Περί σειρών γενικά

τελεια μαγκες, ευχαριστω πολυ! :slight_smile:

Αυτό που μου αρέσει στον Arrow σαν χαρακτήρα πάντως, είναι ότι δεν έχει υπερδυνάμεις.

Κάτι σαν τον Batman, πάμπλουτος και πολυτάλαντος. Mommy & Daddy issues. Χαρακτηριστική σπηλιά-καταφύγιο. Και work out για ΑΝΤΡΕΣ. :stuck_out_tongue:

Αν και δεν είμαι φαν των σειρών εποχής - ελληνικών και ξένων - τούτη εδώ φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα, γυρισμένη με κινηματογραφικά στάνταρντς και με έξοχες ερμηνείς.

Με έψησε να δω και 2ο επεισόδιο.

το twin peaks γαμαει…

οπως και το arrow, για τους κομικ φανς…

Δεν θυμαμαι αν εχει γινει αναφορα στο Boss.Πολυ ωραια σειρα.Ο Τομ Κεην στεκεται ανετα διπλα σε Τονυ Σοπρανο,Αλ Σβαρεντζεν και λοιπες δυναμεις.

Ξεκίνησα να βλέπω το The good wife, ήμουν μεταξύ αυτού και του damages.

Δικαστική σειρά (δεν ξέρω πως μπορώ να το πω πιο σωστα) με αυτοτελεις υποθέσεις και ένα στάνταρ story να παίζει στο background. Έχει και μια ωραία Ινδη η οποία είναι πολύ σεξουλιαρα.

Ρε 'σεις, έχω δει το μισό Firefly που το περίμενα έπος με βάση τα λεγόμενα πολλών, αλλά δεεε. Φτιάχνει στο τέλος; :stuck_out_tongue:

Περαστε εξω.

Που αιτούμαστε για διαγραφή του Cozy από το φόρουμ;;;
Ψηλέ σόρρυ αλλά με τέτοια σχόλια…

Ελα ρε συ Cozy. Γαμάει το Firefly! (και εγώ την περασμένη βδομάδα το είδα οπότε το έχω φρέσκο). Είναι sci-fi western. Δλδ, τι άλλο να θελήσεις από μια σειρά;; :stuck_out_tongue:

Ον τόπικ τωρα, ξεκίνησα το Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Είμαι σχεδόν στα μισά της δεύτερης σεζόν. Νταξ, έχει δράση και τέτοια, η Summer Glau είναι θεά (όπως και στο Firefly) και η Σέρσει είναι γαμάτη…ΑΛΛΑ… Μεγαλύτερο ΦΛΩΡΟ δεν μπορούσαν να βρουν να παίξει τον Τζον Κόνορ; πάλι καλά που δεν έβαλαν και τον Ζακ Εφρον. Αυτό και το ότι πολλές φορες ο Τζον είναι ένας κακομαθημένος τηνέηντζερ που κάνει όλο μαλακίες. κατα τ’αλλα είναι μια αξιοπρεπείς σειρά (αν και μερικά “λαθάκια” στο στόρι) για να περνάς την ώρα σου.

o Cozy ειναι φαν του Lost.-

^^ Λολ, έτσι εξηγείται.

:lol: ΜΑ!
Πλάκα με κάνετε; Οκ, καλούλι είναι αλλά σιγά, ούτε καμία τρελή πλοκή, ούτε κανένα τρελό σενάριο. Βέβαια οκ, το 8ο που είδα χθες (που μένουν από οξυγόνο κτλ) μέτρησε πολύ. Αλλά πριν από αυτά ένα επεισόδιο που να πεις ρε παιδί μου “ΠΩ”, δεν έχει.

δεν εχει το βαθος του μαυρου VS ασπρου

flame is on

Να ανοιχτει θρεντ browncoats
Vs αμπαλων και να επιτρεπονται οι μανες.

Μια χαρά είναι το λοστ. Δεν είπε κανείς ότι το άσπρο vs μαύρο θα έπρεπε να έχει βάθος. Εξαρτάται των προσδοκιών.

Νομίζω ότι έχουν μολυνθεί περισσότεροι από όσο γνωρίζουμε…:-s:-s

τον φλεβαρη ξεκιναει νεα σειρα σε σκηνοθεσια David Fincher και πρωταγωνιστη τον Kevin Spacey. House of cards θα λεγεται.

περί cozy: το βρώμικο παρελθόν του με το Lost τον κατατάσσει σε μια κατηγορία όπου οφείλουμε να τον κοροϊδεύουμε. από την άλλη, τα χρόνια περνάνε και το ψηλό αγόρι μπορεί να βάζει μυαλό. cut him some slack. στηρίζουμε, καθώς εδώ φαίνεται να τα λέει καλά

περί damages: οι δύο πρώτες σεζόν είναι για σεμινάριο, μια Close που σε κρατάει από τα @@, το “δικαστικό” του πράγματος υπάρχει μόνο για να παίζει μπάλα αυτή. δεν ξέρω τι είναι το good wife, αλλά το damages το θεωρώ unsung εποc που κάποια στιγμή θα εκτιμηθεί. το προτείνω. σκοτεινό κ θριλερικό, όπως πρέπει

περί firefly

είναι δυνατό, καταλαβαίνω γιατι οι φανμπόηδες φανμποηδιάζουν, αλλά ειναι κάτι σαν τον Cobain - δεν ξέρεις που θα πήγαινε στο μέλλον. έχει χαρακτήρες, έχει επεισοδιάρες (ξεχωρίζω εκείνο που μπαίνει ο κυνηγός κεφαλών να πιάσει τα αδέρφια), έχει αναφορές, έχει εξαιρετικά γραφικά (για τα δεδομένα του budget) αλλά η πλειοψηφία των επεισοδίων είναι καλή (απλά), ερμηνείες ειναι ΟΚ και τα βάθη που όντως έχει, σε φάσεις χρειάζεται να “ψάξεις” για να τα βρεις. το firefly σου δημιουργεί το ερώτημα των τελευταίων δίσκων rock δεινοσαύρων: αν ΔΕΝ ήταν του Whedon, θα λέγαμε τόσο καλά λόγια για αυτό; μάλλον όχι… αυτό δεν μειώνει ούτε την αξία της σειράς, ούτε (πολύ περισσότερο) τις προοπτικές που είχε…