδια homeland και γαμαει.

Από το facebook :

Sal, Joe, Murr and Q want to thank everyone who watched the two all-new and two best-of “Impractical Jokers” bonus episodes this month.

truTV will begin airing an ALL-NEW Season 2 of the show starting in December. Until then, they’ll broadcast repeats on Thursday nights.

μηπως ξεκινησε κανεις να βλεπει το 666 park avenue?

Το ειδα εγω! Πολυ ωραιο μου φανηκε! μυστηρια σειρα αρκετα, με μπολικα καπως πιο τρομακτικα στοιχεια…Ο Λοκ για αλλη μια φορα μυστηριο ρολο εχει παρει… Ελπιζω μην την χαλασουν την σειρα γιατι εχω την εντυπωση οτι ανετα μπορει να ξεφυγει το σεναριο…

Tο είδα κι εγώ. Δεν ήταν κακό, αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Αν έχεις δει American Horror Story, να περιμένεις κάτι στην ίδια φάση περίπου. Αυτό που με χάλασε λιγουλάκι ήταν που ήταν “παραγεμάτο” για πρώτο επεισόδιο, σε φάση που σκεφτόμουν τι άλλο να δείξουν μετά ξέρω γω. Ωραίες γυναικείες παρουσίες είχε πάντως. Δεν χάνεις και τίποτα να του ρίξεις μια ματιά.

οκ θα τη δω. λεω να περιμενω πρωτα ομως μερικα επισοδεια. ευχαριστω και τους δυο σας.

Την είδα κι εγώ και σίγουρα θα τσεκαριστούν και τα επόμενα επεισόδια για να βγει συμπέρασμα. Δηλαδή δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά με κράτησε μια χαρά. Καλά ο Λοκ γάμησε πάλι. Έχει πολύ σκοτεινή φάτσα ο άτιμος.

μετα απο πολυ καιρο επιτελους χτες ξεκινησα το monty python’s flying circus, 3 επεισοδια απανοτα για αρχη… ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

το σκερτσακι με τους εξωγήινους απλα οτι καλύτερο υπάρχει σε κωμική σειρα…

το [I][U]Boardwalk Empire[/U][/I]το βλέπει κανείς; αξίζει να το ξεκινήσω;:-k

υπαρχει θρεντ

σηζον 1 δυσκολη.

σηζον 2, tv history. εξαιρετικο.

σηζον 3, pending.

ευχαριστώ:)

Μόλις τελείωσα Homeland πρώτη σεζόν. =D> Πολύ καλή!

δες και τα 2 καινούρια που βγήκαν, ειδικά το τέλος του 2χ02 είναι :’)

Μόλις τελείωσα τη σειρά ‘INVASION’ του 2005 που έδειχνε πριν μερικά χρόνια το σταρ. Καλά μιλάμε έπαθα πλάκα. Μια σεζόν, 22 επεισόδια και να μην μπορώ να σταματήσω να βλέπω. Τέτοιο κάψιμο είχα να πάθω απο το LOST. Κρίμα που ήταν μικρή και κράτησε μόνο 4 μέρες. Αξίζει να τη δείτε όλοι. Το τέλος γ*μάει!!

απο αυτην εχει δει κανεις το 1ο πιλοτικο επισοδιο?

Αν σου αρέσουν οι υπερήρωες και οι συνωμωσίες δες το.

Αποφάσισα να συνεχίσω να το βλέπω μετά τον πιλότο, καλό είναι, αλλά όχι εξαιρετικό.

^^ Αν το βάλεις να το δεις ξέροντας ότι είναι βασισμένο σε κόμικ της DC, και ότι διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το smallville (ο χαρακτήρας είχε εμφανιστεί και στο smallville, με άλλο ηθοποιό βέβαια. Οι παραγωγοί πάντως λένε ότι δεν είναι spin-off του), τότε παίρνεις αυτό που περιμένεις υποθέτω.

Κλασσική superhero περιπέτεια, με δράση, κλισέ, ανατροπές κλπ κλπ.