Περί σειρών γενικά

Ειδα το Suits προσφατα,πολυ καλο,και χτες ξεκινησα και Newsroom,αρκετα ενδιαφερον μου φανηκε.

Εδω και 2-3 μερες δεν μου φορτωνει το subz.tv. Ξερουμε τιποτα επ’αυτου;Εφαγε κλεισιμο ή υπαρχει ειναι κατι προσωρινο;

^^Έχει πρόβλημα με τους σέρβερς, περιμένουν νεότερα απ’ την εταιρεία που του φιλοξενεί. Από αύριο μεθαύριο λογικά μπορεί να ανέβει ξανά.

Θενξ για την ενημερωση.Ειπα μηπως ειχαμε νεα περιπτωση xsubs.

εβαλα χτες και ειδα τα δυο πρωτα απο spaced, γαματο το υφος της σειρας… θα πεσει τρελο κλαμα με τον τυπο…

Φάκινγκ awesome το spaced. Καλό λιώσιμο. Μακάρι μόνο να μην ήταν τόσο μικρό ρε γμτ.

οντως γαμησε το spaced τελικα, να’χε και 2 σεζον ακομα ομως… :-s
καλυτερο επ μαλλον θα πω το art, ολα τελεια ηταν αλλα αυτο ξεχωριζει…

next---->faulty towers απο αυριο…
επισης μου εχουν προτεινει το black books,αξιζει?

ΝΑΙ.-

κατεβαινει…

Εγώ το αγάπησα και ζητωκραύγαζα [U]εδώ[/U]

Ναι και στα δύο ρε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Βασικά, δύσκολο να βρεις αγγλικό sitcom και να μη γαμεί.

το black books είναι η καλύτερη κωμική σειρά που εχω δει. Ο Ντυλαν Μόρραν είναι απίστευτος.

Black Books, Faulty Towers, Spaced = θεϊκές βρετανικές σειρές.
Είχα ξεκινήσει λίγο Black Adder αλλά δε με τράβηξε δεν ξέρω γιατί. Ίσως ξαναδοκιμάσω γιατί γενικά μ’ αρέσει ο Rowan Atkinson.

εγκλημα!!! η πρωτη ειναι η λιγοτερο καλη (παρολο που εχει τον τεραστιο βασιλια) αλλα απο κει και περα δεν σταματας να προσκυνας μπολντρικ και κοφτερες ατακες μπλακαντερ… πριν κανα μηνα το ειδα και σιγουρα ειναι απο τις λιγες σειρες που θα ξαναδω…

Blackadder σεζον 2 και 4 ειναι κειμηλια του βρετανικου χιουμορ,ισως οτι πιο αστειο εχει βγει μαζι με τους πυθωνες…Και επισης η τελευταια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου για παντα χαραγμενη στη μνημη οποιου την εχει δει…

28 Ιανουαρίου επιστρέφει το Black Mirror. Όποιος δεν το έχει δει το κάνει ασαπ. Τρεις τηλεταινίες είναι.

Όντως φοβερό το black mirror. Δεν ήξερα ότι θα έχει και άλλα. Θενξ.

συνεχιζω το βρετανικο μαραθωνιο με το office, απ’το λιγο που εχω δει ο “διευθυντης” φαινεται για μεγαλη μορφη… λιγες μερες πριν τελειωσα το απολαυστικο fawlty towers, φοβερος ο cleese και η γυναικα του αλλα την παρασταση εκλεψε ο μανουελ και οι επικες σφαλιαρες που ετρωγε!!!

Δεν ξερω αν εχει ποσταριστει αλλου, αλλα οποιος θελει ας κανει μια εγγραφη [B]εδω[/B], τσεκαρεις τις σειρες που βλεπεις και σε ειδοποιει καθε ποτε βγαινει νεο επεισοδιο!
Για οσους ψιλοχανουν την μπαλα σαν εμενα :stuck_out_tongue:
Και τελος, αν τικαρεις οσα εχεις δει μεχρι τωρα, σου βγαζει ποσο καιρο απο τη ζωη σου εχεις χασει βλεποντας σειρες!!!

Ωραίο site, λίγο στα γρήγορα που έβαλα αυτά που έχω δει μου βγάζει:
528 episodes left to watch.You have watched 3360 out of 3888 episodes.
You have spent about 3 months and 13 days watching TV shows.

Πρέπει να ξεχνάω και μερικές σειρές.

http://www.episodecalendar.com/profile/40532

Εγω ακομα ειμαι στο
"You have spent about 1 month, 8 days and 18 hours watching TV shows."