συμφωνω κι επαυξανω, οι δυο πρωτες ειναι επος!
kevin spacey λατρεια!!για να δουμε
δηλαδή ο whedon έγινε όνομα από την μπάφυ και τον angel και το firefly (που έτρεχε ταυτόχρονα με τις καλές seasons των 2 προαναφερθέντων σειρών) ανήκει στους τελευταίους δίσκους αυτού του κινηματογραφικού δεινόσαυρου; ΤΙ. ΛΕΣ. ΡΕ. ΜΟΝΤΕ…? άλλο να μη σου αρέσει ή να βρίσκεις ότι δε δικαιολογεί τον μύθο του, άλλο αυτά που γράφεις.
για μένα ο whedon έγινε μεγάλος λόγω του firefly. σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις τι θα γινόταν στο μέλλον αν συνεχιζόταν η σειρά, αλλά νταξ, το πήγαινε υπερβολικά πολύ καλά.
νταξει ειναι ισως κακογραμμενο
προς θεου ο whedon δεν ειναι δεινοσαυρος. απλα αναρωτιέμαι αν το firefly “εφτιαξε” το ονομα του whedon, ή ο whedon μας κάνει να υπερεκτιμούμε το firefly. προσωπικά, δεν έχω απάντηση
για μένα ισχύει το πρώτο με την έννοια ότι από εκεί τον γνώρισα και τον λάτρεψα… ίσως και λόγω του concept της σειράς…
o Whedon εγινε μεγαλος απο την Buffy, και ας μην εβγαζε ποτε καμια αλλη σειρα-οσο και αν λατρευω το Firefly.-
φαινεται δυνατη δουλεια
Έφυγε προπαραγγελία στο άμαζον.
Μεγάλη μορφή ο Άλαν, θα είναι καλό το βιβλίο.
Κόπηκε το Last Resort και το 666 Park Avenue… Θα δείξουν βέβαια όλα τα επεισόδια που έχουν γυριστεί δηλαδή θα φθάσουν μέχρι το επεισόδιο 13 και τα δυο…
Κρίμα και το έβλεπα το 666 Park Avenue και ήταν αρκετά καλό. Σίγουρα υπάρχουν στο Αμέρικα πολύ μεγαλύτερες φόλες που συνεχίζουν να παίζονται αλλά έτσι ήταν πάντα. Κάνα Arrow μην κόψουν μόνο γιατί δε θα τα πάμε καλά.
Μπα, κάνει καλά νούμερα το Arrow, και λογικά δεν πάει για κόψιμο. Είναι και σε μικρό κανάλι (CW) που δεν έχει ούτως ή άλλως υψηλή τηλεθέαση και δύσκολα κόβει σειρές.
Έχει και το Lost, να τα λέμε αυτά
Καλά το Buffy… είναι ΤΟΣΟ καλό;;;
προσπάθησα να το δω. αλλά δεν. Αν το έβλεπα πχ το 99 περίπου σίγουρα θα είχα κολλήσει. απλά μετά από τις σειρές που έχω δει μου φαίνεται απίστευτα παιδικό. μου βγάζει δλδ αυτή την αίσθηση…
ναι, ειδικα η πρωτη σεζον ετσι ειναι…+ οτι ειναι '97 και το μπατζετ της ηταν πιο χαμηλο και απο διαφημισης…
Δεν νομιζω στο 90% εδω μεσα, πλην καποιων εξαιρεσεων, να πει κατι η Buffy σημερα, διοτι δεν ειναι καθολου ευκολο σημερα να κατσει κανεις να την δει ολη…αν και κατα τη γνωμη μου, οποιος τελειωσε τις 2 πρωτες σεζον και μετα το παρατησε χριζει ψυχιατρικης νοσηλειας:p
Εγώ να βάλω και την τρίτη σεζόν μέσα. Κι εγώ όταν το έβλεπα για πρώτη φορά οι 3 πρώτες δεν μου είχαν κάνει αίσθηση. Αφού την είδα όλη τη σειρά εκτίμησα και τις 3 πρώτες. Για ‘μένα απ’ την 4η και μετά μέχρι το τέλος είναι η τεράστια παρακαταθήκη της, με επεισόδια, storytelling και ανάπτυξη χαρακτήρων που δοξάζονται από κοινό και κριτικούς ακόμα και σήμερα.
Για εδώ μέσα δεν ξέρω, αλλά γενικότερα διδάσκει πολλά η μπάφυ ακόμα και σήμερα. Πώς να το κάνουμε, είναι tv history. Τελεία και παύλα. Είναι ψηλά μαζί με το doctor who το παλιό, και η επιρροή που άφησαν δύσκολα ξαναβρίσκεται. Και αυτές τις δυο σειρές τις έχουν αντιγράψει κατά κόρον και έχουν τις περισσότερες αναφορές σε ταινίες/σειρές από οποιαδήποτε άλλη. Θα τα λέει και ο Άλαν στο βιβλίο του, διαβάστε το απ’ αυτόν αν δεν πιστεύετε εμένα.
Τρειλεράκι για το [U]House of Cards[/U]
(με ονόματα David Fincher και Kevin Spacey σε παραγωγή και σκηνοθεσία)
Μάλλον η δεύτερη πιο αναμενόμενη νέα σειρά της επόμενης χρονιάς κατά τη γνώμη μου, μετά το S.H.I.E.L.D. φυσικά.
Μη ξεχνάμε Arrested Development που ντεμπουτάρει κι αυτό αρχές 2013!
Ναι, εννοείται, απλά μίλησα για νέες σειρές.
μαλακιες λες
[SPOILER] σοβαρά???[/SPOILER]