Περί σειρών γενικά

Ναι, απο τη στιγμη που σκατωσαν ενα τοσο απλο κονσεπτ και σετινγκ οπως το Death Note τα λογια περιττευουν. Τα kenshin ειναι οντως αξιολογα σε γενικες γραμμες, μαλλον τα καλυτερα live-action στο χωρο. Και με καλες χορογραφιες μαχης, ενα θετικο για τη μεταφορα του One Piece ειναι πως ο ηθοποιος που θα παιξει τον Zoro ειναι ο ηθοποιος που επαιξε τον Enishi στα kenshin, δηλαδη skilled ξιφομαχος. Ακομα ενα θετικο ειναι πως θα εχει και αρκετα πρακτικα εφφε απ’οτι λενε. Διερρευσε και φωτο του πλοιου Going Merry που χτιζουν

Οχι οτι τα παραπανω θα σωσουν την κατασταση, θεωρω πως το One Piece δεν βγαινει καθολου ευκολα ακομη και με τεραστιο μπατζετ, αλλα ειναι καποιες καλες επιλογες τουλαχιστον.

Το Arcane τα γαμησε ολα, δειτε το και ας μην εχετε παιξει ποτε LoL. Απο τα καλυτερα adaptations πανω σε υλικο απο game ever, και δεν υπερβαλλω…

2 Likes

Εμενα περιεργως μου αρεσε σχεδον πολυ το Wheel of Time.

1 Like

αυτο μου το ειπαν και καποιοι φιλοι, μιλαμε για παρα πολυ καλο animation αν κρινω απο το trailer, θα τσεκαριστει

1 Like

Γιατι περιεργως? Δεν το ειδα ακομα αλλα εξαιρετικο φαινεται.
Δεν εχω διαβασει τα βιβλια (και δεν θα, ποτε)

Γτ τα τρεηλερ δεν με ψηνανε κ γενικα πολυ δυσκολα μου αρεσει φαντασυ σειρα η ταινια. Βρισκω συνηθως τις σκηνοθετικες επιλογες, την ηθοποιια κ την παραγωγη φτηνιαρικες η ανεμπνευστες. Πχ το Γουιτσερ που αρεσει αρκετα γενικα, δεν μ αρεσε καθολου. Το Wheel of Time ειχε πολλα που μ αρεσαν. Φωτογραφια, ατμοσφαιρα, καλο χτισιμο αγωνιας, καλο revealing του κοσμου, καλη σχετικα ηθοποιια, καλο cgi. Με εντυπωσιασε πχ το ποσο συμπαγη δειχνουν τα αντιστοιχα ορκς κ οχι τυποποιημενο cgi. Μου θυμισαν εποχες Αρχοντα η ταινιες 80ς που χαν πολυ δημιουργικοτητα σε τετοια θεματα. Βασικα ανυπομονω να δω τα επομενα

1 Like

Όποιος ήρωας τελικά βγάλει ολόκληρο το Cowboy Bebop του Netflix, του βγάζω με τη σειρά μου το καπέλο!
Το παράτησα τελικά στα μισά του 7ου επεισοδίου από τα 10, η σειρά είναι ο ορισμός του σκουπιδιού και ούτε για να σκοτώσεις την ώρα σου δεν αξίζει

Θυμίζει παρα πολυ τον Άρχοντα το wheel of times.

1 Like

H αρχη του ειναι ξεπατικωμα. Στα βιβλια ακομα πιο πολυ. Στην συνεχεια διαφερει πολυ.
Προσωπικα, επειδη ειμαι Middle Earth sucker,μ αρεσει να βλεπω οτιδηποτε ειναι επηρεασμενο με καλο τροπο. I love these iconics

2 Likes

Ο yes και εμένα μου άρεσε. Ωραία ατμόσφαιρα και αισθητική. Ομορφη εικόνα ,εκπληκτικη μουσικηπολλα υποσχόμενη η σειρά! Ναι καλά το Amazon :rofl:

1 Like

Εβαλα το πρωτο επ, πολύ καλό, πανέμορφη εικόνα, μουσικάρα, ωραία μάχη αν κ με χάλασε λίγο στα εφε, ξεκινάω δευτερο ασαπ. Μακάρι να πάει καλά η σειρά! Απο βδομάδα περιμένω και τα βιβλία να βουτήξω για τα καλά στα βαθιά

Misty Mountains - Mountains of Mist
Arwen - Egwene

Λογικά θα έχει κι άλλα, αυτά συγκράτησα στο 1ο επεισόδιο.

1 Like

Αυτα δεν ειναι τιποτα. Ειναι το ολο σκηνικο στην αρχη. Θα δεις και στο δευτερο. Καλα το βιβλιο ειναι ιδιο ξεκινημα στο Shire

1 Like

Να το διαβάσουμε ή δε χάνουμε και τπτ;

1 Like

Και εγω 4 επ ειδα δεν παλευεται ρε γαμω…
Μεσα στην βδομδα ξεκιναω και wheel

Βλεπω κριτικές από εξωτερικό και είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές μας εδώ. Πολλοί έχουν βγάλει ήδη σκουπίδι τη σειρά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος από ξένους.

Οι κριτικες ποικιλουν. Αυτη η σειρα ειναι πολυ αγαπημενη στην Αμερικη. Κατι σαν ο δικος τους Αρχοντας. Πολλα πολλα εκατομμυρια πωλησεων. Οποτε παιζει πολυ γκρινια για οποιες αλλαγες κτλ. Σε αλλους αρεσε, σε αλλους οχι. Εγω σαν μη μεγαλος φαν των βιβλιων, περασα καλα. Την βρηκα καλοφτιαγμενη. Τα εφφε δεν με χαλασαν καθολου. Μπορω να πω οτι τα αντιστοιχα Ορκς μ αρεσαν πολυ. Μου θυμισαν εποχες 80ς η Αρχοντα, οπου τα τερατοειδη ηταν συμπαγη, γκροτεσκ κ καπως καρικατουρες κ οχι το αψυχο τυποποιημενο cgi.

Για τα βιβλια τι να πω. Ειναι μια τερααααστια σειρα 14 βιβλιων, με πολλους φανατικους οπαδους. Θυμαμαι οτι στην αρχη ειχα ενθουσιαστει, αλλα γρηγορα, καπου στο 5-6ο βιβλιο, αρχισα να κουραζομαι πολυ. Μου θυμιζε πιο πολυ σαπουνοπερα. Πραγματικη σαπουνοπερα.

Συμφωνώ.
Στο πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε αδιάφορο αλλά τελικά είνα ΠΑΑΑΡΑ πολύ καλό.
Μου έχουν μείνει 2 επεισόδια. Ελπίζω να περιμένουμε και άλλες σεζόν!

Αρχισα το Cowboy Bebop(το ανιμε) και εχει φαση. Πολυ κουλ και ωραια μουσικη αν και αποτι καταλαβα οι μπιριμπογγολοι ολο μεσα μπαινουν, δεν πιανουν κανενα χαχα
Και το Still Game καλουτσικο λιγο προβλεπε αλλα ωραιες καφριλες ενιοτε

2 Likes

Βρετανικη geek σειρα του Channel 4, με μια καμμενη παρεα εθισμενη με ΜΜΟ.
Πολυ αστεια σκηνικα - ειδικα αν κανετε κ relate - και με τη 2η σεζον παρα πολυ αστεια (πιο πολυ απο τη 1η). Προτινεται ανεπιφυλακτα!

3 Likes