Τι διαλογο μωρε, θεμα γουστου ειναι, θα σου αλλαξω το γουστο με λογικα επιχειρηματα? Το οτι με σοκαρουν αυτα που διαβασα ειναι ενα γεγονος.
Τελικά είμαι μεγάλος φαλοκράτης και δεν το είχα καταλάβει!
He has a point (as always ) απλά το ίδιο “point” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν όλες τι σειρές. Από την άλλη πάντα κάνουμε τα στραβά μάτια για χάρη του συνόλου μιας ιστορίας/σειράς κλπ, εκτός βέβαια από το GoT
better call saul s05e08 έσπειρε
(βλέπω στο imdb ότι θα βγει και 6η σεζόν)
που να δεις και το s05e08
Επισης η εκτη σεζον θα ειναι και η τελευταια
το 8ο εννοούσα και από βιασύνη έγραψα ότι ναναι
το έκανα edit πιο πάνω
Εγώ περίμενα να φτάσει κοντά στο τέλος για να ξεκινήσω τη σεζόν. Από σήμερα ένα την ημέρα μέχρι το φινάλε.
Ξεκίνησα το Babylon Berlin κι έχω πάθει πλάκα. Έχω δει μόλις τρία επεισόδια αλλά δείχνει μεγάλες δυνατότητες.
Το εχει δει κανείς;
Η δική μου άποψη είναι ότι το Breaking Bad θεωρείται κορυφαία γιατί στο θέμα σενάριο και σκηνοθεσία είναι ένα σκαλί παραπάνω από κάθε άλλη.
Η δημιουργικότητα και η φαντασία στο σενάριο απλά είναι από άλλο πλανήτη. Όλες αυτές οι ιδέες, από τις εξωφρενικές πχ μαγνήτες μέχρι τις πιο απλές όπως το κρυφό εργαστήριο, είναι όλα διαμάντια. Τα backstories των χαρακτήρων, το κυνηγητό με τον Hank, το δράμα του Jessie, βασικά το αφήνω θα γράψω όλα τα arches, όλα είναι διαμάντια και έχουν μέσα ιδέες που απλά λες πως στο διάολο το σκέφτηκε. Δεν το περιμένεις κιόλας να σκεφτούν τέτοιες ιδέες, είναι φουλ ανατρεπτικό.
Το ποια είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών βέβαια, είναι μεγάλη κουβέντα. Εμένα σίγουρα η αγαπημένη μου είναι το Breaking Bad πάντως. What about you?
Σειράρα. Τρομερή ιστορική λεπτομέρεια. Το Peaky Blinders των σοβαρών. Ορμήστε μου.
Το ποια είναι η καλύτερη σειρά όλων των εποχών βέβαια, είναι μεγάλη κουβέντα. Εμένα σίγουρα η αγαπημένη μου είναι το Breaking Bad πάντως. What about you?
Νομίζω η αποδοχή είναι τόσο μεγάλη που καλύτερα είναι να το θέσεις αντίστροφα: “Ποιος δε θεωρεί το ΒΒ την καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών;”
Παρότι κατατάσσω πολύ ψηλά το Breaking Bad ανάμεσα στις τόσες σειρές που έχω δει, η προσωπική μου κορυφή είναι το The Wire.
Σε περίπτωση που δεν ήταν εμφανές, δεν συμφωνώ με quintom για bb (και σχεδόν ούτε για τα μισά προηγούμενα ;p), τώρα το βλέπω άλλωστε (τελείωσα δεύτερη σεζόν, τιγίνεταιεκείπέραμέσα.).
Σε αγαπημένες δραματικές σειρές, ναι, wire και για μένα. Και TWIN PEAKS, ω θεοί.Έχω όμως σοβαρές ελλείψεις γενικά.
Ναι, σε πιάνω.
Καλά για Wire τα λέω και παραπάνω, είμαι στην μέση της 3ης σεζόν τώρα και κάνω κακάκια μου σε κάθε επεισόδιο. Δεν περίμενα να με χτυπήσει ο ρεαλισμός και το βάθος της τόσο πολύ. Μέχρι το τέλος μπορεί να αλλάξω άποψη; Θα δούμε…
Το Peaky Blinders των σοβαρών. Ορμήστε μου.
Η Τζίλιαν Ντάρμοντι προς απάντησή σου:
…Επίσης
Να τέτοιες μουσικές θέλουμε. Συγκινήθηκα.
Να ξέρετε ότι ετοιμάζουμε αφιέρωμα με τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας!
Για μένα τίποτα ποτέ δεν θα μπορέσει να συγκριθεί με το Twin Peaks.
Έχω ακόμα ελλείψεις βέβαια αλλά πιστεύω ότι κάποιες σειρές παίρνουν οοοολη την προσοχή ενώ άλλες (The Americans, Hannibal, Leftovers, Broadchurch) είναι τουλάχιστον ισάξιες.
Ενταξει παιδες ειναι και λιγο υποκειμενικο. Δηλαδη το Breaking Bad εχει φοβερη εκτελεση, αλλα εμενα προσωπικα δεν με τραβαγε καθολου το θεμα. Πχ η αγαπημενη μου ειναι το Battlestar Galactica, το οποιο φυσικα εκτελεστικα απεχει απο παρα πολλες σειρες. Αλλες αγαπημενες ειναι η πρωτη σεζον του True Detective, το Bron/Broen, το Homeland, το Expanse, το Killing, το Broadchurch, Father Ted, It Crowd…κτλ κτλ
Πάντως πραγματικά, τα τρία μόνο επεισόδια που ειδα από Babylon Berlin έχουν φόντα για τεράστια σειρά.
Ρε γαμωτο το χα ξεκινησει και γω και μ αρεσε πολυ, αλλα εχω προβλημα γενικα. Για ανεξηγητους λογους χανω ευκολα ενδιαφερον με σειρες και δεν κολλαω. Δεν κανω πχ ποτε binge watching. Μ αρεσει το κονσεπτ σειρες, αλλα δεν το χω προτεραιοτητα. Θελω να το ξαναπιασω γτ η εποχη και το μερος με ενδιαφερουν πολυ