Περί σειρών γενικά

Θα μπορούσα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου να βάζω κάθε μέρα να βλέπω 3-4 νέα επεισόδια Cobra Kai… 100% διασκέδαση/ψυχαγωγία/ικανοποίηση
Μπράβο σε όλους τους και ένα κλικ μεγαλύτερο μπράβο στα παιδιά που παίζουν
(Ντιμίτρι αρρώστια)

6 Likes

Εύκολα Mike Barnes επιστρέφει σαν εκπαιδευτής στο Κόμπρα Κάι franchise του sensei Sliver. Τόσα μαγαζιά θέλει να ανοίξει ο Κοτσίδας.
Σαν πατέρας του Μιγκέλ το βλέπω απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Μετά την Χίλαρι Σγουάνκ, ο μόνος σημαντικός ρόλος πους μένει είναι του Michael Ironside (πρών καραβανάς, νυν γυμαστής Ντούγκαν), Οι μαθητές ήταν αδιάφοροι στο ΚΚ 4. Όπως και ο γκόμενος της Χίλαρι Σγουάνκ.

Edit: Για να μην προσθέτω άλλο ποστ. Τώρα μου έσκασε. Αφού ο Κρις πάει στη μπουζού, εύκολα μπορεί να συναντήσει εκεί κάποιον χαρακτήρα.

Ας πούμε τον Ironside ως δεσμοφύλακα ή κάποιο παλιό μαθητή του ως φυλακισμένο
Από ΚΚ WIKI:
According to Johnny and former Cobra Kai members Bobby, Tommy and Jimmy, Dutch is in prison.

χαριτωμένο το cobra kai, αλλά είναι όσο νερντουλέ και νερόβραστο όσο και το σορς ματίριαλ. ο τύπος που πέφτει θύμα και γίνεται ο θύτης, ρομάντζα, μιγιαγκι και μπονσαί. τώρα με μια διπλή δόση τσιλι σως και νοσταλγίας. κανένας δεν έγινε καλό παιδί, αν ήταν κωλοπαιδαράς, επειδή είδε το καράτε κιντ το 80. οποίος ήταν ρεμαλος παρέμεινε κι όποιος είχε ανάγκη για p@nis extension και επιβεβαιώση μέσω της ζωής - συνήθως έγινε @ρχιδακι αλλιώς το μόνο συμπαθητικό είναι που μένει ζεν συνήθως - α και εκει που γίνεται οτι γίνεται στην 4ή - το χαλάει. ο λαρούσο στην τελική και πάλι λούζερ είναι, απλά φραγκατος και με ωραία γυναίκα. αλλά ολο αυτό είναι μια μυθοπλασία που τικάρει κουτάκια. δε λέω. καλοφτιαγμένη και μάλλον με τη καρδιά της στο σωστό μέρος, αλλά “εξιδανικευμένη” και στοχευμένη σε νερντς και 80ς νοσταλγούς μπούμερς.και λχ δεν ακουμπάει του πολύ ρεαλιστικού γεγονότος, της ύπαρξης ενοπλης βίας.

Ευχαριστούμε για την σφραγίδα ISO 2001

3 Likes

Ολοκληρώθηκε το σενάριο για την 6η λένε. Το τρένο cobra kai δεν θα κάνει στάση σύντομα

7 Likes

Ελιωσα και με αυτό αλλά και με το “no be there” του Τζόνι στο Ντανιελ μετά το ξύλο με τους παίκτες του χόκεϊ

5 Likes

και οι προσβολές του Τζόνυ στα γνωστά εκλεπτυσμένα επίπεδα. Ακόμα γελάω με αυτό που λέει στον Silver “listen to me you ancient piece of shit”.

2 Likes

Νομίζω χάνουν όλα που λέτε από την ατάκα για τα προφυλακτικά

5 Likes

Να,ναι,ναι!!Μου διεφυγε αυτο! :rofl: :rofl:

1 Like

Dexter finale τελικο για παντα, απλα ακριβως μα ακριβως οπως επρεπε.

Η αγωνια τιγκα στο μαξιμουμ σε ολη την σεζον, η σειρα ξεκινησε δυνατα απο το 1ο επεισοδιο και μεχρι το 10ο δεν σταματησε πουθενα. Το φιναλε λυτρωτικο και για το χλιαρο φιναλε του 8ου κυκλου, διορθωνει αυτα που μερικοι μπορει να θεωρουν σφαλμα. Καποιες στιγμες στο φιναλε απλα legendary οπως για παραδειγμα το γραμμα του Ντεξτερ στην Χαννα που δεν εστειλε ποτε.

Χαιρομαι πολυ που ο Clyde Philips και ο Michael C. Hall πηραν την πρωτοβουλια να γυρισουν ακομα μια σεζον, γιατι πραγματικα πλεον με την 9η σεζον ουσιαστικα στο παρελθον, μπορουμε να μιλαμε για μια απο τις καλυτερες σειρες ολων των εποχων ΚΑΙ με γαματο τελος, 8 χρονια μετα.

2 Likes

τελειωσα Witcher S2 και Cobra Kai…

επος η εμφανιση του Wild Hunt στο Witcher

σοκ η ανατροπαρα στο τελος του ΚΚ με την συλληψη.

4 Likes

" According to The Hollywood Reporter who broke the story, series creator Bryan Lee O’Malley is set to write and executive produce the series alongside Are You Afraid of the Dark? showrunner BenDavid Grabinski. Edgar Wright, the director for the 2010 movie and its band members will also be involved with the Netflix anime."

Λογικα αυτη τη φορα παμε για πιστη μεταφορα του κομικ, με το ιδιο υφος σχεδιου. Ειχε βγει ενα short απο Adult Swim παραλληλα με την ταινια του 2010, και τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα.

Σε οσους αρεσει η ταινια και δεν εχουν επαφη με το κομικ, μαλλον θα απολαυσουν και τη σειρα καθως εμβαθυνει πολυ στους χαρακτηρες και θα δουν και ολοκληρα storylines που κοπηκαν στη μεταφορα του Wright, μαζι με πολλες διαφορες οπως ειναι λογικο. Υποθετω πως αν οντως γινει και ειναι πιστη στο υλικο, και εχει και επιτυχια, θα μπορουσε να ειναι 5-6 κυκλοι (οι τομοι του κομικ ειναι 6). Η ιστορια αυτη ηρθε την καταλληλη στιγμη στη ζωη μου και την αγαπω, χαιρομαι ιδιαιτερα με αυτα τα νεα.

2 Likes

Dexter τέλος δε Μ άρεσε καθόλου,και μέχρι το 9ο πήγαινε τάπα,το τελευταίο μου φαίνεται ότι το πασαλειψαν

Μόλις τελείωσα με Arcane.

Είπα θα το ξεκινήσω χαλαρά, ένα επεισόδιο την ημέρα το μεσημεράκι με το φαγητό. Και έτσι έκανα μέχρι και το 3ο επεισόδιο σήμερα. Μετά πήγε σερί μέχρι τέλους, έτσι χωρίς ανάσα.

Απλά ΓΑΜΗΣΕ τα πάντα. Ευτυχώς είδα πριν λίγο πως ανακοίνωσαν 2η σεζόν αλλιώς θα έχανα το μυαλό μου. Το animation είναι μια τεράστια τελειότητα, τρομερές εκφράσεις προσώπου στους χαρακτήρες. Υπάρχουν στιγμές που σου σκίζουν την καρδία στα 2 και άλλες που σε αγχώνουν σε βαθμό… xanax. Και ας μην του φαίνεται και τόσο στην αρχή. Ψάξτε το σε όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα εικόνας. Ειδικά από την μέση και μετά και αδιάφορo να σε αφήνει στο story (δύσκολο βεβαία) είναι για να χαζεύεις την οθόνη σου.

Με το παιχνίδι δεν έχω την παραμικρή επαφή. Δεν ήξερα καν πως βασιζόταν σε κάποιο game πριν το διαβάσω κάπου τυχαία.

4 Likes

Εκπληκτικο το Arcane, θα πω οτι ισως μιλαμε για την καλυτερη σειρα/ταινια που εχει γινει ποτε και ειναι βασισμενη σε παιχνιδι. Εγω επαιζα LoLπαλια αλλα δεν παιζει και πολυ ρολο, η σειρα ειναι πραγματικα για ολους, απλα αν εχεις παιξει και τα παιχνιδια αναγνωριζεις τους χαρακτηρες (στο κατω κατω τα παιχνιδια δεν εχουν και πολυ story, πιο πολυ η σειρα λειτουργει ετσι, να τους δωσει ενα backstory δηλαδη), τιποτα τρομερο.

Οπως ειχα γραψει και οταν το ειχα δει, απο τα καλυτερα animation σε action scenes που εχω δη απο μη-Anime σειρα.

3 Likes

Καλά στις action σκηνές δεν προλαβαίνεις να μαζεύεις το σαγόνι σου από το πάτωμα. Αυτό όμως που ανεβάζει την σειρά είναι η προσοχή που έχουν δώσει στους χαρακτήρες, στον κόσμο και στις κοινωνικές ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής. Πρέπει να έχει ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχω δει σε animation σειρά. Ειδικά Jinx και Vi!!! Το ότι όλο αυτό ξεκίνησε ως ένα εγχείρημα για να δώσουν back story σε χαρακτήρες video game το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Δεν υπάρχει ο εύκολος διαχωρισμός καλού και κακού σε ένα story που θα μπορούσε να πάρει ένα εύκολο τέτοιο δρόμο και να επικεντρωθεί στο action κομμάτι. Ένας χαρακτήρας όπως ο Silco θα ήταν ο κλασικός villain, και παρόλο που είναι ένα άθλιος τύπος, είναι φοβερό πόση προσοχή έδωσαν για να τον κάνουν ανθρώπινο χωρίς απλά και μόνο για να δώσουν δικαιολογίες για τις πράξεις του (generic back story).

Διάβασα πως αφιέρωσαν 6 χρόνια για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την 1η σεζόν. Από την μια ελπίζω να μην χρειαστούν άλλο τόσο για την 2η αλλά αν είναι να κρατήσουν το ποιοτικό επίπεδο τόσο ψηλά χαλάλι. Worth the wait.

3 Likes

Ξεκίνησα Yellowjackets και τα 4 πρώτα επεισόδια πάνε καλά. Έχει τη δομή του Big Little Lies με τα παρελθοντικά γεγονότα/παρόν και το μυστικό, θα θυμίσει κι άλλα πχ Lord of the Flies και είναι κυρίως μια δραματική σειρά ενηλικίωσης με κάμποσο μυστήριο. Έχω όμως την εντύπωση πως είναι από τις σειρές εκείνες που θα ήταν καλύτερη ως μίνι κι όχι να παίξει δεύτερος κύκλος.

Θα δείξει. Προς το παρόν απολαμβάνω Τζουλιετ Λιούις με Μάλορι Νοξ αύρα, την Goddess of Doom Κριστίνα Ρίτσι και τη λατρεία Μέλανι Λινσκι.

3 Likes

Νταξ ωραια περασε η τελευταια σεζον Κομπρα Και, αλλα μου αρεσε λιγοτερο απο τη προηγουμενη.
Εκανε μια κοιλια στη μεση της σεζον, αλλα και ειδαμε καποια πολυ καλα επεισοδια με τοπ τα 2 τελευταια.
Η φαση με τον Σιλβερ και η μεταμορφωση του προς το τελος απο τα καλυτερα μομαντς.

.

Για φαν των Scandi Noir, παιζει το Wisting βασισμενο σε 2 βιβλια του Jørn Lier Horst (Nesbo φαση).
10 επεισοδια οπου ουσιαστικα τα 5 ειναι ενα βιβλιο και τα αλλα 5, αλλο και δινει την αισθηση των 2 σεζον σε μια. Στα πρωτα 5 παιζει και η Carrie-Anne Moss απο το Ματριξ την FBI agent.
Δεν ηταν η καλυτερη σειρα του ειδους (κατεμέ Bridge, Trapped, Killing, Valhalla) - υπηρχαν καποια θεματα με το σεναριο κ τρυπες/μπερδεματα - αλλα εαν γουσταρετε φαση Νορβηγια, χιονια, σιριαλ κιλερς και ντετεκτιβ θριλερ, τοτε θα περασετε καλα.

Εμενα με εξιταρει η φαση με τον Κρις πιο πολυ. Παμε για Redemption Arc? Ασε που δειχνει να τρεφει πραγματικα συναισθηματα για τον Τζονι

1 Like