Περί σειρών γενικά

pastaflorou-misterboutia

2 Likes

:joy: :joy: σκεφτόμουν κωμωδίες, όχι science fiction

3 Likes

Λατρεία το The League.

1 Like

Πολυ καλη και η τριτη σεζον του sex education

3 Likes

Ντάξει, προφανώς και θα το έχεις δει αλλά για παν ενδεχόμενο…

8 Likes

Βγάζει απίστευτο γέλιο. Εκπληκτικός Σαμ Ρίτσαρντσον για ακόμη μια φορά

Ξεκίνησα το West Wing, απωθημένο ετών γιατί απολαμβάνω οτιδήποτε γράφει ο Sorkin, όση τυρίλα και αν βγάζει the better for me :stuck_out_tongue: και so far, πρώτη σεζόν στα μισά είμαι, είναι το magnus opus για όποιον αγαπάει το ύφος του και την γραφή του…τρομερά καλογραμμένο και με εξαιρετικές ερμηνείες, μονάχα λίγο δύσκολο αρχικά στην παρακολούθηση λόγω των πολύ γρήγορων και too heavy in context διαλόγων -καλύτερα όποιος είναι άνετος με αγγλικούς υπότιτλους να το δει έτσι, όπως το βλέπω εγώ, γιατί οι όποιοι ελληνικοί θα βρείτε μεταφράζουν τα απολύτως βασικά και αφήνουν έξω όλο το ζουμί-.

Εξαιρετικό ως τώρα και είμαι μόνο στα μισά της πρώτης, με το καλημέρα δηλαδή… must ξαναλέω για τους φαν του A few good men, Social Network, The Newsroom κτλ, Sorkin στο high game του

2 Likes

Είναι η σειρά που σου δείχνει τι εστί πολιτικη… Καλογραμμένη μέχρι το τέλος. Εκπληκτικές ερμηνείες και φανταστικό γράψιμο από τον Sorkin.

Εξαιρετικό το πρώτο επεισόδιο του Dexter New Blood.

Μου έλειψαν τα πάντα σε αυτήν την σειρά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι

Η σχέση μου με το LoL game είναι ανύπαρκτη, μπορώ να πω όμως πως εντυπωσιάστηκα με ό,τι έχω δει μέχρι τώρα:

3 Likes

Αρκετά συμπαθτητικό το Chestnut Man, καλές ερμηνείες και σκηνοθεσία και το πιο σημαντικό, δεν πλάτειασε πουθενά και ορθά ολοκληρώθηκε σε 6 επεισόδια όταν οι περισσότερες σειρές του είδους το τραβάνε με το στανιό στα 8, ή ακόμα χειρότερα στα 10.

Το ότι είχε όλα τα κλισέ ενός nordic noir είναι ασφαλώς ένα μειονέκτημα, αλλά τουλάχιστον ακόμα και τα κλισέ δόθηκαν με καλόγουστο τρόπο.

5 Likes

παπαριά… ακομα και καλο να βγει θα ειναι παπαριά…

Καλυτερα

1 Like

Μεσα σε ολα που ανακοινωσε το Disney+ ηταν κι αυτο. Θα αποτελει συνεχεια της σειρας του '93 με πολλους απ το τοτε καστ να επιστρεφουν.
childhood intensifies

4 Likes

Ποπο το Bebop είναι τρελή φόλα, 3ο επεισόδιο είμαι και δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω -αν και οκ μωρέ θα τα δω ψυχαναγκαστικά και τα υπόλοιπα με το φαί κτλ, λίγα επεισόδια είναι-
Ας δώσω ένα credit στη χημεία των ηθοποιών και προφανώς στο soundtrack, όλα τα άλλα είναι φτηνό γιουτουμπικό cosplay, fan made επιπέδου σήριαλ…
Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν κάνουν σε τέτοιες μεταφορές μια loose adaptation προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις δυνατότητες της τηλεόρασης, αλλά επιμένουν να μιμούνται το anime στην σκηνοθεσία, την σκηνογραφία, χορογραφίες μάχης, ερμηνείες, κουστούμια, τα πάντα. Αυτά δημιουργήθηκαν για να δουλεύουν για το format ενός anime tv series, όχι μιας live action σειράς. Είναι μια περίεργη μίξη fan made, κριντζιάς και τσιζίλας που δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίρνει το πράσινο φως από οποιοδήποτε studio…

Anyway, προσωπικά νομίζω έχει τα χάλια του :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κριμα, πανω κατω αυτα ακουω και βλεπω απο τους περισσοτερους… οχι οτι περιμενα πολλα, αλλα φαινεται τουλαχιστον διασκεδαστικο στα τρειλερς ρε γαμωτο. Αν δεν μπορουν να βγαλουν το Bebop σε live action, το οποιο οκ εχει μεν ιδιαιτερο στυλ αλλα δεν ειναι και ακατορθωτο, sci-fi ειναι ξερω γω στη ουσια του, δεν ξερω πως τολμανε να φτιαξουν One Piece, που ειναι 1000 φορες δυσκολοτερο απο καθε αποψη

Ίδια και χειρότερη κατάσταση θα είναι με το live adaption του one piece. Πάντα κρατάω μικρό καλάθι για τέτοιες προσπάθειες και πάλι απογοητευομαι

Εδώ βγήκε ανέκδοτο το Death Note που, οκ, το θεωρώ από τα πιο εφικτά για adaptation. Το Rurouni Kenshin από την άλλη το έκαναν πολύ καλό.

2 Likes