Και το τρίτο γάμησε σύμπαντα! Απίστευτες ατάκες πλοκή, κοτσίδας για καλτιλα, γενικά γαμω τα τρία πρώτα. Εκεί το άφησα για την ώρα, το βράδυ αναμένεται μπιντζγουοτσιν
Αργοπορημενος και υδρωμενος, αλλα τι διαμαντι το The Night Of … !
Ποσο καλογραμμενοι χαρακτηρες και ερμηνειες! ΟTurturro εκπληκτικος.
Cobra Kai
Καίει και ζεματάει.
Ωραιότατη η νέα σεζόν, σε γενικές γραμμές.
Σε κάποια σημεία ανώτερη, σε κάποια άλλα με κάποιες αδυναμίες, οι οποίες, ωστόσο, δεν ήταν τέτοιες για να πεθάνει κανείς.
Επίσης (εφόσον έχει ήδη ανακοινωθεί και δεν κάνω spoiler), αναμένουμε με ανυπομονησία, σε λίγους μήνες, την 5η σεζόν.
πολυ καλη και η 4η σεζον σε αναμονη της 5ης πλεον.
Εξ αυτού ορμώμενος, αναλύοντας λίγο περισσότερο τα όσα γενικά ανέφερα παραπάνω, να πω ότι η σειρά παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς διαθέτει (κι εκμεταλλεύεται άριστα) το ισχυρό ατού των πολλών χαρακτήρων των ταινιών, στις σχέσεις των οποίων μπορεί να εμβαθύνει περισσότερο ή λιγότερο (αναλόγως της σεζόν). Επίσης, «χτίζει» όμορφα νέους χαρακτήρες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι αρκετά ενδιαφέροντες (όχι όλοι).
Αν εστιάσουμε στην 4 σεζόν, η σχέση του διδύμου Kreese-Silver «κλέβει» την παράσταση, όπως και η προσέγγιση Amanda-Tory. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο νέος τυπάκος της Cobra Kai σχολής, o Kenny.
Κατά τ’ άλλα, οι αδυναμίες -που εντοπίζω εγώ τουλάχιστον- συνδέονται κυρίως με μία μικρή επαναληπτικότητα σε νόρμες «παλαιών» χαρακτήρων, όπως και στην αύξηση του ρόλου ορισμένων χαρακτήρων, η οποία δεν βγαίνει πάντα (για τον 4ο κύκλο, ο Anthony, επί παραδείγματι, που δεν φαίνεται να «τσουλάει» πολύ).
Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν έχει φτάσει η σειρά στο σημείο να πούμε ότι την «τραβάνε από τα μαλλιά». Πιθανολογώ κι ελπίζω ότι οι εκπλήξεις του επόμενου κύκλου θα είναι ακόμα περισσότερες.
πιστευω παντως οτι η σειρα εχει πολλα ακομα να πει, και να κλεισει ακομα περισσοτερους λογαριασμους του παρελθοντος …πχ πιστευω οτι ο Silver θα φερει τον Mike Barnes .
και στο τελευταιο επεισοδειο οταν εμφανιστηκε ο Chozen μαζι με τον Λαρουσο στον ταφο του Μιγιαγκι η τριχα πηγε καγκελο.
Πολύ καλή η δεύτερη σεζόν Witcher.Λοιπόν ο κόσμος των βιβλίων και των παιχνιδιών είναι προφανώς τεράστιος και το Netflix δεν είχε ούτε το χρόνο ούτε τα λεφτά να τον παρουσιάσει λεπτομερώς.Επίσης το τέλος του GOT που ήταν πιο αργόσυρτη σειρά ήταν σχετικά πρόσφατο, οπότε σωστά πήγαν σε αυτή την in your face προσέγγιση.Στην πρώτη σεζόν πιθανότατα ξένισε πολλούς casual θεατές αλλά στην δεύτερη που οι εξελίξεις είναι πιο γραμμικές και ξεκάθαρες νομίζω πως δικαιώθηκε πλήρως.Cavill εξακολουθεί να το ζει και δείχνει την διαφορά όταν ένας ηθοποιός γουστάρει αυτό που κάνει, σε σχέση με τον εγκλωβισμό του στα Superman παιδιαρίσματα του Snyder (και σε εκατομμύρια δολάρια βέβαια), εξαιρετικοί και οι υπόλοιποι Ciri Yennefer κλπ.Kudos στο Witcher !
Witcher s02: εξακολουθώ να έχω το θέμα που είχα και στην 1η σαιζόν, να μην με νοιάζει κανένας χαρακτήρας δηλαδή πλην του Γκέραλτ. Από εκεί και πέρα πιο γρήγορη και ξεκάθαρη πλοκή και ο Κάβιλ συνεχίζει να παίζει τον χαρακτήρα όπως πρέπει θετικό πρόσημο αναμένω 3η.
Cobra Kai s04: λίγο παραπάνω teen drama απ’ ότι θα θελα κατά τα άλλα στα υψηλά της Σταντάρ ανάπτυξης χαρακτήρων δράσης και διασκέδασης. Χαρακτήρες όπως η Τόρι και ο Ρόμπι γράφτηκαν καλύτερα με ξεκάθαρο ταξίδι πλέον μέσα στη σειρά. Το highlight πάντως ήταν το δίδυμο kreese-silver και η μοχθηρη σχέση τους. Επίσης οι κωμικές σκηνές του Τζόνυ και σε αυτήν την σαιζόν όλα τα λεφτά. Περιμένω με τα χίλια την 5η που λογικά δεν αργεί
για εγκλωβισμένος μια χαρά τον ζει τον Superman… τόσο μια χαρά που μάλλον είναι ο καλύτερος Superman όλων…
Μολις τελειωσα την 4η σαιζον, παρομοια συναισθηματα. Τζονι ο αγαπημενος χαρακτηρας.
Στις προηγούμενες σαιζον δηλαδή μπορούσε να έχει κανείς άλλον αγαπημένο χαρακτήρα;;;
Απλώς παραμένει
Γαμω τις ελιές και την κουραση. Κοιμαμαι στον καναπε καθε βραδυ απο τις 9 και δεν εχω προλαβει να τελειωσω ουτε το arcane. Για witcher, dexter και cobra kai ουτε λογος ακομα
6 επισοδειο, νερακι περναει το γαμηδι.
Αυτο που εχουν κανει και ειναι πανεξυπνο κατα την γνωμη μου, εινια οτι λογω της διαχυτης 80ιλας ολα αυτα τα τυρια με το υπερβολικο teen drama και τις over-the-top σκηνες οχι απλα δεν ξενιζουν αλλα τα νοιωθεις να κολλανε εξαιρετικα στο ολο feeling της σειρας. Δηλαδη τι να πει κανεις για το training montage του Τζονι με το Burning Heart, πραγματικα.
Ενα μπραβο σε οποιον εγραψε την ατακα της Τορι ‘‘εσυ εισαι τυχερος, εγω επρεπε να μαθω να χορευω μονη μου’’
Ναι, παρά πολλούς… Βλάκας ξεροκέφαλος hothead είναι ο Τζόνι, με πολλά θέματα περηφάνειας και ψεύτικης αντριλας. Στην 4η σεζόν τον έκαναν λίγο πιο ανθρώπινο ευτυχώς. Έως πολύ. Μου έγινε συμπαθής πλέον.
Εμένα οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες στην 4η σεζόν πάντως ήταν σχεδόν όλα τα παιδιά. Έδωσαν πολύ βάθος και σωστή εξέλιξη στην Σαμ, την Τόρι, Μιγκέλ (που οκ ήδη είχε), Ηλαι που σιχαινομουν στις πρώτες 3, και ειδικά στον Ρόμπι, τον καλύτερο χαρακτήρα της σειράς δηλαδή.
Λαρούσο > Τζόνι διαχρονικά
Έχεις δίκιο αλλά είναι ψυχούλα
Επίσης λατρεία και ο Λαρούσο αλλά του Cobra Kai… του Karate Kid δεν τον άντεχα… ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ soft
Ρόμπι βαρετός
Πέφτω για ύπνο πήρε 4:30 αλλά επειδή τελείωσα σεζόν θα κάνω αύριο σεντόνι ποστ για το πόσο καλοί γράψιμο έχει η σειρά, μη ειρωνικά. Ξέρουν ακριβώς πόσο σοβαρά πρέπει να πάρουν μια σειρά με θέμα το καράτε οι δημιουργοί, και το έχουν κάνει αριστούργημα για τα δεδομένα του. Για Ρόμπι είσαι λάθος, ο πιο αδικημένος χαρακτήρας είναι και προσέφερε την πιο συναισθηματικά δυνατή σκηνή όλης της σειράς στο τέλος της 4ης. Και από τους καλύτερους ηθοποιούς.
ΥΓ. Μόνο Ντιμίτρι Αλεξόπουλος
Εκεί ήθελα να καταλήξω… ενώ είναι ο πιο αδικημένος κάτι με ενοχλεί και δεν μπορώ να είμαι με το μέρος του ότι επιλογή και να κάνει
Περιμένουμε το σεντόνι… η σειρά είναι υπόδειγμα για το πως πρέπει να αγγίζεις το οτιδήποτε μετά από πολλά χρόνια