Παρα πολυ καλη σειρα του BBC με vibes λιγο Fleabag αλλα με διαφορετικη θεματολογια.
Σκοτεινο, αστειο και στεναχωρο ανα σημεια μας παρουσιαζει τη ζωη της ηρωιδας που επιστρεφει μετα απο 18 χρονια φυλακης σε μια μικρη παραθαλασσια πολη της Αγγλιας.
6 καλογραμμενα επεισοδια με πολυ ωραιες ερμηνειες που φευγουν νερακι.
Όντας στα μισά της δεύτερης του Fringe, πρέπει να ομολογήσω πως μου αρέσει πολύ πολύ περισσότερο από ότι περίμενα. Επίσης είναι και σούπερ χαλαρό, είμαι σε μια φάση με πολύ τρέξιμο και πολλά βράδια απλά θέλω να τσιλάρω με κάτι σχετικά ελαφρύ και “αναίμακτο”, ε και το Fringe είναι ιδανικό για να αποσυμπίεση, δυο επεισοδιάκια και ύπνος. Recommended σίγουρα.
Mολις ειδα το Arcane… Δεν εχω καμια επαφη με LOL δεν ξερω χαρακτήρες lore κλπ αλλα ευτυχώς δεν εχει σημασία. Δεν περίμενα να ειναι τοσο καλο ειδικά το εικαστικο κομματι, εχω να εντυπωσιαστώ τοσο απο το spiderman…
ps δειτε το!
Ε ναι λοιπόν.
Επίσης ανάμεσα σε αυτό, το Hawkeye* και την τρίτη σαιζόν Dickinson (ό,τι καλύτερο) η φάση είναι μόνο Hailee.
Η Hailee Steinfeld κουβαλάει την όλη φάση. Και δεν και καμιά τυχαία μόλις στα 14 της είχε προταθεί για Όσκαρ. Συμπαθητικός και ο ρόλος που παίζει ανυπομονώ να δω τι σχέδια έχει το mcu γι αυτήν. Επίσης φάνηκε και ο Hawkeye λίγο badass επιτέλους και ειδικά στο 3ο επεισόδιο
Γενικά η σειρά είναι πιο street level φάση daredevil και λοιπά mcu του netflix, είναι ανάλαφρη, διασκεδαστική και κατάλληλη για το κλίμα των ημερών. Προς το παρόν είναι η 2η αγαπημένη μου από τις σειρές του disney+ μετά το loki.
Περιμένω φυσικά να εμφανιστεί και το highlight του black widow η Yelena
ΥΓ Ξέχασα να αναφέρω πως η Hailee εκτός από καλή ηθοποιός είναι και πανέμορφη.
ΥΓ2 Να πα να γαμηθούν οι imagine dragons
Τρομερο animation, απο τα καλυτερα που θυμαμαι οσον αφορα απεικονιση action, εξαιρωντας anime φυσικα.
Επίσης στο Νετφλίξ, είδα το Κορεάτικο “My Name”.
Αρκετά καλό, κάτι σαν “The departed” meets “Oldboy”.
Πολύ καλή φωτογραφία και camera work.
Παρατηρήσεις:
- Με εκνευρίζει όταν έχεις έναν μόνον του να πλακώνει στο ξύλο ολόκληρες συμμορίες. Πόσο μάλλον όταν είναι μια αδύνατη γκόμενα.
- Στο τέλευταίο επεισόδιο, αντί να πάει κατευθείαν στο ψαχνό και να γίνει η τελευταία μάχη, το καθυστερεί ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ με διάφορες μελό ιστορίες. Θα μπορούσε να τις είχε μοιράσει στα προηγούμενα.
Προς το παρον,το Hawkeye ειναι η χειροτερη σειρα της Phase 4.Αθλια σκηνοθεσια και σεναριο με περισσοτερες τρυπες κι απο ελβετικο τυρι.Για τα δυο πρωτα επεισοδια μιλαω,δεν εχω δει το τριτο.
Καμια συγκριση με Loki που ειναι η κορυφαια απο τις σειρες της Marvel…
Ή βασικά.
Ή μάλλον.
Εκτός βέβαια αν δε μετράς τα προ-disney-plus οπότε πάσο.
Δεν ξέρω τι λέτε για σειρές Μάρβελ, δεν έψαχνα ποτέ για σενάριο και λογική ούτε στις σειρές ούτε στις ταινίες του ποπκορν σινεμά, αλλά τα 4 επεισόδια Dexter: New Blood ως τώρα είναι πανάξιο revival και ανυπομονώ να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία.
Θυμίζει τις πρώτες εξαιρετικές 6 σεζόν, προσφέροντας και νέα στοιχεία. Το 4ο επεισόδιο ειδικά ήταν αψογο.
Overruled
ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια Wheel of time και μακαρι να ειχα αλλα 103 να δω…
Πρεπει να το τσεκαρω αυτο οπωσδηποτε!
Για arcane: σιχαίνομαι το lol αλλά η σειρά γαμάει δείτε την.
Για Dexter: Πολύ καλό μέχρι τώρα επίσης δείτε το
Για marvel:Αρχικά καρδουλα σε @Ktn για FitzSimmons και Daredevil. Γενικά σε comic book movies είμαι πιο ελαστυκός όσον αφορά τα plot holes και την σκηνοθεσία όχι στις ερμηνείες όμως που στο Hawkeye είναι καλές για μένα. Συνήθως τα plot holes τα παρατηρώ με την 2-3η προβολή. Αν θες @Evil13 πες μου λίγο περιληπτικά τις τρύπες που λες για να καταλάβω.
Μιας και αναφέρθηκε η προτίμηση στις σειρές του disney+ ορίστε το δικό μου ράνκινγκ με λίγα λόγια:
5-Falcon & Winder Soldier: Πολύ καλή δράση, μερικά to the point κοινωνικά μηνύματα αλλά όλα αυτά τα συνέδρια ήταν βαρετά μέχρι θανάτου. Καλή σειρά, θύγει σωστά τις περισσότερες φορές σοβαρά κοινωνικά θέματα αλλά δεν είναι τόσο ευχάριστη όπως οι άλλες
4-what if: Ανακάτεψαν την τράπουλα αλλά όχι όσο ήθελα. Θέλω στην 2η σαιζόν να βάλλουν ότι πιο περίεργο υπάρχει στα κόμικ
3-Wandavision:Έφερε κάτι διαφορετικό και είχε ενδιαφέρον και πλάκα αλλά δεν είναι πιο ψηλά γιατί έφαγα ξενέρα στο τέλος που περίμενα Μεφίστο. Επίσης η Agatha που έχει τρελάνει κόσμο και της δίνουν και σειρά κιόλας με αφήνει αδιάφορο. Τέλος με πείραξε που άλλαξαν την ιστορία γύρω από τις δυνάμeiς της wanda.
2-Hawkeye: Ανάλαφρη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια. Την βλέπω ευχάριστα και η Kate έγινε κατευθείαν ο αγαπημένους μου χαρακτήρες της phase 4 μαζί Yelena. Καλά το πάει προς το παρόν για μένα.
1-Loki: Loki λατρεία, Owen Wilson λατρεία δεν θα μπορούσε να μην είναι 1η. Και με την πλάκα του και με την δράση του και με όλα. Και φυσικά με γερή δόση διαφορετικότητας από τις άλλες mcu series
Ναι
…που θα τον βγαλει περιπου 42χλμ μακρια απο την τηλεοραση του. Nice.
Καλα χαλαρωσε, οι πρωτες 3-4 σεζον ειναι εξαιρετικες για αυτο που ειναι, και παρα πολλα αστεια ειναι αρκετα εξυπνα. Στην συνεχεια πεφτει, αλλα κακο που να μην βλεπεται γινεται μονο στις τελευταιες σεζον, υπερβολικες οι κριτικες για το TBBT, μια feel good σειρα με geeky humor ειναι, δεν μπορει να κριθει λες και περιμενουμε να δουμε την Εβδομη Σφραγιδα