Περί σειρών γενικά

Ειμαστε στη 2η σεζον Trapped με τη φαμιλια, αλλα ρε γμτ δε μπορω να βρω υποτιτλους κ γενικα πολλα ριπς διαθεσιμα. 1-2 ειναι με hardcoded αγγλικους - εχει κανενας καμια πηγη ? Τα αρχεια που βρηκα υποτιτλους δν τα ειδα διαθεσιμα στα κατεβαστηρια.

2 Likes

Δεν ξερω αν δουλευει ακομα, αλλα το χε ξαναζητησει συμφορουμιτης εδω.

Εγω απο δω το χα δει χωρις θυμαμαι hard coded

ειναι και αυτα εδω

αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν υποτιτλοι για την x265 κωδικοποιηση
γενικα οτι αρχειο κατεβαζεις να χρησιμοποιεις και το bs player για υποτιτλους

1 Like

Cobra Kai S3 σίγουρα η καλύτερη ως τώρα. Η 2η δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά η 3η ήταν ταμάμ.
Τα Φλασμπακ όλα τα λεφτά και γενικά είχε τη συνταγή που έκανε το Καράτε Κιντ επιτυχία. Εδώ σχεδόν μας έκανε να συμπαθήσουμε τον Σένσεϊ Κρις:
Μυστικές τεχνικές, περίεργους τρόπους προπόνησης/θεραπείας, Ασιατική αμπελοφιλοσοφία, χιούμορ, μεταστροφές, ανεκπλήρωτους έρωτες, θανάτους, ασθένειες…
Όλη η σειρά είναι μέσα στην υπερβολή, αλλά έτσι ήταν τα 80ς. Ακόμα και κάποια χαζά κοντινά ζουμ στα πρόσωπα είναι ξεκάθαρο ότι τα κάνουν ως φόρο τιμής στις ταινίες δράσης των 80ς.
Μόνο μου παράπονο:

“Εντάξει ρε φίλε πόσο μπούφος να είναι ο Τζόνι Λόρενς, να δώσει αυτό το ηλίθιο όνομα στην σχολή και να μην ξέρει πως τα λάπτοπ φορτίζουν… είναι στόκος αλλά έλεος”.

Ντούκι ο Τσόζεν παρά τα γεράματα.

Διαβάζοντας τα διάφορα σχόλια online να πω τα εξής:

• Λένε ότι πάνε για 3 σεζόν ακόμα, προσωπικά θεωρώ ότι είναι too much. Θα καταντήσει τόλμη και γοητεία. Μία ακόμα θα ήταν το τέλειο με τέλος για ακόμα μια φορά το Όλ Βάλλει Καράτε.
  • Δεν έχουμε δει ποιά είναι η μητέρα της Τόρι, κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι η Χίλαρι Σγουάνκ από το ΚΚ 4 ή η Ρόμπιν Λάιβλι η φίλη (όχι γκόμενα) του Ντάνιελ στο 3. Πιο πολύ θα ταίριαζε η Σγουάνκ που ήταν μέσα στη φτώχεια και τα πρβολήματα… Όπου φτωχός και η μοίρα του που λένε και οι παλιοί.
  • Είναι ξεκάθαρο ότι θα δούμε και τον Τέρι στην επόμενη σεζόν, αλλά ο ορίτζιναλ ηθοποιός αρνήθηκε γιατί έχει πλέον σταματήσει την υποκριτική
4 Likes

Συμφωνω απολυτα, η τυριλα και η αισθηση high school drama που βγαζει ωρες ωρες ειναι απολυτα ταιριαστο με τον 80s χαρακτηρα, ενας απο τους λογους που μου αρεσει τοσο πολυ, δεν παει απλα να ανατρεψει τις νορμες αλλα το κανει μεσα απο μια ταινια που ειναι χτισμενη πανω στα themes και την δομη των εφηβικων ταινιων του τοτε, πολυ εξυπνο γενικοτερα.

Για το αλλο που λες και εμενα μου φαινεται οτι η 4η θα πρεπει να ειναι η τελευταια, δηλαδη ολη η σαιζον θα ειναι ενα τεραστιο build up για το τουρνουα, που θα πας την ιστορια μετα απο αυτο. ΟΚ ειναι η κοτα με τα χρυσα αυγα αλλα θα ειναι μλκια να το ξεχειλωσουν και να γινει σκια του εαυτου της, ηδη καποια πραγματα εχουν αρχισει να ειναι λιγο επαναλαμβανομενα (οκ ποσες φορες θα μας κανουν tease οτι ο Ντανιελ και ο Τζονυ τα βρισκουν και στο τελος πλακωνονται πχ).

5 Likes

μαζι δεν κανουν και χωρια δεν μπορουνε :laughing:

1 Like

Τι να λέμε τώρα… το vikings αποτελεί τον ορισμό του “παρατράβηξε η ιστορία”
Επίσης από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις ότι απευθύνεται σε κόσμο που τα θέλει “μασημένη τροφή” ,χώρια το γεγονός ότι οι ιστορικές ανακρίβειες ήταν πλέον πάρα πολύ χοντροκομένες για να τις παραβλέψεις . Θα μπορούσε μία ολόκληρη σαιζόν (μέχρι και 15 επεισόδια) να είχε παραληφθεί.
Επίσης ο τύπος που ενσαρκώνει τον Αλφρέδο είναι κατά πολύ κατώτερος από τον αντίστοιχο που ενσαρκώνει το ίδιο πρόσωπο στο Last Kingdom . Ούτε καν …

2 Likes

μετα τον θανατο του Ραγκναρ επρεπε να ειχε τελειωσει η σειρα
αντε να παιζοταν αλλη μια σεζον

1 Like

Προφανώς είμαι ο μόνος που ακόμα περνάει καλά με Vikings. Ω γουέλλ.

Δεν είναι στις χρυσές μέρες της, αλλά. Λάτρεψα το στόρυ του Φλόκη στις ισλανδίες. Θα στηρίζω Μπγιορν μέχρι τελικής πτώσης.

Και ναι, θα μπορούσα να βλέπω στατικό πλάνο με Λάγκερθα να λέει ιστορίες για τους θεούς στα εγγόνια της για πάντα.

asdlag

Επίσης σεκάνς που οι γιοι μαθαίνουν το θάνατο του Ράγκναρ = τελειότητα.-

4 Likes

Μπιορν ε; Εγώ είμαι μαλλον team Ivar λόγω του ότι είναι ψυχακιας.

Η σειρά για μένα από το 5b και μετά κούρασε αφάνταστα. Το στορυ του Φλοκι στην Ισλανδία με κούρασε, το στορυ που ο Ivar νόμιζε ότι είναι θεός επίσης, ο Ubba γλάστρα εκτός 6b και ο Μπιορν μόνιμα γκρινιάρης, κατσούφης και αρνητικός. Χώρια που έχει τις πιο ηλιθιες ατάκες στην σειρά(if it’s a good plan then it is a good plan)

Και προσπερνώ τις ιστορικές ανακριβείς δεν είναι εκεί το θεμα μου. Το θέμα μου είναι ότι έλειπαν οι επικές σκηνές από την 5b και μετά.

Α και επίσης ένα από τα δυνατά σημεία της σειράς ήταν η γρήγορη εξέλιξη. Μετά από ένα σημείο η σειρά πήγαινε πιο αργά κ απ τον θάνατο και είχε αυτά τα άκυρα πλάνα με τα και καλά κρυμμένα νοήματα.

Εν κατακλείδι επειδή έγραψα ολόκληρο μακαρόνι άθελά μου βραδιάτικα το vikings είναι μέχρι ένα σημείο είναι ότι καλύτερο στο είδος του. Απλά έπρεπε να τελειώσει 2 χρόνια τώρα. Γι αυτό και επιλέγω Last Kingdom που δεν φτάνει το peak του vikings αλλά και οι 4 σαιζόν ήταν πολύ καλές(αναμονή για την 5η)

ΥΓ Αφού τα γαμησατε ιστορικά θα ήθελα να δω ένα σπιν οφ με τον Ουμπα να ταξιδεύει σε διάφορα εξωτικά μέρη (και ας μην είχαν πάει οι vikings στην πραγματικότητα) όπως πχ Αυστραλία, Μαδαγασκάρη κλπ και να προσπαθεί να επιβιώσει κλπ

Επίσης, πόσα dojo να αλλάξει ο Ρόμπι και με πόσους δάσκαλους να τσακωθεί;

Ξέρουμε πλέον ότι η σεζόν 4 θα βασίζεται στην προετοιμασία για το τουρνουά

Για σεζόν 5-6 ήδη φαντάζομαι τον απόλυτο ξεπεσμό. Θα σκάσει ο άλλος το καράτε μπάντ μπόι από το 3 και θα ανοίξει και αυτός σχολή ή ακόμα χεiρότερα ο άλλος ο καραβανάς από το 4.

σειράρα!

για αγγλικούς υπότιτλους σε σειρές το addic7ed είναι εγγύηση. έχει και για το trapped και για τις 2.

για 1η σεζόν είχαμε κάνει και ελληνικούς στο xsubs tv αλλά στη δεύτερη δεν μαζευτήκαμε.

3 Likes

Για εμένα παντως ένα από τα ατού της σειράς είναι οι τελετές και τα διάφορα μυστήρια που τελούσαν οι βικινγκς συνήθως ποτισμένα στο αίμα και με υπέροχες μουσικές (νομίζω είχε και wardruna)
Άσχετο : έχει προχωρήσει κανείς το EQUINOX ; είμαι στο 3ο επεισόδιο, καλούλι είναι μέχρις στιγμής…

Ευχαριστω πολυ! @sametaler @razor7 @Red_Viper θα συνεχισω την ερευνα :eyes:

Εχω επισης να δηλωσω ενθουσιασμενος με το τουρκικο Ethos .
Τρο-με-ρες ερμηνειες και πολυ τολμηρη ματια στο διχασμο της συγχρονης τουρκικης κοινωνιας. Πραγματικα πολυ καλη παραγωγη και ενα προσωπικο σοκ που ενω εχω δει πολλες γειτονικες παραγωγες (βλ. Φατιχ Ακιν / Ceylan) ειλικρινα καθε φορα με εντυπωσιαζουν.
Απλα συγκρινετε με κατι σκουπιδια τυπου Εξαψη απο τις νεες ελληνικες παραγωγες, για να καταλαβετε ποσο πισω ειμαστε. Στα ορια της θλιψης.

Αδερφέ lost είμαι και γω στο τρίτο επεισόδιο. Φαίνεται ενδιαφερον
Σε κάποιο σαιτ είχα διαβάσει καλά λόγια για τη σειρά γιαυτό και άρχισα να τη βλεπω
Επίσης trapped πολύ καλή σεζόν η 1.
Τη δεύτερη δεν την έχω δει ακομη
Την έχει κατεβάσει ή γυναίκα μου νομίζω από magico

1 Like

Το φαδερ τεντ ειναι εχπληχτικο ρε, να το δειτε (ποιος το εγραφε, δεν θυμαμαι ;p)

3 Likes

Παιδιά το ethos έχει πολύ καλές ερμηνείες πραγματικά
Απλά δεν είμαι σε φάση να κάτσω να δω μία σειρά όπου οι πρωταγωνιστές της έχουν τόσα πολλά “θέματα” . Δηλαδή αρκετά προβλήματα περνάμε αυτές τις ημέρες…Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ

Δεν ειναι τοσο ψυχοπλακωτικο, αντιθετα υπαρχουν πολλες στιγμες που ουσιαστικα βγαινει κ χιουμορ απο τη κατασταση. Αλλα φυσικα ειναι οπως το παρει κανενας, και εγω εχω κανει στην ακρη σειρες/ταινιες που ενω ξερω οτι θα μου αρεσουν, προτιμω να τις δω σε μια αλλη στιγμη.
Δεν ειναι τοσο βαρυ παντως.

1 Like

Κοιτα ψυχοπλακωτικό ήταν και το true detective αλλά το είδα νεράκι (δεν ξέρω γιατί).
ίσως κάποια άλλη στιγμή το δω…Χιούμορ πάντως δεν βρήκα όσο είδα

1 Like

Γελαω παρα πολυ, αλλα το βρισκω και θαλπωρικο. Θα γουσταρα πολυ ενα μηνα διακοπες με τους 4 τρελους εκει στην ανεμοδαρμενη ερημια του Κραγκι Island

2 Likes