@nnnkkk δες Karate Kid ρε, το πρώτο είναι cult classic. Το δεύτερο βλέπεται. Το τρίτο δε βλέπεται. Υπάρχει και τέταρτο, με Hillary Swank, δε χρειάζεται να το δεις για να δεις Cobra Kai.
Από το οποίο Cobra Kai έχω δει μόνο τα πρώτα δύο επεισόδια της πρώτης σαιζόν και με βλέπω για binge αυτό το ΣΚ (σιγά το binge βέβαια, αλλά λέμε τώρα).
Οκ αρα δεν εχεις θεμα με ολες τις 3ες ταινιες σε καθε franchise, απλα με τις περισσοτερες. Τωρα καταλαβαινω γιατι δε σου αρεσε το Terminator 3.
Το Thor Ragnarok εντωμεταξυ ειναι η πιο πρωτοτυπη, φρεσκια και γαματη ταινια απο το MCU αλλα δεν βαριεσαι.
Δεν καταλαβες, εμενα μου αρεσουν τα Karate Kid. Και τα θεωρω καλες ταινιες για την εποχη που βγηκαν, δεν χρειαζεται να ανακαλυψει τον τροχο μια ταινια για να ειναι καλη, ποσο μαλλον μια feel good ταινια σαν κι αυτη, που στοχο ειχε το να ξυπνησει λιγο την νεολαια της Αμερικης και να περασει ενα νοημα του οτι το bullying ειναι γαμημενα κακο, και πως το να εισαι ο πιο δυνατος, γαμιας και σκληρος δεν ειναι το παν. Ειναι κλασικο στυλ ταινιων 80ς περι μαχης εναντια στο καλο και το κακο, και δεν βρισκω κατι αρνητικο σε αυτο. Απλα ο @nnnkkk δεν νομιζω πως θα τα εκτιμησει, γι αυτο λεω και πως θα τα βρει στην καλυτερη μετρια. Θα του φανουν παρα πολυ παλαιακα, και δεν τον κατηγορω και πολυ.
Επ’ουδενι δε σε λεω αφελη, θεωρω μαλακισμενη την λογικη του να κραζει καποιος μια ταινια επειδη εχει απλοικο μηνυμα, οταν το μηνυμα ειναι ομορφο οντως.
Δεν βλεπεται το τριτο Karate Kid? Τι σας εχει πιασει τωρα τελευταια εδω μεσα και ριχνετε τοσο σνομπαρισμα σε τριτα μερη σειρων?
Κατσε δες τωρα 3 σεζον μη σε σπασω στο ξυλο. Η σειρα γινεται καλυτερη με καθε επεισοδιο, πραγματικα.
Καλά η αλήθεια είναι ότι ξέρω τι πραγματεύεται η ταινία, σίγουρα έχω δει σκηνές στο MEGA, έχω δει και memes κλπ, απλά δε θυμάμαι ποτέ να κάθομαι να τη βλέπω. Επίσης θυμάμαι στο HIMYM που είχε παίξει ο “κακός” που απ’ότι είδα είναι ο πρωταγωνιστής στο Cobra Kai. Να κάτσω τώρα να δω Karate Kid απλά δεν παίζει
Γενικά στις σειρές και στις ταινίες, το προσεγγίζω λίγο ανορθόδοξα, δηλαδή δεν τρέχω να δω ό,τι υπάρχει, για να έχω πάντα κάτι να δω. Ας πούμε από σειρές είδα φέτος Breaking Bad, Picky Blinders, Better Call Saul, Community, It’s Always Sunny θυμάμαι πρόχειρα, όπου αν δεν ήταν το lockdown δε θα τα είχα δει με την καμία φέτος. Αντίστοιχα στις ταινίες, πχ το Νονό και το Rambo που λες @pantelis79 αρνούμαι να τα δω ας πούμε ακόμη
Και εγω το βλεπω το Hinterland - ειμαι στη 2η σεζον.
Εχει αυτη τη σκανδιναβικη ντιτεκτιβ αισθητικη αλλα σε Ουαλικο τοπιο, αλλα μαρεσει που ειναι κ αυτοτελη τα επεισοδια που το κανει να το βλεπεις χαλαρα (1:30ωρα τα επς) .