Περί σειρών γενικά

Δες και τα δύο. Επίσης αν θες αγγλική σειρά δες, it crowd, Pleds, After life, The thick of it.

2 Likes

Τεράστια κωμωδία είναι και οι εκλογές κιναλ

6 Likes

Ελπίζω να μην είναι μια ανακύκλωση του πρώτου και να δείξει νέο σκουπιδαριό:

2 Likes

Καλά και εγώ μόνο το αμερικανικό είδα και το λατρεύω. Αλλά άκουσα από μερικούς ότι το βρετανικό είναι καλύτερο. Θα το τσεκαρω και το βρετανικό πάντως

Βρετανικό χιουμορ

1 Like

εμενα απο τις βρετανικές κωμωδιες μου εχει αρεσει πολυ και το black books

5 Likes

Γαμάει το Black Books

6 Likes

Και σαφως spaced, Η nerd κωμικη σειρα - ευαγγελιο, προετοιμαζοντας μια δεκαετια πριν το εδαφος για σειρες τυπου community, big bang theory και οτι γενικα εχει εντονο ποπ culture related περιεχομενο.

Μονο spaced.

11 Likes

Simon Pegg βλέπω; Τσεκαριστηκε

1 Like

Σκηνοθετημενο απο Edgar Wright πριν ακομα κανει το μπαμ, το γραφει ο Pegg με τη Jessica Stevenson ενω ειναι και οι πρωταγωνιστες. O κολλητος του Pegg, Nick Frost επισης, μαζι με αλλες μορφες του χωρου δινουν ρεστα.

Γενικα δες το αμεσα, υπαρχει πιθανοτητα να γινει απο τις αγαπημενες σου σειρες. Αν σε αγγιξει και ειναι στο στυλ σου, θα το λατρεψεις.

Και καθως ειχε βγει και προσφατα το Phantom Menace και ο Pegg ΔΕΝ ηταν φαν, εχει καποιες απο τις καλυτερες σκηνες prequel κραξιματος :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αν θες τσέκαρε παλιές. Fawlty towers, Peep show,
Only Fools And Horses ( για εμενα η καλύτερη βρετανική κωμωδία). Yes Minister

3 Likes

Με εψησες άσχημα θα μπει ψηλά στην λίστα μου

1 Like
4 Likes

Schitt’s Creek

3 Likes

^ δεν ξερω γιατι ξεχασα να το προτεινω αυτο.

ΓΑΜΑΕΙ

1 Like

Επίσης κάποιες σειρές που αναφέρθηκαν είναι διαμαντάκια.

Δε θα πάω στα κλασσικά, υπέροχα τύπου Β99, P&R.

Office θα πρότεινα κι εγώ το αγγλικό μιας και είναι σύντομο αρκετά. Προσωπικά προτιμώ τον Gervais σε αυτή τη σειρά. Overall, το αμερικάνικο επικρατεί αλλά εφόσον το έχεις δει και το Αγγλικό έχει να δώσει.

Black Books, Spaced προσκυνώ ταπεινά όσους τα ανέφεραν.

Θα προσέθετα και Friday Night Dinner (Paul Ritter RIP :pensive:) και The Thick of It. Κλασσικές αγγλικές κωμωδίες που είναι λίγο χιτ ορ μις - ανάλογα με πόσο σου αρέσει το χιούμορ τους.

Σε ποιο “ιδιαίτερες” θα προσέθετα το Phone Shop και Peep Show - Channel 4 και οι 2 (όπως και τα Black Books και Spaced) θα απορήσεις ίσως πως αυτές οι σειρές είναι παραγωγής κρατικού καναλιού!

1 Like

Δες IT Crowd ρε @osfp7 αν δεν το εχεις δει. Μικρο και γαμιστερο.

5 Likes

Πρέπει να είναι η 4-5 η φορά που το λέω, αλλά το The League είναι Α Ψ Ο Γ Ο. Δεν το έχει δει κανένας ρε γμτ?

2 Likes

Εγω το ειδα περσι μετα απο τριαντα χρονια…!

Δεν ξέρω αν υπερβάλεις ή χάνω κάποιο reference, εγώ λέω γιαυτό πάντως