Περί σειρών γενικά

2η σεζόν ε. Πάμε γερά.

1 Like

Μόλις τελείωσα και εγώ το lupin, την γαλλική σειρά του netflix. Πολύ καλή βλέπεται ευχάριστα.

1 Like
2 Likes

Τώρα τελείωσα 4ο επεισόδιο… ήταν μπόμπα.

Τόσο με Μόμπιους όσο και Λόκι ήμουν σαν παιδάκι, ήθελα να κλάψω. Εντάξει για τον Χίντλεστον ήμουν σίγουρος ότι κάπως θα επέστρεφε αλλά ρε γαμώτο, να μας τον φάνε το Γουίλσον, γαμώτο., το σκέφτομαι και κατσουφιάζω

3 Likes

για Λοκι…

νομιζω οτι με καποιον τροπο θα επανελθει και αυτος…Εχει τρελο ενδιαφερον να μαθουμε τι ακριβως παιζει και ποιος ειναι πισω απο ολο αυτο το σκηνικο…

3 Likes

Καποιος πρεπει να πει επιτελους οτι τα ΛΟΚΙ 3 και 4 βρωμανε απο χιλιομετρα μακρια Doctor Who, τοσο σεναριακα, οσο και σε πλοκη, σε σκηνοθεσια, και ακομα και στυλιστικα και οπτικα (Lamentis και Time Keepers εσας κοιταω. Και αυτο το λεω για τεραστιο καλο.

Ηταν σα να εβλεπα δυο ΠΟΛΥ καλα επεισοδια Doctor Who με ολη την επικουρα που τα διακατεχει, και με τεραστιο μπατζετ. Λογικα θα γινει χαμος στα 5 και 6 τωρα. Μακραν η καλυτερη σειρα Μαρβελ ως τωρα.

2 Likes

Εχω δει μονο τα 2, και ηδη επιασα σε καποια φαση καποιο tune τιτλων που θυμισε με τη μια Doctor Who.

1 Like

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω το Unorthodox, μια πολύ δυνατή (μίνι) σειρά με μια πολύ δυνατή ερμηνεία από την, “κομμένη και ραμμένη” για το ρόλο, πρωταγωνίστρια!
Στα συν το ότι γυρίστηκε στη φυσική διάλεκτο των χαρακτήρων που περιγράφει.

5 Likes

Φοβερο το Unorthodox… εγω λογω τριβης με την τοποθεσια και την κουλτουρα (το background τελος παντων), να σας πω οτι τα δειχνει εξαιρετικα τα σκηνικα, αν και προφανως δεν εχω ζησει εγω τετοια σκηνικα. Και ναι, φοβερη επιλογη τα Yiddish

Επος το Λοκι 1Χ05, ισως το καλυτερο επεισοδιο ως τωρα

2 Likes

Εχω δει την ταινια Unorthodox και μου ειχε αρεσει πολυ. Απιστευτο οτι υπαρχουν τετοια σκηνικα σημερα σε υποτιθεται προοδευτικα μερη.

1 Like

Miniseries ειναι, αυτην εννοεις μαλλον που λεει ο Ιαν

Το One Of Us εννοουσα, σορρυ.

1 Like
4 Likes

ευτυχως που δεν ειχα χρονο να δω το 5ο επεισοδιο Λοκι την προηγουμενη Τεταρτη και το ειδα σημερα…δεν θα αντεχα να περιμενω μια ολοκληρη εβδομαδα για το 6ο…

2 Likes

Εγω περιμενω απο την αλλη και ανυπομονω. Ξεχασα να το γραψω αλλα για μενα ευκολα το καλυτερο επεισοδιο ως τωρα και η σειρα απλα εκπληκτικα καλη.

και τα 5 ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο…νομιζω οτι το 4ο ηταν αυτο που μου αρεσε ενα κλικ παραπανω απο τα υπολοιπα…

μολις ειδα το 6ο…

πολυ καλο και αυτο,το μονο που με χαλασε ηταν η ερμηνεια του He who remains…Θα προτιμουσα μια πιο σοβαρη προσεγγιση…

Είμαι λίγο mixed με το Loki.

Τώρα που είδα και το 6ο μου φάνηκε πως όλη η σειρά ήταν απλά ένα set-up για την 4η φάση του MCU με multiverse. Χαρακτήρες, story όλα φάνηκαν λιγάκι forced, δύσκολα έπειθαν οι αλλαγές των χαρακτήρων που στις περισσότερες περιπτώσεις γίνονταν απλά για να εξυπηρετηθεί το story. Επίσης το χιούμορ και η αυτοαναφορικότητα έχουν αρχίσει να υπονομεύουν σε σοβαρό βαθμό το MCU πλέον (βασικά εδώ και πολύ καιρό). Από την άλλη είχε αρκετές καλές φάσεις και καλούς ηθοποιούς που ανέβαζαν αρκετά το σύνολο. Σαφώς καλύτερο από το, έτσι και αλλιώς μετριότατο, Falcon αλλά δεν φτάνει Wanda με τίποτα.

1 Like

Απαλευτο στυλ και χιουμορ το λοκι, μαλλον εφτασα στα ορια μου με τη μαρβελ και θα κανω ενα μεγαααλο διαλλειμα προσωπικα. Τιποτα σοβαρο ουτε για δειγμα, τσιρκο με κλοουν

Η φαση πλησιαζει κορεσμο δημιουργικα, και για ολα φταιει το μοντελο της μαρβελ με τα πολυ στενα, περιοριστικα πλαισια. Μεγαλη κουραση. Wanda σαφως ποιοτικα ανωτερη σειρα απο καθε αποψη, δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

1 Like

Σε θέματα ύφους είναι πολύ παράξενη σειρά. Μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησε στο πρώτο επεισόδιο θυμίζοντας σε τεράστιο βαθμό Terry Gilliam. Το προχώρησαν λίγο ακόμα και στο επόμενο και σου λένε οκ ας το πάμε τώρα σε φάση Thor Dark Word με χαζά αστειάκια και σκοτεινή ψηφιακή εικόνα. Και στο τέλος προσπαθούν να σε πείσουν πως όλα αυτά πρέπει να τα πάρεις στα σοβαρά και έρχεται κάτι σκοτεινό και δυνατό και μπλα μπλα μπλα.

Και είναι κρίμα γιατί μέσα στον χαμό υπάρχουν κάποια εξαιρετικές ιδέες, κάποιες καλές φάσεις, ωραίο cast (ακόμα και ο Wilson μου άρεσε που γενικά δεν τον συμπαθώ και πολύ). Τι να πω, σχιζοφρενική σειρά.

1 Like