Πολύ ωραίο φαίνεται το Masters Of The Universe.
Μια χαρά είναι το παλιό. Είναι για παιδιά, όχι για εμας. Θα το έβλεπα ευχάριστα ξανά όπως και τα Transformers και Thundercats
Πολύ ωραίο φαίνεται το Masters Of The Universe.
Μια χαρά είναι το παλιό. Είναι για παιδιά, όχι για εμας. Θα το έβλεπα ευχάριστα ξανά όπως και τα Transformers και Thundercats
Μου θυμισατε ένα από τα πιο γαμάτα παιχνίδια που είχα σαν παιδί, το Grayskull από το Masters of the universe
Το δεξιά (λύκος ήταν άραγε?) ήταν μικρόφωνο και έκανε τη φωνή πιο μπρουταλ και με ηχώ
καταφερα μετα απο καιρο να δω το Dark Crystal : age of resistance… μεγαλη μλκια που εμεινε μονο σε εναν κυκλο…
Βγήκε, ωραίο ήταν και το prequel (ταινία βέβαια όχι σειρά). Έχουν φτιάξει ένα ωραίο “σύμπαν” χαρακτήρων, θα μου άρεσε να βγάλουν και τίποτα άλλο
τελειωσα χτες και τα 10 επεισοδια Lupin. πολυ ωραια σειρα, καλογυρισμενη, θυμιζει sherlock σε πολλα σημεια, με τη δραση της, με το χιουμορ της κτλ. δεν ξερω ποτε βγαινουν επομενα.
ξεκίνα να βλέπεις τίποτα Fargo εσύ τώρα, με χιόνια καταχνιά και παγετούς
(κουφάλα)
ειναι στα next φυσικα. αλλα ασε ακομα αργουμε για παγετους κανα 5-6μηνο .
παντως προτεινεται η συνονοματη σειρα με σενα
Άνοιξα το netflix μετά από πάρα πολύ καιρό, πιο πολύ για να δω αν βγήκε καινούρια σεζόν σε αυτά που έχω δει (better call saul, sex education, you, peaky blinders, how to sell drugs online αν δεν ξεχνάω κάποιο), και μιας και δεν είχε βγει λέω ας βάλω να δω καμία καινούρια στο χαλαρό.
Βλέπω στα trending το startup, ωραία η περιγραφή μου φάνηκε ας το δοκιμάσω, και ρε πστ μου στα πρώτα 10 λεπτά είχαν πέσει 3 γ@μησια. Δεν με προβλημάτιζε ποτέ, αλλά πάει πολύ
Την εχει δει κανείς να πει καμία γνώμη? Μου φάνηκε ψιλομλκια κάπως, αλλά αν φτιάχνει μετά να το δω, είναι και 50 λεπτά τα επεισόδια
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Alf ο εξωγήινος, μετά από 30 κιλά κόκα
Ειδε κανεις Katla?
Τα 2 πρώτα επεισόδια. Καλά το πάει ο Κορμακούρ μέχρι ώρας. Παίζει και μια γνωστή ισλανδική μούρη, εξαιρετικός. Αλλά πολύ στάχτη ρε παιδί μου, πολύ στάχτη.
Κι αυτός ο μπαμπάς Σκάρσγκαρντ, δεν έχει σταματήσει να κάνει γιούς;
Το τοπιο κ η φωτογραφια φαινονται καταπληκτικα. Ειναι scary?
Όντως είναι.
Scary δεν το λες, μυστηρίου και ίσως μεταφυσικό, αλλά θα φανεί στην πορεία. Ελπίζω να μην καταριέμαι όταν αρχίσει να φαίνεται τι κρύβεται πραγματικά
Ρε πολυ ωραιο το Master of None… ! Ρομ κομ με Αζιζ Ανσαρι με γενικα με ωραιο ρυθμο και μοντερνες ιστοριες καθημερινοτητας στη Νεα Υορκη (σε αλλες σεζον παει αλλου).
H πρωτη σεζον εφυγε αμασητη σε 2 μερες.
Αδιανοητα καλο το Time(BBC)!Ok,εξ’ορισμου εγγυηση ο υπερλατρεμενος Sean Bean αλλα εδω χανεται η μπαλα,απλα ο κορυφαιος ηθοποιος στον κοσμο αυτη την στιγμη!
Καταπληκτικος κι ο συμπρωταγωνιστης του Stephen Graham,δεν γινεται να συγκρατησει κανεις τα δακρυα του…
YΓ.Κλειδωσε η Χρυση Σφαιρα του χρονου σε μινι σειρα…
Τώρα μιλάς σωστά.
Τσίτωσα με τη σειρά. Τσίτωσα άσχημα κι έχω να το πάθω από το…
Τσέκαρα σεναριογράφο και το επόμενο είναι αυτό
Well done mate
To Loki τα σπαει μεχρι στιγμης παντως…
Φοβερό δίδυμο Hiddlestone-Wilson