Αυτο το βλεπει κανεις; Ωραια ηταν πρωτη σεζον
Και εγω το αρχισα χθες - πλακα εχει.
Δυσκολα να μη το συγκρινεις με Rick n Morty βεβαια αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα.
Καλο φαινεται τελικα το Bebop. Καταφερνει να φαινεται πιστο στο πνευμα του κλασικου anime και παραλληλα να εχει και μια δικη του ταυτοτητα, με πειθει ωστε να το δω με ενδιαφερον. Εχει τα φοντα να γινει μεγαλο χιτ παντως, για να δουμε.
Καλα ναι η συγκριση ειναι αναπόφευκτη
Συνάδελφοι σειράκιδες ψάχνω σιτκομ η κωμική σειριά γενικότερα. Αυτό που θέλω είναι κάτι underground, με ξεχωριστό χιούμορ όσο γίνεται και η βασική πλοκή να μην είναι γύρω από το αν ο τάδε τα φτιάξει με την τάδε (πχ Ρομπιν-Τεντ ή Ρειτσελ-Ρος). Καμία πρόταση;
The Good Place θα έλεγα εγώ (αν και μάλλον όχι τόσο underground)
edit, και it’s always sunny in philadelphia
Silicon Valley
Brooklyn nine-nine , Veep , Arrested Development , Parks and Recreation ( ειναι oπως το the office)
Trial & Error
Brooklyn 99 το εκαψα η αγαπημένη μου κωμική σειρά. Τα άλλα δεν τα έχω δει θα τα τσεκαρω.
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας
Parks & Rec
The Office
New Girl
Modern Family
Office να φανταστώ βρετανικό; Άκουσα είναι πιο αστείο από το αμερικανικό.
Μεγάλα ναι για Good Place, Office (και τα δύο), Parks & Rec, Silicon Valley και What We Do In The Shadows.
That being said, αν θέλεις κάτι λιγότερο αμερικάνικο και περισσότερο βορειοϊρλανδέζικο, η αλήθεια είναι στα Derry Girls.
what we do in the shadows οτι καλυτερο. Περιμενω υπομονετικα να τελειωσει ο 3ος κυκλος σημερα για να πεσει binge. Απολαυση. Για να γινει πιο δελεαστικο, μεταξυ πολλων δυνατων γκεστ και ο Mark Hamill σε ρολο αρχαιου βρικολακα, ειναι οσο τελειο ακουγεται, just sayin’
Thanks guys
Καλα, σε κανενα συμπαν… μονο αμερικανικο για μενα σορρυ.
“Underground με ξεχωριστό χιουμορ”
Eastbound and down
Και αν θες τσεκάρεις και την καλύτερη κωμική σειρά που βγήκε ποτε (και συνεχίζει)
Curb your enthusiasm
Είναι εντελώς διαφορετικό χιούμορ… το UK Office είναι 100% αγγλικό, ακραία βιτριολικό, πιο ωμό, πιο ‘‘σκοτεινό’’, πολύ λιγότερο προφανές στο χιούμορ του, και αρκετά πιο relatable αν έχεις δουλέψει σε γραφείο γενικότερα με πραγματικούς ανθρώπους -χωρίς καν να χρειάζεται να είσαι Βρετανός-!
Μεγάλο + οι χαρακτήρες που δεν είναι καν ‘‘αντικειμενικά’’ αστείοι ούτε ενδιαφέροντες, είναι ο average βαρετός φαινομενικά ή αδιάφορος υπάλληλος γραφείου που ρουτινιάζει όλη μέρα σε μια δουλειά με 0 προοπτικές, ενώ προσπαθεί παράλληλα να το παίξει και λίγο κουλ, λίγο άνετος, λίγο ‘‘καλύτερος’’ από αυτό που είναι στους συναδέλφους του. Σε αυτό το κομμάτι, Gervais > τον κόσμο. Το δεύτερο μεγάλο + η καθημερινότητα τους, που δεν διαδραματίζεται σε ένα πολύχρωμο φαντεζί ενδιαφέρον σύμπαν όπου συμβαίνουν ένα σωρό κουλά, αναποδιές, συμπτώσεις και ευτράπελα, αλλά διαδραματίζεται σε ένα ακραία μονότονο και στείρο περιβάλλον που η βαρεμάρα, η πλήξη και αυτό το συναίσθημα της ματαιότητας ξεχειλίζει από παντού -welcome to real life δλδ πάνω κάτω -
Για εμένα από τις καλύτερες tv κωμωδίες ever, 12 επεισόδια είναι όλα κι όλα, δες τα και μετά πήγαινε και στο αμερικάνικο.
Πιο εύκολο στην παρακολούθηση, απείρως πιο συμβατικό, με προφανές χιούμορ για κάποιον που έχει συνηθίσει αμερικάνικες σειρές και παρόμοιο χιούμορ, περισσότερα punchlines, πιο πολλά κλασσικά comic routines που συναντάς σε αρκετές αμερικανικές κωμωδίες, περισσότεροι χαρακτήρες και πολύ πιο έντονα στερεοτυπικοί -χωρίς να είναι κακό αυτό- για να ταυτιστείς με κάποιους + πολύ πολύ πιο κοντά στον χαρακτηρισμό ‘‘sitcom’’ από το ‘‘mokumentary’’, με σταδιακά ‘‘κουλά’’ πράγματα να συμβαίνουν σε weird quirky χαρακτήρες (έναν πχ μια φάση τον πείθουν ότι ένας άλλος χαρακτήρες είναι βρικόλακας), να αντιδρούν σε γελοία σκηνικά κτλ… Πάνω από όλα όμως, έχει και εκείνο το στοιχείο που προσπαθεί σταδιακά να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, μια family διάθεση και ένα έντονο θετικό vibe για τα πάντα -σε αντίθεση με το UK που είναι ακραία και μονότονα πεσιμιστικό με λίγες μόνο ηλιαχτίδες αισιοδοξίας-. Αυτό το κάνει και πολύ πιο εύκολη σειρά να την δεις ξανά και ξανά…
Το είχα λιώσει και αυτό και αξίζει εννοείται, αλλά είναι τελείως άλλη σειρά και εντελώς διαφορετικό είδος χιούμορ από το UK, οπότε είναι εν τέλη και αναλόγως πιο χιούμορ σου ταιριάζει
δες τα και τα 2 μωρές