Περί σειρών γενικά

9 Likes

Πωπω μονο η Φοιβη ειναι ανθρωπινη αντε κ ο ΛεΜπλανκ.

1 Like
1 Like

βγήκε 3η σεζόν Master of None :flushed:

ακυρο που μπηκε εδω…το βαζω στο καταλληλο…

https://www.youtube.com/watch?v=1FhmnB6SwBc

Τελος το Castlevania, πολυ καλο και επικο ξυλο, καιρο ειχα να δω τοσο ωραιες μαχες.

Απο υποθεση δεν ειπε τιποτα, αν και οκ το ετρεξαν με τις μαλακιες του Ellis προφανως και φαινεται αρκετα βεβιασμενο συνολικα. Προσφερε πολυ καλο θεαμα ομως και αυτο μου αρκει, καθως οι διαλογοι και το υφος του Ellis ετσι και αλλιως δεν μου δουλευαν καθολου ουτε και στους προηγουμενους κυκλους, με τα αμετρητα βρισιδια κλπ. και ειδικα στον 4ο το τερματισε, αρκετα cringe σε φασεις αλλα οκ η δραση αποζημιωσε.

Με συγκινηση διαπιστωσα πως υπαρχει και εξοφθαλμη αναφορα στο Berserk, το magnum opus του προσφατα αδικοχαμενου Kentaro Miura. Η πανοπλια που χρησιμοποιει η Striga ειναι μια διαφοροποιημενη εκδοχη του berserker armor και γενικα οι κινησεις και ο τροπος μαχης ειναι ιδια.

To team που εκανε τη σειρα ειναι φανς καθως εχουν κανει δηλωσεις και στο παρελθον και εχουν εκφρασει ποσο θα ηθελαν να αναλαβουν μεταφορα του manga. Δεν θα με χαλουσε.

2 Likes
12 Likes

Πω πω ηρθα να ποσταρω το δευτερο τηζερακι για Dexter που ειναι ΑΨΟΓΟ και με εφτιαξες ακομα περισσοτερο @razor7 με το τηζερακι για Κομπρα Καη… Νταξει, μερικες φορες τα sequels ειναι ΠΟΛΥ σωστες επιλογες, και ελπιζω να ειναι καταπληκτικη και η επιστροφη του Dexter, πιστευω θα το εχουν προσεξει πολυ ρε γμτ.

4 Likes

Και εσυ με τη σειρα σου ηρθες να με φτιαξεις με αυτο το teaser
Ελπιζω μονο να βγει σε καλο

1 Like

Συγκίνηση μόνο, αλλά [spoiler]

χωρίς Miyagi να κοροϊδεύει και να τρολάρει ασύστολα, αφού τον έχει δείρει, χάνεται η μισή μαγεία.

https://youtu.be/SPMpDCxhKGU

[/spoiler]

1 Like

Ειδα χτες το friends reunion.Ευτυχως που δεν γυριστηκε νεο κανονικο επεισοδιο.Περα απο μερικες στιγμες νοσταλγιας,η ολη φαση ηταν cringey και κακοστημενη με εναν απαραδεκτο και εκτος κλιματος παρουσιαστη.Αρπαχτη κανονικη,δεν καλεσαν παρα πολλους guest stars.Αντιθετα,εφεραν κατι πουθεναδες τζαστιν μπιμπερ και λειντι γκαγκα που δεν ειχαν καμια σχεση με την σειρα!Ολοι με πλαστικες φατσες,ειδικα η cox.Αυτος ο perry ηταν πραγματικο ναυαγιο,κατεστραμμενος…

Joey γαματος αξιοπρεπεστατος θειος ομως, με τα γκριζα μαλλακια του, με την μπακα του, με τα ολα του.

Και Φοιβη μια χαρα, ακομα συμπαθεστατη.

2 Likes

εεεεπος :upside_down_face:

3 Likes

7 επεισόδια που κυλάνε σαν νεράκι. Ποιότητα HBO. Κλασικά σε μια μικρή πολη όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, μικροί-μεγάλοι κρύβουν μυστικά και λένε ψέματα μέχρι που κάποιος σκοτώνεται. Έχει σασπένς και αρκετές ανατροπές, η βαρύτητα δίνεται όμως στους χαρακτήρες και στις ερμηνείες. Η Winslet εδώ παίζει υπέροχα- και δεν της το είχα. Προτείνεται σε όσους αρέσουν έστω και λίγο τα αστυνομικά μυστήρια τύπου Broadchurch. Α έχει και λίγο από Σιωπή των Αμνών (5ο επεισόδιο).

7 Likes

Εκπληκτικα καλη σειρα και με γαματη ατμοσφαιρα.

Το αδικείς το κορίτσι.
Όλα τα λεφτά η μάνα της, φοβερός χαρακτήρας.

1 Like

Ρε σεις τι ωραιο αυτο το King of the Hill, ειδα σχεδον ολη την πρωτη σαιζόν με τη μια

Πολύ πιτσιρικάς έβλεπα την παλιά σειρά σαν τρελός, είχα και μερικά παιχνίδια/φιγούρες. Πριν μερικά χρόνια βρήκα τα παλιά επεισόδια τα κατέβασα και είπα να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια. Δεν άντεξα να δω πάνω από 3 επεισόδια με τίποτα. Δεν βλέπεται πλέον η παλιά σειρά, σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να καταστρέψω εντελώς τις παιδικές μου αναμνήσεις.
Τούτο εδώ το trailer της νέας σειράς για το Netflix μου άρεσε πολύ. Πάρα πολύ για την ακρίβεια. Δεν ξέρω πως θα βγει στο τέλος αλλά ήδη μετράω τις μέρες μέχρι τις 23 Ιουλίου.Βρε λες;

6 Likes

Ωραίο δείχνει.
Κ μένα μου άρεσε πολύ όταν ήμουν μικρός αυτή η σειρά όπως και της αδελφής του. Αν και τη δεύτερη στην έκαναν remake σε κάτι χάλια όπως είχα δει πριν κάτι χρόνια.