Περί σειρών γενικά

Συμφωνώ, αλλά το best case σενάριο ίσως, θα ήταν η 4η σεζόν να είναι η τελευταία, να τελειώσει σε δυσθεώρητο υψηλό high note και να την μνημονεύουμε για χρόνια.

Η μέση ειδικά της τρίτης σεζόν (spoiler με blur) με την okinawua και το γράμμα του mr miyagi που μας πήραν με τη γυναίκα μου τα ζουμια τον badass Γιαπωνέζο από το karate kid που έγινε το closure, τη σκηνή με τον dee \m/ πόσο θεος γαμω τον άξονα της γης και τον Ρόμπι που ξαναπερπατήσε και όλα αυτά ήταν φακιν αριστούργημα. Χωρίς να υστερούν τα τελευταία επεισόδια με την ιστορία του κριζ και όσα οδήγησαν στην ένωση των miyagi-eagle fang

Στο σύνολο η τρίτη σεζόν, όχι απλά ήταν καλή, αλλά ήταν όσο γαμάτη όσο οι πρώτες δύο, αν όχι και περισσότερο. Είχε τουλάχιστον 3-4 φορές που γέλασα δυνατα, μερικές που συγκινήθηκα, πολλές που είχαν φάση και badassery, γενικά τούμπανο

1 Like

Δεν έχω δει Karate Kid, βλέπω Cobra Kai?

Χωρίς να είναι απολύτως απαραίτητο, νομίζω καλύτερα να δεις τα karate kid πρώτα. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν και πως θα σου φανούν εν έτει 2020, είναι πολύ ωραίες ταινίες για την εποχή τους και προσωπικά και όχι μόνο είναι συνδεδεμένα με την παιδική ηλικία της γενιάς μας.

2 Likes

Ο Χ Ι

4 Likes

Κατάλαβα boomer alert

2 Likes

Σαν σειρα στεκεται αλλα εχει τοσες αναφορες και κλεισιματα του ματιου που θα χασεις πολλα αν δεν ξερεις.

Κατσε δες τα Καρατε Κιντ, με καλη παρεα γαμανε :smiley:

4 Likes

Γελασα, αλλα δεν εχει να κανει με το οτι πρεπει οπωσδηποτε να δεις τα Karate Kid ως ταινιες καποια στιγμη στην ζωη σου ή κατι. Θεωρω οτι θα τα βρεις στην καλυτερη μετρια αλλωστε. Εχεις κραξει μουσικες και ταινιες απο τα 1980ς που μας εχουν δωσει αρκετα facepalms για μια ζωη αλλωστε :stuck_out_tongue:

Απλα η σειρα ειναι ΕΝΤΟΝΑ συνδεδεμενη με τις ταινιες, και τις 3 πρωτες ή εστω τις 2 μεχρι τωρα, και πρεπει να τις δεις για να καταλαβεις το context πολλων καταστασεων στην σειρα.

1 Like

Ναι ρε συ, για τα αποθεωτικά σχόλια επειδή ξυπνάνε ωραίες αναμνήσεις και καλά το είπα.

Summary

Για elaborate

1 Like

οχι, χανεις παρα πολλα απο αποψη impact, αναφορων κλπ.

δες τα πρωτα 2, αρκουν. Ετσι και αλλιως τα αλλα ειναι μαλακιες

Το 1ο ειναι πολυ κλασικο, διασκεδαστικο και μικρο σε διαρκεια, δεν νομιζω πως θα θα σε κουρασει η ξενερωσει, εχει χαβαλε και καλες στιγμες μεταξυ καποιων εντονων 80’ς στιγμων :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ελα ρε το τριτο μια χαρα ειναι με την φαση με το Μπονζαι και την κοκκινομαλλα υπερλατρεια <3

Να κανω ενα πειραμα παντως, τι γνωμη εχεις για το Return Of The Jedi, το Captain America: Civil War, το Thor Ragnarok, το Matrix Revolutions και το LOTR: Return Of The King?

Νταξει βεβαια εσυ κραζεις Law and Order και ER και αποθεωνεις Buffy οκ τι να λεμε τωρα :stuck_out_tongue:

1 Like

Βάζε spoiler κάποιοι δεν τα έχουν δει!!!

Δεν ειναι σποιλερ, ειναι βασικα θεματα στην ταινια με το που ξεκιναει!!!

1 Like

Η μαλακια με το τριτο ειναι οτι ειναι ουσιαστικα ριμεικ του πρωτου, ενω το δευτερο τουλαχιστον ειχε μια ουσια σαν σηκουελ γινοταν κατι διαφορετικο.

Αλλα οκ σαν ταινιες προφανως δεν ειναι καλες, για την καλτια τις βλεπεις και περνας καλα.

1 Like

Ναι αλλά μπορεί ο Μπονζάι και η κοκκινομάλα να είναι στην κόψη ζωή ή θανάτου σε κάποιο μέρος των 2 πρώτων ταινιών

4 Likes

Ο Μπονζαι κλαιωωωωωωωωωωωωωωω

4 Likes

Αυτο ειναι ενα Μπονζαι λοιπον :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

5 Likes

:joy: :joy: :joy:

Αυτό είναι μπονσάι ρε

1 Like

Σκαλισες τον εγκεφαλο μου και ξεθαψε την σκηνη, παραδοξως μου εχει μεινει :cry:, μαζι με τη φαση που ο ντανιελ κοπαναει τα χερια του με την παροτρυνση του κριντζι αλογοουρα

βεβαια μια σκηνη και η γενικοτερη, σχετικη νοσταλγια δεν σωζει τετοια πατατα, ακομα και πιτσιρικι που το εβλεπα στο μεγκα γελουσα με τον κακο, αν ειχε μουστακι θα το εστριβε γελωντας σατανικα

Return 2o αγαπημενο sw (μετα απο το empire σαφως), civil war γαμαει σε γενικες γραμμες, απ τις καλυτερες mcu ταινιες, ragnarok διασκεδαστικη μαλακιτσα που εσβησα απ τον εγκεφαλο με το που σκαν τα κρεντιτς και δεν νομιζω πως θα ξαναδω ποτε, revolutions μετριοτατο με καλες στιγμες αλλα ακομα το βλεπω ευχαριστα με παρεα, η τριλογια του αρχοντα ειναι μαζι με τα οριτζιναλ σταρ γουορς οι καλυτερες εβερ, απλα τα πραματα

Δεν ξέρω αν με Γιαπωνέζικη προφορά είναι μπονζαι ή μπονσαι, αλλά ξέρω ότι γαμαει να έχεις μεγαλώσει με karate kid και σήμερα να βλέπεις cobra kai

γαμωτο πόσο συγκινητική η σκηνή με το γράμμα του mr miyagi δεν μπορώ να το ξεπεράσω

Εδώ θα διαφωνήσω φιλτατε και συμπαθεστατε, είναι ωραίες ταινίες, απλοϊκές μεν αλλά σου κρατάνε το ενδιαφέρον. Χωρίς να είναι αριστούργηματα αλλά σίγουρα worth watching, ακόμα και για τον πιτσιρικά του σήμερα θεωρω. Και με πολύ όμορφα μηνυματα πείτε με και αφελή, αζμπουτζαμ <3