Έχει ανακοινωθεί πολύ καιρό ότι το netflix αναβιώνει τη συνέχεια του AD.
ναι το ξερω αυτο αλλα για αρχες 13 ειναι σίγουρο?
πρωτοχρονια ξεκιναει ε??
Βασικά δεν έχω καταλάβει. Στο imdb λέει 1η Γενάρη, στο Wiki λέει 1η Φλεβάρη και κάπου αλλού διάβασα ότι όλη η πρώτη σεζόν (και τα 13 επ) θα είναι διαθέσιμη μέσω του netflix 1η Φλεβάρη. Άντε βρες άκρη δηλαδή.
οπως και να εχει, φαινεται αρκετα καλη η σειρα. για να δουμε.
it starts on Feb. 1: that?s the date it plans to introduce its high-profile original series ?House of Cards,? and will make [B]all 13 episodes of its first season available immediately [/B]on its streaming video service
Λέω να ξεκινήσω καμιά σειρά. Είμαι ανάμεσα στο The Shield (Kurt Sutter <3 ) και στο Castle (Nathan Fillion <3) . Για πείτε γνώμες :-k
Shield σοβαρο και δραμα. Φοβερο ομως, πολυ το γουσταρα. Βιικμακης.
Castle= φατσες φιλιον και πιο χαλαρο αστυνομικο που καμια φορα σοβαρευει αποτομα, κυριως ομως χαλαρο.
αναλογα λοιπον τι θες να δεις
Mόνο ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο παίζεις;
Αν έχεις κάτι καλό να προτείνεις πες (αν και έχω δει αρκετές σειρές είναι η αλήθεια, αυτές είναι από τις λίγες που μου έκαναν κλικ και δεν τις έχω δει :p)
E, ανάλογα σε τι μουντ είσαι και τι είδος προτιμάς/θέλεις να δεις. Τι δύο που ανέφερες πάντως δεν τις έχω δει, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι για κάτι πιο “σοβαρό” (όπως το shield). Αν και με βλεπω τελικά να τα κατεβάζω και τα δύο για να “χαλαρώνω” με το Castle. Πάντως το Castle μου φαίνεται παρόμοιο με το Bored to death που μου άρεσε αρκετά (εννοώ στο στυλάκι “χαλαρό, κωμικό αστυνομικό” )
Το Shield έχει τον πιο γαμάτο χαρακτήρα που υπάρχει στην οθόνη.
[SIZE=“5”][B]Vic Fucking Mackey[/B][/SIZE].
Το προτείνουν εγώ και 7-8 άλλοι χρήστες εδώ μέσα, επένδυσε και δεν θα χάσεις.
Το τέλος είναι συγκλονιστικό και από τα καλύτερα που γράφτηκαν ποτέ.
Εδώ παίζει και η αρρώστια η Kate Mara, απο το American Horror Story.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά θα πρότεινα [B]Treme[/B]. New Orleans φάση λίγο μετά την Κατρίνα. Όχι ακριβώς Down, Crowbar και EHG (αν και αυτοί κάνουν ένα πέρασμα), περισσότερο τρομπόνια κλπ αλλά αξίζει!
Αν και δεν έχουν καμία σχέση το castle για μένα είναι 100 φορές καλύτερο.
Ναι, το ξέρω πως δεν έχουν καμία σχέση. Είδα εχθές τον πιλότο και η αλήθεια είναι ότι έκλασα με τον Φίλλιον:lol: (λατρεία <3)
[B][U]the newsroom[/U][/B]
σειρά με εκφωνητή ειδήσεων που παθαίνει κρίση ταυτότητας κ θέλει να λέει αλήθειες
παίζει ο οχι-καρευ από τον ηλίθιο κ πανηλίθιο
ειδα τον πιλοτο χθες - σειρά του sorkin (west wing) με ΠΟΛΛΗ πάρλα - θα μαρέσει
το βλέπει κανείς σας ?
ναι πολύ καλό, ίσως εκτός απο ένα πολύ φιλοαμερικάνικο και πολύ πατριωτικό επεισόδιο που με ψιλοξενέρωσε, τα υπόλοιπα 9 είναι πολύ έξυπνα.
edit
παίζει και η θεάρα Olivia Munn