Νταξ δειτε Invincible χθες.
Σειραρα animated τυπου Boys meets Rick and Morty με πολυ καφριλα και τρομερη ιστορια.
Βασισμενο στο ομωνυμο κομικ του Robert Kirkman (δημιουργου του The Walking Dead) με απειρους σελεμπς στις φωνες. ΑΣΑΠ. Ειναι κ στο Prime για οσους κατεχοντες με το τελευταιο επεισοδιο να ειναι προγραμματισμενο για 30 Απριλη.
από τις λίγες σειρές που τρέχουν τώρα και περιμένω να την δω Πέμπτη βράδυ μετά τις 2.30, σχεδόν μόλις παιχτεί το επεισόδιο
Εννοείται γαμάει το Invincible και επίσης γαμάει και το ομότιτλο comic αν ψήνει κανείς να το διαβάσει
Να πω και εγώ εδώ πως το Invincible γαμάει όντως. Είδα σήμερα το τελευταίο επεισόδιο και έμεινα μαλάκας. Έτη φωτός καλύτερο από το The Boys που προσωπικά δεν μου άρεσε και τόσο και το παράτησα γρήγορα.
Αποφάσισαν να εξιλεωθούν για την κακή τελευταία σεζόν?
Το εχουν ανακοινωσει εδω και πολυ καιρο βασικα.
Προσωπικα δεν την βρηκα κακη την τελευταια σεζον, απλα λιγο αδιαφορη.
Για μενα οι πρωτες 6 σεζον ειναι εξαιρετικες δε θα αλλαζα ουτε καρε.
Οι σεζον 7 και 8 ειχαν καποια εξαιρετικα στοιχεια αλλα νομιζω μπορουσαν να ειναι μια σεζον συμπυκνωμενη. Επισης, δεν τρελαθηκα με καποιες αποφασεις για το τελος (δεν με χαλασε ποτε το resolution για τον Dexter που πηγε κι εγινε ξυλοκοπος, αυτο το βρηκα μια χαρα βασικα).
ισχύει, ποτέ δεν κατάλαβα το κράξιμο για την κατάληξη της σειράς
Χαζομάρα που «σνόμπαρα» το Castlevania μέχρι σήμερα, 3 σεζόν νεράκι έφυγαν… καταπληκτική σειρά, 2 πρώτες σεζόν τρομερό χτίσιμο μέχρι την τελική αναμέτρηση (η σειρά κερδίζει πολλά νομίζω από το γεγονός ότι αφήνει την δράση πολύ απέξω, επενδύοντας κυρίως στα μακιαβελικά σχέδια της αυλής του Δράκουλα αλλά και στο προσωπικό ταξίδι του Μπέλμοντ), στην οποία να πω την αλήθεια όταν έσκασε το theme του Castlevania 2 ήταν από τα σπουδαιότερα fan service που θυμάμαι εδώ και καιρό…
Αλλά παραδόξως η τρίτη μου έδωσε κάτι ακόμα παραπάνω με το απροσδόκητο σε σημεία βάθος του κάθε χαρακτήρα της, τα έντονα λαβκραφτικά στοιχεία και το κατάμαυρο πεσιμιστικό φινάλε…
Είμαι πολύ φαν των παιχνιδιών από μικρός, τρομερό κ πολύ σωστό adaptation
Ανήπομονώ για την 4η
Δε ξερω για ποιο λογο δεν ειχα ξεκινησει το Line of Duty τοσο καιρο, και βασικα που δεν ηξερα ποσο μεγαλη σειρα ειναι. Τρομερο ! Μπηκα 2η σεζον σε 2 μερες και απλα χαιρομαι που εχω να δω αρκετα ακομα.
Πού να φτάσεις στο τέλος της 3ης… Ίσως το κορυφαίο επεισόδιο!
Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, μάλλιασε η γλώσσα μας.
Εκπληκτική σειρά. Τώρα θα ξεκινήσω τον τελευταίο κύκλο, που μόλις ολοκληρώθηκε.
Μεγάλη σειρά τι να λέμε τώρα. Κάθε σηζον όσο φτανει στο τέλος απογειώνεται
Είμαι στην 4η σεζόν. Ως τώρα μεγάλη σειρά.
Λοιπόν, το ξεπέταξα σε 2 βράδια κι εν τέλει θα ναι κρίμα αν δεν υπάρξει 2η σεζόν λόγω των μέτριων κριτικών. Το μεγάλο του μείον είναι πως το συγκρίνουν με το The Boys που οκ, έχει μια λογική αλλά μέχρι εκεί. Από την παραγωγή μέχρι τα βασικά, δλδ σκηνοθεσία, φωτογραφία, υποκριτική & διαλόγους είναι αρκετά καλό. Ακόμα και οι ελάχιστες ατάκες από μη πρωταγωνιστές έχουν νόημα και πείθουν, δεν αρκούνται σε ένα yes/no. Η μόνη μου παραφωνία έχει να κάνει με έναν και μόνο χαρακτήρα/ηθοποιό που όμως δεν αφαιρεί από το γενικό σύνολο. Το στόρυ θα το βρείτε καλύτερα διατυπωμένο αλλού γι αυτό δεν το γράφω και θα αρκεστώ σε βαθμολογία που είναι το άχτι μου μιας και δε μπαίνει στις κριτικές μας:
8/10
Ωραίο το βελγο-ολλανδικο undercover, με την πρώτη σεζόν να είναι ελαφρώς καλύτερη από τη δεύτερη
Φαινεται κακο παντως, σαν cosplay ολοι. To comic ειναι πολυ διασκεδαστικο.
Θεωρω υπερεκτιμημενο τον Millar, αλλα το σχεδιαζει ενας απο τους καλυτερους του χωρου, Frank Quitely, μοναδικος.
Σχετικα με τη μανια “comic που γινονται σειρες” που επικρατει και καθως τυχαια ειδα πως υπαρχει στο netflix πλεον, σε περιπτωση που δεν το εχετε δει, μη χασετε ενα προσφατως αδικοχαμενο διαμαντι:
Ενα απο τα καλυτερα κομικ των τελευταιων χρονων γινεται σειραρα, και φυσικα τρωει ακυρωση μετα απο ενα κυκλο επειδη οτι παιζει στο syfy ειναι καταδικασμενο. Πανκηδες, γκοθαδες και γενικα οσοι θελουν να δουν κατι δυνατο τσεκαρουν αμεσα, σχολειο εκκολαπτομενων δολοφονων, δραση, τελειο soundtrack, εφηβικα μπερδεματα που αγγιζουν και εχουν κατι αληθινο, τα εχει ολα και δενουν αψογα. Επισης εχει μια απο τις καλυτερες σκηνες συναυλιας εβερ, με ενα απο τα καλυτερα πανκ κομματια ολων των εποχων. Α, και ο rollins σε ρολο δασκαλου-δολοφονου.-
4ος κύκλος για το The Handmaid’s Tale. Υπάρχουν ήδη τα τέσσερα επεισόδια και η σειρά συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.
οι 3 πρωτοι κυκλοι ηταν φανταστικοι…θα περιμενω να βγουν περισσοτερα γιατι αν την αρχισεις δεν μπορεις να περιμενεις τα επομενα…