Έχω δει δύο επεισόδια tiger king, νταξει only in America παιδιά.
Που να δεις και τη συνέχεια.
Τσέκαρα και ημερομηνίες και το επεισόδιο παίχτηκε πριν καν αρχίσει η πρώτη σεζόν του B99. Στο ίδιο επεισόδιο ακούστηκε και το τραγούδι απ’ τους τίτλους αρχής του Β99. Κάπου ντροπή. Jake Peralta πίστεψα σε σένα.
Πέρασα να πω ότι έχω αγοράσει ήδη χαρτομάντηλα για τα τελευταία επεισόδια του Better Call Saul, γιατί ξέροντας πως καταλήγει ο ήρωας στο Breaking Bad, θα πέσουν πολλά δάκρυα.
Επίσης, κρατώντας πάντα μεγάλα πράγματα καβάτζα για δύσκολες στιγμές, δεν είχα δει ποτέ το The Wire και τώρα τελειώνω την 2η σεζόν. Όσοι δεν το έχετε δει, ναι, είναι κ-ο-ρ-υ-φ-ή.
Ανυπερβλητη σειρα
Τι γινετε πια, αλλοι 2 φιλοι μου ξεκινησαν rewatch wire κ εγβ ειμαι τωρα μεσα τριτης ξανα… οκ ναι, αλλο επιπεδο τηλεορασης
Community ζοριζομαι να τελειωσω 1η σεζον, δεν ξερω αν θα τα καταφερω, δεν ειναι ισως καθολου η φαση μου τελικα… αλλα οκ θελω να το παω τριτη σεζον at least, χρονος υπαρχει τωρα
Κάποτε έτσι έλεγες για το bojack, δώστου λίγο χρόνο. ;p
Για Wire τα λόγια είναι περιττά.
Ως εκ τούτου βρέθηκε ο χρόνος για κάτι που ανέβαλα χρόνια, ξεκίνησα Breaking Bad (ναι υπήρχαμε και εμείς οι 5-10 που δεν το έχουμε δει). Μία σεζόν σε ένα σιττινγκ, τώρα είμαι μέσα δεύτερης. Και Parks & Rec που από τις πρώτες σκηνές κόντεψαν να μου φύγουν οι μύξες. Φαίνεται υπεραπολαυστικό. Τα σπάει η καραντίνα. ;p
Καλα ναι, θα το συνεχισω σιγουρα, πολλες σειρες ουτως ή αλλως ανεβαινουν μετα την πρωτη σεζοβ που βρισκουν ακομα τα πατηματα τους
Βb εμενα δεν με κερδισε ποτε, αλλα το Better call Saul ηταν love at first sight
και να φανταστεις η πρωτη σεζον ειναι για τον πουτσο.
επειδή θέλει λίγο να πάρει μπρος κι έχει έναν άγουρο και εισαγωγικό χαρακτήρα, όπως οι περισσότερες σειρές συνήθως, ή για κάποιο συγκεκριμένο λόγο? είδα 5 επεισόδια και έκλαιγα σε λέω, δεν μου φάνηκε καθόλου για τον πούτσο.
θα καταλαβεις. Αργησαν λιγο να κατασταλλαξουν στον πληρη χαρακτηρισμο καποιων… χαρακτηρων.
εδιτ: “για τον πουτσο” σε σχεση με τις υπολοιπες σεζον που ειναι * chef’s kiss *
Ναι κι εγώ στους 5-10 ανήκω . Το έχω αρχίσει δύο φορές και τις δύο το παράτησα … Κάπου αρχές δεύτερης σεζόν
The wire η αγαπημένη μου σειρά εβερ και για μένα η καλύτερη με διαφορά απ’ όσες έχω δει
Αν κάτι θα απομόνωνα στο ΒΒ είναι η εξέλιξη των χαρακτήρων. Σε 2 σεζόν δεν του δίνεις χρόνο.
Υπερβολη. Γαμω ειναι η πρωτη σεζον Parks and Rec. Απλως οι επομενες ειναι μνημειωδεις.
Δεν εκλεψαν τιποτα στο Brooklyn 99 απο το Community. Η φαση με το Die Hard ειναι pop culture αναφορα και στις δυο σειρες η οποια αποτελει “inside joke” στην κινηματογραφικη κοινοτητα πολυ πριν οποιαδηποτε απο τις δυο σειρες το αναφερει. Υπαρχει ενα cult following για την συγκεκριμενη ταινια, και μαλιστα συχνα παει πακετο με την διαφωνια για το αν ειναι χριστουγεννιατικη ταινια ή οχι. Επισης, το cool cool cool δεν ειναι αποκλειστικα trademark του Abed. Στο συνολο του παντως θεωρω το B99 ανωτερο του Community.
Αυτες τις μερες ξεκινησα κι εγω το Community ξανα, για να δω επιτελους τις σεζον 5 και 6 που δεν ειπα ποτε τελικα (και την μιση 4η). Το απολαμβανω παρα πολυ προς το παρον και θυμαμαι γιατι ειχα αγαπησει αυτην την σειρα στις πρωτες 3 σεζον. Pierce και Abed για μενα οι κορυφες της σειρας, χωρις να υστερει κανενας απο την βασικη 7αδα χαρακτηρων.
Breaking Bad καλη σειρουλα. Οτι πιο υπερεκτιμημενο σε σειρα παρολα αυτα για μενα. Εμενα μου αρεσαν περισσοτερο οι πρωτες 3 σεζον παντως, μετα το τραβηξαν απο τα μαλλια, και δεν μπορουσε με τιποτα να γινει suspension of disbelief, απλα γελουσα με κατι σκηνες δυστυχως εκει που θα επρεπε να με εχουν βαλει μεσα στο πετσι της ιστοριας. Εγιναν πραγματα πολυ σουρεαλ ακομα και για την ιδια την σειρα που ξεκιναει με σουρεαλ premise.
Breaking Bad καλη σειρουλα. Οτι πιο υπερεκτιμημενο σε σειρα παρολα αυτα για μενα. Εμενα μου αρεσαν περισσοτερο οι πρωτες 3 σεζον παντως, μετα το τραβηξαν απο τα μαλλια, και δεν μπορουσε με τιποτα να γινει suspension of disbelief, απλα γελουσα με κατι σκηνες δυστυχως εκει που θα επρεπε να με εχουν βαλει μεσα στο πετσι της ιστοριας. Εγιναν πραγματα πολυ σουρεαλ ακομα και για την ιδια την σειρα που ξεκιναει με σουρεαλ premise.
δεν λέω γνώμη σου… αλλά…
ντισκλεημερ, καρδούλα για τις τρεις πρώτες παραγράφους-και χωρίς την τελευταία πρόταση της δεύτερης.
Ε με λιγα λογια και σε σποιλερ γιατι αν δεν κανω λαθος καποιοι εδω μεσα τωρα το βλεπουν για πρωτη φορα:
Το ολο σκηνικο με εναν καθηγητη χημειας που λογω του οτι μαθαινει πως θα πεθανει, ξεφευγει ολοκληρωτικα και απλως κανει για πρωτη φορα στην ζωη του πραγματα μονο για τον εαυτο του, ειναι πιστευω ενα πολλα υποσχομενο ξεκινημα για την σειρα. Με ειχε καθηλωσει προσωπικα στις πρωτες 3 σεζον, γιατι εδινε εμφαση στις σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων, και στις ισορροπιες που διαταραζοταν, και στο πως ο Walt εξελισσοταν σε κατι εντελως μοχθηρο και κακο.
Απο κει και περα, ο ρεαλισμος του να ξεπαστρεψει ο βλακας ο Walt με μηδενικη εμπειρια απο υποκοσμο, συμμοριες, διακινηση ναρκωτικων και ολα τα σχετικα μεχρι πριν κατι μηνες, ενα ολοκληρο μεξικανικο καρτελ, ηταν για γελια και για κλαματα. Το οτι καπως τυχαινε να μην τον σκοτωσουν οι διαφοροι εχθροι του απλως φυτευοντας του μια σφαιρα στο κεφαλι με το που τον αντικριζαν, ηταν μια απορια που μου δημιουργηθηκε πολλες φορες στις τελευταιες σεζον. Στην πεμπτη σεζον η σειρα απο δραμα χαρακτηρων ειχε πλεον μετατραπει ολοκληρωτικα σε drug cartel action movie, και προσωπικα δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο genre γενικοτερα.
Καποια σκηνικα οπως αυτο με τον τεραστιο μαγνητη διπλα απο το αστυνομικο τμημα για να απομαγνητισουν υπολογιστες με δεδομενα ηταν εξωφρενικα. Καταλαβαινω πως μιλαμε για κινηματογραφο και πως δεν θα μπορουσαν να εχουν 100% ρεαλισμο, απλως για μενα κατι τετοια σκηνικα και η αισθηση πως πλεον εβλεπα μια action σειρα, εκαναν την σειρα μια απλως καλη σειρα. Κατι “καλυτερη σειρα ολων των εποχων” και αλλες τετοιες υπερβολες απλως δεν τις καταλαβαινω.
ντισκλεημερ, καρδούλα για τις δύο πρώτες παραγράφους.
Ναι σορρυ, εκανα μετα το edit για να τα χωρεσω ολα σε ενα ποστ.
Ο Χριστος και η μανα του…
^ Πολυ ωραια συνεισφορα στον διαλογο