Περί σειρών γενικά

ΛΟΚΙ η καλυτερη σειρα της Μαρβελ μακραν απο τη δευτερη, και ανωτερη απο το 75% των ταινιων αν οχι παραπανω.

1 Like

Αυτο ειναι και το βασικοτερο μειονεκτημα, λογω υφους δεν μπορεις να παρεις τιποτα στα σοβαρα πλεον, και ειναι εμφανες προβλημα και σε αλλα franchises δυστυχως. Το κλιμα Fallout και pip-boy της οργανωσης δε βοηθησε καθολου σε αυτο επισης, αν νομιζαν οτι ειναι “δημιουργικο, φρεσκο και quirky” (πλεον καθε αμπαλο πραμα βαφτιζεται ετσι και οι δημιουργιες που οντως χαρακτηριζονται απο αυτα τα στοιχεια με φυσικο, μη forced τροπο παραγκωνιζονται, θλιβερη κατασταση) παντως, εεεχ, οχι. Εχει φαση συνολικα, αλλα οταν αποφασιζει να παρει λιγο στα σοβαρα τον εαυτο της η σειρα απλα δεν λειτουργει, ο αχταρμας ειναι τοσο εντονος που λεω “nope, απλα συνεχιστε τα ζογκλερικα σας, δεν”, οπως η ελλεεινη παρουσιαση του Kang, η εστω μιας βερσιον αυτου, μια απαισια μιξη joker του jesse eisenberg και του νεου master στο doctor who, πολυ, πολυ κακο και underwhelming, υποβαθμιζοντας καθε πιθανο επιβλητικο set up που θα μπορουσε να εχει, και μιλαμε για τον επομενο Thanos :sweat_smile: H πλακα ειναι οτι εγραψα για κλοουν πριν, χωρις να δω το τελευταιο επεισοδιο, αφησαν τον αρχικλοουν για το τελος :rofl:

1 Like

Επιασα αυτο κατα τυχη στο Νετφλι και εχει ορισμενες στιγμες δυνατου γελιου.
Εαν σας αρεσει το humor του Seinfeld/Curb your enthusiasm πιστευω θα το εκτιμησετε.

Νταξ σε πρωτη φαση διαλεγω επεισοδια να δω αναλογα με τον guest (προς το παρον τα καλυτερα που γελασα πολυ ηταν με Larry David και Jamie Foxx)

Εγώ ξεκίνησα ζεστά από season 1 το Frasier, απωθημένο ετών να το δω ολοκληρωμένο και στη σειρά όλες οι σεζόν, έχοντας δει σποραδικά επεισόδια ανά τα χρόνια στην τηλεόραση… δεν είναι τόσο ότι βλέπω νέα επεισόδια που δεν έχω δει -γιατί πιστεύω το 70% της σειράς το έχω καλύψει- αλλά όντας σειρά την οποία είδα σπαστά μέσα σε μια εικοσαετία -mid90s μέχρι και τέλη 00s/αρχές 10s- και ποτέ in order + αρκετά μικρότερος, τώρα απολαμβάνω κάθε της στιγμή στο έπακρο…

Είμαι ήδη 4η σεζόν και αν εξαιρέσεις τα 5-6 πρώτα επεισόδια της 1ης που κάνει το set up της -και δεν είναι καν μέτρια επεισόδια, είναι μια χαρά επεισόδια-, κάνει ένα τρελό boost με το καλημέρα σχεδόν και πηγαίνει μόνο προς τα πάνω!
Τρομερό και έξυπνο -όχι εξυπνίστικο- χιούμορ, τρομεροί χαρακτήρες, φανταστικές ερμηνείες

Noμίζω μαζί με τον Seinfeld και το M.A.S.H. είναι τα αγαπημένα μου sitcoms ever

1 Like

Εχω δει λιγο, ο Seinfeld ως κωμικος ειναι απαλευτος για τα γουστα μου, αλλα εχει καλους guests η σειρα. Ποτε βγαινει καινουργια σεζον Curb ειπαμε :sweat_smile:

Χτες αρχισα το παρακατω και εμεινα μαλακας

Σειρα απο τον τρελαμενο Gareth Evans (The Raid 1-2, Apostle) με εξαιρετικο, υπερβιαιο βρωμοξυλο, ουσιαστικα ειναι μια μιξη Raid με crime drama, το 1ο επεισοδιο που ειδα ειχε διαρκεια ταινιας (1h 33m) και ηταν οτι περιμενα απο τον καλυτερο action/martial arts σκηνοθετη της εποχης μας, ξεπερνωντας και τις προσδοκιες μoυ. Νομιζω ο τυπος τοχει γενικα, οχι μονο στο να σκηνοθετει απιστευτη δραση, εχει καλο “ματι” ρε παιδι μου. Ηδη σε αυτο το πρωτο επεισοδιο-ταινια υπαρχουν καμποσες σκηνες fatality που κανει το προσφατο mortal kombat να μοιαζει με τελεταμπις. Και εχει αλλα 8 επεισοδια. Θα βρειτε και καποιες γνωστες βρετανικες φατσες στο cast. Οσοι ειστε στη φαση και δεν το εχετε δει, το ψαχνετε αμεσα

4 Likes

Το #5 είναι από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ σε οποιαδήποτε σειρά και θα είναι δίκαιο αν κάποια στιγμή έπειτα από λίγα χρόνια αρχίσει να μνημονεύεται.

2 Likes

Τελεια, μα ελεγα στον εαυτο μου βλεποντας εκστασιασμενος “αν ετσι ειναι το 1ο, στα υπολοιπα 8 τι θα δω” :grin:

Και ετοιμαζεται και 2ος κυκλος διαβασα, ετοιμαζει και ταινια με τιτλο Havoc, πολυ καλα νεα

1 Like

Βλέπω βγήκε η 3η σεζον στο How To Sell Drugs Online

1 Like

Τον κοπανάμε στα βράχια από τώρα

3 Likes
5 Likes

Περαστικά στον παιχταρα!

Το warrior το εχει δει κανεις? λεει?

1 Like

Ωραιο φαινεται. Ουτε που το ξερα. Το χει το hbo?

ναι απ οτι ειδα ειναι μπλεγμένο και το hbo… φαίνεται φιλόδοξο οποτε λεω να του ρίξω μια ματια…

1 Like

Πολυ δυνατο,γαμαει,περιμενουμε τριτη σεζον με ανυπομονησια…

1 Like

Τα πολυ λιγα frames που μας προσεφεραν, φαινονται οπτικα εξαισια.

Ο Χοπερ με ξουρα κεφαλι ειναι mood για παντα.

Κλαιω με μαλλι Lucas. Απο τα καλυτερα πραγματα των τελευταιων χρονων αυτη η σειρα.

4 Likes

Λίγους μήνες υπομονή ακόμα.

Θέλω ξανά δίδυμο Hopper κ Murray οπωσδήποτε στην 4η σαιζόν για κάποια επεισόδια

2 Likes

Τρομερη σειρα αλλα και εκπληκτικη Kate Winslet (μαζι με πολλους απο τους αλλους χαρακτηρες).
Μονο εγγυηση το HBO - αντε να ερθει και στην Ευρωπη το ΟΤΤ service .

Τα πηγα αρκετα καλα στα πρωτα :smiley: στα quotes στο τελος λιγο το εχασα…
Μαλλον φθινοπωρο αλλο ενα περασμα :stuck_out_tongue: γιατι μου ελειψαν.

1 Like

Τελειωσα και εγω την 6η του Line of Duty …
Κρατιομουν να τη δω με τους δικους μου, μιας και εχουμε γινει χαρντκορ φανς οικογενειακα, και ειλικρινα πιστευω οτι ειναι το καλυτερο τηλεοπτικο drama που εχω δει…!

Γενικα παρα παρα πολυ καλη σειρα - τελικα μονο Ευρωπαικες παραγωγες στα crime dramas.
Ειδα πρωτη σεζον πχ Killing Eve και δε με συγκινησε πολυ (και ας το εχει γραψει η Phoebe Waller Bridge) - αν και βεβαια το Mare of Easttown ηταν πολυ ωραιο.

Στα του φιναλε της 6:

Νομιζω οτι ηταν λιγο νεροβραστο το τελευταιο επεισοδιο σε σχεση με την ενταση που εβγαλε η σεζον ειδικα στη μεση της. Γενικα η 6η ειχε πολυ δραση, τρομερες ερμηνειες και αποκαλυψεις, και νιωθω οτι το κοινο περιμενε ενα μεγαλυτερο μπαμ στο τελος - φανηκε κ απο τα ratings που για πρωτη φορα ειδα κατω του 8+ .

Γενικα με τετοιο φιναλε, σα να μπηκε μια ανω τελεια - μπορουν εαν θελουν να το αφησουν ετσι μιας και λιγο πολυ ολες οι ιστοριες συμμαζευτηκαν, αλλα εαν αποφασισουν να το συνεχισουν τοτε σιγουρα εχει ακομα ψωμι.

Η αποκαλυψη οτι ο Buckells ηταν ο Η μου αρεσε βασικα, γιατι δε πηγε σε ΚΑΝΕΝΑΝ το μυαλο και μας κοροιδεψε ξεκαθαρα ολους στα μουτρα.

Ορισμενα απο τα “ανοιχτα” ζητηματα που εχουν να ασχοληθουν

• Μου εχει κολλησει απο τη 5η σεζον , οτι δεν αναφερονται καθολου στο λαπτοπ του Hastings… Ειναι προφανες οτι ειπε ψεματα οτι εβλεπε τσοντες ενω τσαταρε, ΚΑΙ πηγε και το διελυσε στο μαγαζι…

• Ο Osborn εχει σιγουρα καποια σχεση μιας και ηταν στην ομαδα του Buckells και Thurwell, ενω προσπαθει μεσω της Carmichael να διαλυσει την AC-12 πολυ παθιασμενα και να αποδειξει οτι δεν υπαρχει συστημικη διαφθορα .

1 Like