Σε άλλα όχι τόσο νέα, πρώτη σαιζόν The Sinner ανέλπιστα δυνατή, slow burn αστυνομικό, χωρίς κάτι σούπερ ουάου αλλά πολύ προσεγμένο.
Επίσης νέτφλιξ έβαλε τα Oats, sf-horror-y συλλογή από μικρού μήκους του Neill Blomkamp (District 9), όσοι πιστοί τσεκάρετε. Κυρίως Zygote, Rakka και Firebase.
Το πιο αδυναμο απτα σπεσιαλ που εκανε παντως, ειδα μονο το μισο
Βλεπω αυτο τωρα, της φυλακης με sean bean(που σε πλοτ τουιστ δεν πεθαινει στο πρωτο επεισοδιο) και εναν τυπο που επαιζε στους πειρατες της Καραϊβικής. Τρομερες ερμηνειες, αρκετα συγκινητικο σε φασεις και μονο τρια επεισοδια
Με πηραν τα ζουμια στο τελευταίο επεισόδιο, κατι που εχει να συμβει χρονια γιατι ειμαι σκληρος καργιολης . Πάντως συμφωνω με τον πρωταγωνιστή οταν λεει “I always put booze first”. Εδω μια φορα μπαλαμουτιαζομασταν με μια γκομενα σενα μπαρ και με λεει θες να κανουμε σεξ; κοιταω αυτηνα κοιταω και το μισογεματο ποτηρι ουισκι μπροστα μου και τη λεω πιο μετα αμα ειναι. Το μετα προφανως εγινε ποτε.
Τελωσπαντων ανθρωπινο πολυ ανθρωπινο να ζητας συγχώρεση, οπως και το να μη μπορεις να τη δωσεις, οπως και το να κάνεις τα παντα για το παιδι σου
το τελειωσα το You. Πολυ ευχαριστημενος για αυτα που περιμενα. Θετικο οτι ηταν 10 επεισοδια και οχι 12. Εκει που εδειχνε οτι θα κουρασει/μεινει στασιμο γυρισε στο endgame και εφυγε νερακι
Titans, Η πρώτη σεζόν μου άρεσε, αλλά μετά τα 2-3 πρώτα επεισόδια της 2ης την άφησα.
Μιλάμε για πάνω από 1 χρόνο πριν, αλλά θυμάμαι ότι είχε αρχίσε να γίνεται επαναλαμβανόμενη.
Ίσως ξαναναξεκινήσω τη 2η αν η 3η είναι καλή.
Τεντ Λάσο καλό αλλά έχει αρχίσει και αυτό να επαναλαμβάνεται.
Πάντως το επεισόδιο μετα τον Τελικό κυπέλλου που ο προπονητής περιπλανιέται μεθυσμένος στο Λονδίνο, είχε πολύ πλάκα. Mιξ Λιντς, Γαλλικού σουρεαλιστικού σινεμά και Dude were’s my car
Edit: Μάλλον το γούστο μου είναι περίεργο γιατί είναι το μόνο επεισόδιο όλης της σειράς με βαθμολογία κάτω από 7 στο IMDB και τα περισσότερα έχουν πάνω από 8… Γράφουν ότι είναι tribute στην ταινία After Hours του Scocese… Δεν έχω ιδέα ποια ταινία είναι αυτή.
Μου άρεσε. Πολύ καλύτερο από ότι περίμενα. Δεν φαίνεται τόσο φτηνό όσο έδειχνε αρχικά. Το casting παρότι ακόμα και εδώ δεν με πείθει 100% τουλάχιστον αυτή την φορά δεν μου φάνηκε εντελώς off.