Περί σειρών γενικά

το The Doctor’s Wife είχε μια απο τις καλυτερες ατακες της σειρας :pleading_face:

5 Likes

φοβερο το τελευταιο Wandavision…για οσους το δουν εχει 2 σκηνες μετα τα credits…

Καλα γενικα θα ξεχασουμε κι αυτα που ξεραμε σε κατι συζητησεις που γινονται εδω μεσα ωρες ωρες… εζησα να ακουσω κι οτι ο Moffat ειναι οχι εξαιρετικος, οχι καλος, οχι μετριος, αλλα ΚΑΚΟΣ.

Ευτυχως δεν το ειχα ξανακουσει και πουθενα αλλου, κι ουτε θα το ξανακουσω μαλλον. Ο τυπος πρεπει να παρει βραβειο για το πως γραφεις ιστοριες και σεναριο κανονικα.

γιατι με εκανες παραθεση; :face_with_raised_eyebrow:

εγω απο Moffat προτεινω Coupling

1 Like

Γιατι εγραψες κατι που μου αρεσε (!)

Καλύτερα να μείνεις off από τις περισσότερες συζητήσεις σε forums/άρθρα/απόψεις/αντίληψη γενικότερα και τρίτων πλην rocking για τον Moffat, γιατί θα ξανακούσεις πολλές φορές σχετικά με την πτωτική του πορεία εδώ και αρκετά χρόνια…

Αλλά εννοείται, περί ορέξεως, όπως αγαπά ο καθένας…

2 Likes

Ενταξει :joy:

Ευτυχως σε κοινοτητες και κουβεντες για Doctor Who σπανιως διαβαζω αυτα που διαβαζω εδω περα, οποτε λεω να μην απεχω, αντιθετως θα συμμετεχω με μεγαλυτερο ενδιαφερον εκει περα.

Πάντα καθοριστική και ενδιαφέρουσα πάντως η συμβολή σου σε κουβέντα που παρεκκλίνει από τα γούστα σου και σε βρίσκει αντίθετο :ok_hand:

3 Likes

Ρε φιλε εισαι unironically ο hey panos απο το γνωστο βιντεακι οταν μιλας για κινηματογραφο, και εχεις αποψαρα για ολες τις ταινιες και τις σειρες του κοσμου, πραγματικα τι διαλογο νομιζεις οτι μπορει να κανει κανεις μαζι σου? Οποτε γραφεις για κατι που “ξερεις” εχεις ενα πληρως αφοριστικο υφακι για το καθε τι, αλλα σε ευχαριστω που κρινεις την συμβολη μου στην “κουβεντα”.

Καθιστε να ευχηθειτε την ακυρωση μιας σειρας επειδη δε σας αρεσει, πολυ εποικοδομητικο (!)

πολλά κόμπλεξ quintom, πολλά

Οταν παραθετεις επιχειρηματα και γινεται διαλογος και ανταλλασσεις αποψεις μια χαρα εποικοδομητικο ειναι. Εσυ απλα χωθηκες με το κλασικο σου τροπο για να πεις οτι διαβαζεις τρελα χωρις καν να καθησεις να εκφρασεις την αποψη σου και τους λογους για τους οποιους διαφωνεις. Αν εδω διακρινεις γκρινια για μοφατ και πεφτεις απο τα συννεφα, μαλλον ζεις σε προσωπικη φουσκα εντωμεταξυ, αληθεια δεν εξηγειται αλλιως, βουιζει το ιντερνετ εδω και χρονια ξερω γω αλλα οκ.

Αυτο για αφοριστικο υφακι εντωμεταξυ οταν προερχεται απο σενα ειναι απιστευτα σουρεαλ και αστειο, οταν ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ στο επισημαινουν χρηστες σε αυτο το φορουμ για πολλα και διαφορα θεματα. Αναρωτιεμαι, μονο σε αυτο το φορουμ γινεται αυτο η βγαζεις τρελους τους χρηστες και σε αλλα? Γενικα ειναι καποια δικη σου ενασχοληση ρε παιδι μου, θες να την λες σε αλλους και
να δημιουργεις αρνητικο κλιμα? Χμ.

Αλλα ασε τους τρελους στην τρελα τους μωρε οκ, εσυ εισαι ο αντικειμενικος γνωστης, και οι αλλοι στην λενε απλως για να στην πουν, επιδη δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν στη ζωη τους και ειναι περιεργοι και σε εχουν στοχοποιησει. Δεν φταιει ο τροπος σου, μην προβληματιστεις. Προκειται για συνωμοσια. ‘‘Κοιμομαστε πιο ησυχοι τα βραδια’’ οπως εχεις πει ο ιδιος αλλωστε :smiley:

Τωρα για Wanda. Διασκεδαστικο το τελευταιο wandavision, αλλα εχοντας πλεον ολοκληρη την εικονα, θεωρω οτι η σειρα θα λειτουργουσε πολυ καλυτερα αν εβγαινε ολος ο κυκλος για binge.

Τελικα ηταν αρκετα safe, αλλα οκ disney+ τι να κανεις. Μια χαρα γενικα.

5 Likes

Η απαντηση που περιμενα, δεν περιμενα κατι καλυτερο.

Τι γραφεις… κατσε διαβασε ποσο τοξικη ειναι η απαντηση σου καλυτερα, γιατι κανονικα δε θα επρεπε να απαντησω καν.

Αλλα για να σου απαντησω εν συντομια, γραφω σε 2 φορουμς συνολικα, αυτο κι ενα ξενο. Στο οποιο δεν εχω δει ποτε μα ποτε κοσμο να μιλαει με τον τροπο που “μιλαει” εδω περα και τοσο αφοριστικα. Και δεν δημιουργω ποτε αρνητικο κλιμα, ουτε βγαζω κανεναν τρελο, ουτε εδω εβγαλαν κανεναν τρελο, αλλα οπως νομιζεις. Γαμω το σπιτι του Μοφφατ ξερω γω οκ :")

Αστειο αυτο με τη φουσκα, πραγματικα , ειδικα το οτι “βουιζει” το ιντερνετ.

Μαλλον αντιλαμβανομαστε την ‘‘τοξικοτητα’’ διαφορετικα. Τα ποστ που κανεις παραπανω τι ποσοστο τοξικοτητας περιεχουν αραγε? :stuck_out_tongue:Τα ερωτηματα που σου εθεσα ειναι ειλικρινη γιατι πραγματικα απορω πως δεν μπορεις να κατανοησεις οτι ο τροπος σου ειναι πολλες φορες προβληματικος και αφοριστικος, και επαναλαμβανω, δεν ειμαι ο μονος που το αναφερει. Αλλα ισως αντιλαμβανομαστε και αυτες τις εννοιες διαφορετικα.

Μηπως να διαβαζεις προσεκτικα τι γραφεις και πως μπορει να το αντιλαμβανονται οι υπολοιποι? Γιατι επανειλημμενα αυτοαναιρεισαι. Εγω σε αυτο το φορουμ παντως μονο εσενα εχω δει να γραφεις με τετοιο τροπο, δηλαδη με απολυτο υφακι χωρις περιθωρια διαλογου. Ειπες κατι για τοξικοτητα?

Αυτο καταλαβες οτι επρεπε να ειπωθει για να θεωρηθει πως εχεις ‘‘valid’’ και ‘‘σωστη’’ αποψη? Αληθεια τωρα?

Ειναι απο πολλες αποψεις οντως.

4 Likes

Ναι ρε φιλε, ειπα.

Εκανες quote ενα σωρο αποσπασματα απο πραγματα που εγραψα. Βλεπεις πουθενα σε καποιο απο αυτα προσωπικη επιθεση?

Εχω μαθει να συζητω σχολιαζοντας, εστω και ακραια αν θεωρεις εσυ οτι ειναι ακραια, τα λεγομενα καποιου, κι οχι αυτον τον καποιον. Σε αντιθεση με τις δικες σου απαντησεις. Οποτε ναι, μαλλον αντιλαμβανομαστε την τοξικοτητα διαφορετικα. Εσυ εστιαζεις στο οτι εγραψα κατι πομπωδες, εγω εστιαζω στο οτι μου ειπες οτι μαλλον δημιουργω προβλημα οπου γραφω :")

Το condescension σου αλλου γενικα, αντε πανε κραξε πρηκουελς καπου που τα λενε αντικειμενικα, γιατι ακρη δε βγαζω οταν πας να κουνησεις το δαχτυλο σου και να μας πεις τι λαθος καναμε στον διαλογο και να κανεις και επικληση στην εξουσια. Εδω υποννοησες οτι ζω στην κοσμαρα μου και η αποψη μου δεν μετραει ρε φιλε, πως τολμας και κανεις την οποιαδηποτε υποδειξη? Κατσε να χαρεις το echo chamber σου στο συμπαν που ο Μπαμπης ο Σουγιας και ο Νικος ο Πεταλουδας λενε ποσο αχρηστος ειναι ο Μοφφατ οκ.

Οχι, ποιος μιλησε για προσωπικη επιθεση? Το quote εγινε επιδη λες πως δεν βγαζεις κανενα τρελο κλπ, και ενω σχολιαζαμε τα τελευταια Doctor Who με καποιους χρηστες ανταλλασοντας αποψεις, συμφωνοντας πως ο μοφατ τοχει χασει εδω και καιρο, ερχεσαι και λες ολο ειρωνια πως ‘‘θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε’’. Μιλας για condescending και τοξικοτητες? Χωρις καποιο αντιλογο, καποιο επιχειρημα κατι. Και λες παλι ειρωνικα πως το να μιλαμε για cancellation της σειρας ειναι πολυ εποικοδομητικο. Δεν περιμενεις καποιες απαντησεις?

Δε συμφωνεις με οσα ειπωθηκαν περι μοφφατ. Τελεια, δεν χρειαζεται να συμφωνουμε απαραιτητα, αυτο ειναι το ενδιαφερον στα φορουμ. Δωσε ενα αντεπιχειρημα τουλαχιστον ομως, οχι εμμεσες ειρωνιες. Κανεις δεν καταδικαζει κανενα, εσυ ομως με τον τροπο σου υποβαθμιζεις μια χαρα, ακομα και αν δεν το πιστευεις. Αληθεια θεωρεις πως ετσι γινεται κατι ουσιαστικο?

Οχι, αναρωτηθηκα αν συμπεριφερεσαι γενικα ετσι, γιατι οι απαντησεις σου ανα φασεις πλησιαζουν ορια τρολλ. Δεν σε ξερω οποτε ρωτησα, καποιοι γουσταρουν να κανουν για πλακα χαβαλε και να μιλανε με συγκεκριμενο υφος. Δεν ειπα οτι δημιουργεις προβλημα οπου γραφεις, ας μην εμπλουτιζουμε τα λεγομενα αλλων.

1. Δεν κουνω κανενα δαχτυλο, αλλη δουλεια δεν ειχα. Απλως σχολιαζω γιατι με αφορα το ζητημα απο την στιγμη που με ειρωνευτηκες χωρις ουσιαστικο λογο. Εγραψα γιατι θεωρω πως ο μοφφατ δεν εχει το ιδιο επιπεδο πλεον, δεν ειπα πως ειναι η αντικειμενικη αληθεια, παρολο που το ποσοστο φανς που πιστευουν το ιδιο ειναι μεγαλο. Δεν συμφωνεις, κουλ. Αν θες elaborate τουλαχιστον

γιατι αυτο ειναι απλως…condescending :sweat_smile:

1. Το οτι υποννοησα οτι η αποψη σου δεν μετραει ειναι ξεκαθαρα δικο σου συμπερασμα. Δεν ειπες την αποψη σου πανω στο θεμα για να την μειωσω αλλωστε. Και να την ελεγες δηλαδη δεν θα το εκανα, αν εβρισκα ενδιαφερουσα την οπτικη σου γωνια θα σχολιαζα αναλογα, αλλα οπως νομιζεις.

2. Κανεις δεν ειπε τον μοφφατ αχρηστο, εχει δωσει 2-3 αψογους κυκλους και πολλα επεισοδια, ειπωθηκε και απο μενα και απο τον αλλο χρηστη αυτο. Σχολιασα πως εχει σταθερα καθοδικη πορεια ως writer/showrunner στη σειρα, αυτο ειναι ολο.

Απο τη μερια μου παντως δεν υπαρχει ουτε εμπαθεια ουτε διαθεση για ιντερνετικους καυγαδες, απλα θεωρησα πως η συμβολη σου δεν ηταν εποικοδομητικη και υπονομευσες τις αποψεις μας χωρις κανενα λογο, οποτε απαντησα αναλογως.

4 Likes

Μια τελειότητα και το τελευταίο WandaVision , ασχέτως του τι ίσως περίμενε ο καθένας. Εγώ δεν έχω καμία επαφή με το source material που καταλαβαίνω ότι υπάρχει , αν δεν ψαχνόμουν λίγο δεν θα καταλάβαινα με τίποτα την 2η after credits scene αλλά δεν με εμπόδισε σε καμία περίπτωση να λατρέψω κάθε στιγμή της σειράς

1 Like

Μούφα ο τελευταίος κυκλος του Expanse. Για πρώτη φορά απογοήτευση. Κυρίως σεναριακα αν και γιος και πρώην της Ναόμι συναγωνιζονταν για την χειρότερη ερμηνεία. Και δυστυχώς ειχαν μεγάλο ρόλο. Ελπίζω επιστροφή σε φινάλε με στενές επαφες τριτου τυπου.

Εδώ λίγο παραπάνω. Να, τόσο δα:

3 Likes

Μόνο; Καλό. Πολύ καλό. HBO σερί από δω και πέρα

1 Like
3 Likes