Περί σειρών γενικά

ο πρώτο κύκλος είναι 10/10. Ειδικα αυτη τη σκηνη δεν θα τη ξεχασω ποτε
ο δευτερος κυκλος ειναι καλος και παλι ειχε δυνατες στιγμες με αποκορυφωμα το 11 αλλα ανακυκλωνε τα ιδια storylines τυπου δραπετευει στο τεταρτο επεισοδιο, την πιανουνε στο εκτο, ξανα δραπετευει, την ξαναπιανουνε και το παρατησα.
Αν δεν κανω λαθος, το βιβλιο τελειωνει οπως η πρωτη

veep_main1a
Μονο εμενα ειναι ο αγαπημενος μου απο αυτη τη σειραρα? Εκληπτικος ρολος τελειως underground ρολος που για εμενα ξεχωριζει

1 Like

Αν θυμαμαι σωστα μονο 1 βιβλιο εχει βγει…τα υπολοιπα ειναι της σειρας…

Ωραια σειρα με τον Sam Richardson ως συνδημιουργό/συμπρωταγωνιστή ειναι και το Detroiters

1 Like

Εχω λιωσει αληθεια απο τα γελια και γενικα εξυπνο χιουμορ

ξεκίνησα Mythic Quest: Raven’s Banquet μετα απο ενα tweet του Alan Sepinwall (και τις απαντησεις) που ελεγε πολυ καλα λογια για τη δευτερη σεζόν. Εχει να κανει με μια εταιρια που σχεδιαζει παιχνιδια και το πως προσπαθουν να κρατησουν το παιχνιδι τους στην κορυφη

Τη γραφουν οι Rob McElhenney, Charlie Day του It’s Always Sunny in Philadelphia και η Megan Ganz την οποια την ηξερα ως σεναριογραφο του Community αλλα βλεπω εχει υπαρξει και σε αλλα πετυχημενα. Γνωστά πρόσωπα και σε αυτούς που παίζουν όπως Rob McElhenney, Dany Pudi, David Hornsby και F. Murray Abraham.

Από τις τρεις σειρές που εχουν εχουν ερθει μετα το IASIP ειναι σιγουρα αυτη που τη θυμιζει λιγοτερο (εως καθολου) και εχει potential να γινει και η αγαπημενη μου. Το The Mick με την Kaitlin Olson ηταν αρκετα καλο. To A.P. Bio με τον Glenn Howerton ήταν μέτριο με τις στιγμες του.

Πισω στο Mythic Quest, πριν λιγο ειδα το πεμπτο επεισοδιο που ειναι standalone με διαφορετικους ηθοποιους, βλεπεται μονο του και ειναι πολυ πολυ ομορφα γραμμενο.

9.4 στο imdb

4 Likes

Ξεκίνησα τέταρτη σεζόν handmaid’s tale και ενώ αισθητικά είναι top tier με πανέμορφα πλάνα και παιχνίδι με την εστίαση “λεπίδα”, σεναριακά μου θυμίζει όλο και περισσότερο την κούραση του να ακολουθείς το prison break μετά τις πρώτες σεζόν.
Σφύρα το μωρέ hulu.

Κατέβασα μόνο το 5ο λόγω πρωταγωνιστικού διδύμου ( <3 ), απλά πανέμορφο, θα τσεκάρω και την υπόλοιπη σειρά

1 Like

27/5 Για ολους εμας που μεγαλωσαμε μαζι τους ειναι σιγουρα μια πολυ συγκινητικη στιγμη.

https://www.youtube.com/watch?v=MedRN92V6lE

2 Likes

Δεν θα είναι καινούριο επεισόδιο αλλά συνέντευξη αν δεν κάνω λάθος.

Ελπιζω μονο να μην ειναι λυπηρο και μας χαλασει την εικονα που εχουμε στο μυαλο μας.
Νταξ τι να πουμε για αυτο το σοου… 90ς καθε ΣΚ στο σταρ, μετα ηταν η πρωτη φουλ σειρα που κατεβασα οταν ηρθε η ADSL στην Ελλαδα και την εβλεπα στο ριπιτ πακ του πακ μεχρι το 3ο ετος σε 240p.

2 Likes

Τα «Φιλαράκια», η πιο αγαπημένη παρέα της παγκόσμιας τηλεόρασης επιστρέφει, δεκαεπτά χρόνια μετά, με ένα και μοναδικό επεισόδιο, όπου θα λέγεται «The One With The Reunion».

Η επανένωση του ενός επεισοδίου της σειράς «Friends», θα προβληθεί στην πλατφόρμα HBO Max. Οσο για την ημερομηνία μετάδοσης, το απόγευμα της Πέμπτης, οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς έκαναν την μεγάλη ανακοίνωση στα social media, προκαλώντας φρενίτιδα στους εκατομμύρια θαυμαστές των Friends!

Fleabag τέλος, από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών, worth the hype στο έπακρο… British tragicomedy στα καλύτερά της, φοβερές ερμηνείες από το ΑΑΑ cast, Andrew Scott κλέβει την παράσταση… εξαιρετικό, μακάρι να βγεί και τρίτη σεζόν σε τίποτα 20 χρόνια, θα ήταν ταμαμ για το ύφος της σειράς!

4 Likes

Ακριβώς. Θα μαζευτεί όλο το καστ και θα μιλάνε για διάφορα. Υποθέτω ότι θα λένε για άγνωστες ιστορίες στα γυρίσματα, τι κάνουν οι χαρακτήρες σήμερα κλπ.

Ελπίζω να μην είναι λυπηρό όπως είπε και ο @eviL.

Κάτι παρόμοιο έχει αναφέρει και η Phoebe!

Σε φάση είπα την ιστορία που ήθελα να πω, θα με ενδιέφερε μια νέα σεζόν σε 20 χρόνια ξέρω γω να δούμε πώς έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας κλπ.

Τι σειράρα.

1 Like

Τρομερο!
Γενικα απιστευτα καλογραμμενη σειρα. Μπαινω 4η κ πιντζαρω το ΣΚ.

1 Like

Love Death and Robots 2η σεζον σε Netflix
8 επεισοδια μονο σε σχεση με τα 18 της πρωτης, πολυ κατωτερη γενικοτερα με ενα μονο αξιομνημονευτο επεισοδιο για μενα (αυτο με τα Χριστουγεννα, το οποιο ηταν και το πιο μικρο)… πιο πολυ σαν demonstration των ψηφιακων ικανοτητων των cgi artists μου φανηκε παρα σαν μια ολοκληρωμενη δουλεια ανθολογιας επιστημονικης φαντασιας. Αδιαφορα σεναρια, βαρετες θεματικες, κυριως ομως ανεμπνευστες ιστοριες… μια δυο κατι πηγαν να πουν αλλα μειναν στο ωραιο περιτυλιγμα και το ισως ενδιαφερον premise…

Ελπιζω σε 3η post covid σεζον με καλυτερα αποτελεσματα…

2 Likes

Εμενα μου αρεσε αρκετα παντως, δεν ειχε καποιο συγκλονιστικο επεισοδιο τυπου Beyond the Aquilla Rift, αλλα αυτο που λες, το αλλο με τις φαλαινες (πολυ ωραιο art style), το αλλο με τον τυπα που εκανε regenerate, οπως και το αλλο με τον εκτελεστη, πολυ καλα ηταν.

Πολυ μικρη παντως οντως, γιατι ρε γμτ.

Ο 4ος κύκλος Castlevania είναι ένα επικό λουτρό αίματος και σφαγής. Μιλάμε για πολύ Each Dawn I Die

5 Likes

Γιες ιτ ιζ.

Σπόιλερ.

I am Carmilla of Styria, and fuck you. :smiling_face_with_three_hearts:

Σπόιλερ λέμε.

Τελευταίο επεισόδιο που έπεσε στροφή στο Σιμς θα μπορούσε και να έλειπε βέβαια.

2 Likes