Συγκλονιστικη αληθινή ιστορία το when they see us, άξιζε το ξενύχτι
Tρομερο το The Undoing με εξαιρετικες ερμηνειες απο ολους (Hugh Grant(!), N Kidman, D Sutherland).
I may be late on this one, αλλά το People v OJ Simpson είναι πολύ πολύ καλό.
Είδα Devs, 8 επεισόδια σε 3 μέρες. Είχε προοπτική αλλά μέχρι να τελειώσει βαρέθηκα: μακρύ, underwhelming, κακή υποκριτική και φωτογραφία ξεκάθαρα εμπνευσμένη από την Οδύσσεια του διαστήματος… Αλλά σε σειρά καταντάει κουραστικό.
Ted Lasso s1: Διασκεδαστικό, ειδικά αν μιλάτε καλά Αγγλικά και μπορείτε να πιάσετε τα λογοπαίγνια μεταξύ Βρετανικών και Αμερικάνικων. Απ’ ότι είδα θα πάει για 3 σεζόν αλλά με προβληματίζει αν θα μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον.
The Expanse s5: Κάπως αργό στα πρώτα 3 επεισόδια τα οπoία ήταν σαν εισαγωγικά, αλλά απ’ ότι φαίνεται ξεκινά η δράση τώρα.
Στα ενδιαφέροντα νέα: Ανάσταση 4ης σεζόν glow, Wandavision και Cobra Kai μέσα στο μήνα,
Πες τι ξερεις τωρα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Summary
Δεν έχω δει το Office, αλλά σε καιρό πανδημίας πιστεύω ότι με μια σειρά που θα είχε τίτλο “Τeleworking” θα μπορούσε να ταυτιστεί περισσότερος κόσμος…
…άσε που θα είχε τρελή πλοκή και αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων!
πάντως καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο έχει η άλλη σειρά του Gervais, το Extras
το ertflix βαζει ωραια πραγματα κατα καιρους. Απο αυτα που εχει τωρα εχω ακουσει καλα λογια για το αντιπολεμικο Tangerines. Καμια σχεση με το Tangerine του Sean Baker
Και το Room 2806: The Accusation είναι πολύ καλό documentary, αφορά την υπόθεση του Strauss-Kahn
This is not a drill.
Presenting a never-before-seen cold open from #TheOffice
Ωραιο το κλιπακι.
Να πω καπου εδω οτι μου τη σπαει αφανταστα ο ορος “cold open”
Tο Expanse πάει με σπασμένα τα φρένα, μόνο πάνω. Συγκλονιστικό S05E04 , reaching new heights. Δηλώνω εθισμένος
μολις τελειωσα cobra kai
λογια περιττα
Και εγώ μόλις το τελείωσα. Πολύ δυνατή και η τρίτη σεζον!
Κ λάμα μόνο #1 στο γράμμα του Μιγιάγκι
Ό λοι παρόντες
Μ άχες καλύτερες από τις προηγούμενες σεζόν
Π ολλή συγκίνηση σε ορισμένες σκηνές
Ρ οή καλή και γρήγορη
Α ναφορές νοσταλγικές, χιουμοριστικές, αλλά και με νόημα
Κ λάμα μόνο #2 στην εμφάνιση της Ali
Α νατροπές στις ανατροπές
Ϊ πομονή (ανορθόγραφη) έως τη σεζόν 4
Λοιπον μην κανετε κανα σποιλερ, εχω δει 1 επεισοδιο και σε λιγο αφου παρω πρωινο θα κανω τρελο binge
Εχω ηδη ενημερωθει απο το τρεηλερ για τις συνδεσεις με Okinawa και απλα ανυπομονω!!!
Αυτο το πραγμα με το Cobra Kai ειναι απιστευτο.Μονο στο Breaking Bad καθε νεα σεζον ηταν καλυτερη απο την προηγουμενη!
Πραγματικο ΣΟΚ-ΑΜΟΚ,δεν υπαρχουν λογια για τους σεναριογραφους, παραγωγους και σκηνοθετες!
Mακαρι να μην τελειωσει ποτε!
ΥΓ.Κι εγω τα 5 πρωτα χτες,σημερα το βραδυ ιεροτελεστια για το τελος…
ΥΓ2.Μπραβο τους που διορθωσαν τρομερα τις σκηνες μαχης.