Οχι, κι εγω την λατρευω.
Μα ειναι η πραγματικη του προφορα, απο την Νεα Ζηλανδια ειναι ο ανθρωπος.
Η προφορά στη σειρά είναι και καλά Αγγλική cockney που ακούγεται πολύ ψεύτικη - δε ξέρω εάν ξεχωρίζει μόνο σε εξοικειωμένους σε αυτές τις προφορες (χωρίς να το παίζω κάτι) αλλά καμία σχέση με το πως μιλάει.
Σε ενα μερος του κοινου δουλευει, σε αλλους οχι
Ε Π Ι Κ Ο s03e06 The Boys!
Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η σειρά!
The boys όλα τα λεφτά.
Επίσης. Το Umbrella academy s3 είναι αρκετά καλό, μετά από μια 2η σεζόν την οποία βρήκα παντελώς βαρετή.
Το Umbrella Academy μου αρεσει κ εμενα παραδοσιακα (και εκατσε καλα περιμενοντας παραλληλα εβδομαδιαιως τα The Boys), αν και στη 3η σεζον τα γραφικα ειναι εντελως απαραδεκτα και καποιοι χαρακτηρες τελειως μεχ.
Πολυ ωραια επισης το πως παρουσιασαν την αλλαγη του Elliot Page και μεσα στη σειρα, σε Viktor.
Θελω να σταθω ομως στην απαισια σκηνη του 5ου επεισοδιου οπου η Alisson να χρησιμοποιει τις δυναμεις της για sexual assault ουσιαστικα του Luther και το περασαν στο πολυ ντουκου. Απαραδεκτο.
Προσθεστε κ μενα στους οπαδους του Line of Duty. Οτι καλυτερο βγηκε απο τον mild covid μου κ την καραντινα του. Απορω πως χεν το χα παρει πρεφα τοσο καιρο. Φοβερη σειρα
Είναι τρομερή. Ειμαι στα μισά του 3ου κύκλου και δεν θελω να τελειώσει. Πολύ σοβαρή. Κάθε επ ανεβάζει το λβλ όλο κ πιό ψηλά
Μολις εφαγα τρελη ξενερα στο πρωτο επ. της δευτερης σεζον. Το τελειωμα του. Σειραρα
Τοπ 3 σειρων εβερ απλα. Σεμιναριο .
+1.
Όλα τα επεισόδια αυτουνού είναι αυτόνομα; Ή υπάρχει κάποιο κεντρικό στόρυ;
Καθε σεζον πιανεται με ενα κεντρικο θεμα/υποθεση, αλλα ολες μαζι ειναι συνδεδεμενες αριστοτεχνικα…
Απλα δες τα, μη διαβαζεις αλλο κ σποιλεριαστεις.
Ενα πραμα μου χαλαει τον ρεαλισμο. Πως ο συμπαθεστατος κατα αλλα, Μπογδανος με μαλλια, DS Arnott is such a ladykiller…
Σειραρα. Ειδικα ο Hastings κ ο εκαστοτε που ερευνουν σε καθε σεζον, παιζουν φοβερα
Χρόνια τα φωνάζουμεεεεεεεε… εκπληκτική σειρά το LoD
Άντε τώρα και Shetland. Μην τα θέλετε όλα μασημένα.
Έχω την εντύπωση πως αποκτά θρυλική υπόσταση σιγά σιγά:
Σήμερα αύριο τελειώνω την δεύτερη σεζόν. Τι σειράρα είναι αυτή;
Ποτέ δεν ήμουν των αστυνομικών σειρών, αλλά τι σκατά ξέρω εγώ, μιλάμε είναι φοβερό.
Αυτό με τον DS Arnott το σκεφτόμουν κι εγώ, στην δεύτερη έχει αρχίσει να δείχνει ότι οτιδήποτε κουνιέται και το σταμπάρει, it’s fair game
Εγω δεν κανω binge ποτε, αλλα δεν εχει υπαρξει αυτες τις μερες μια φορα να μπορεσω να δω μονο ενα. Δεν κρατιεσαι αν δεν δεις τι ακολουθει.
Παντως ρε παιδια η φαση με την κοπελα στον πεμπτο οροφο στο πρωτο επεισοδιο της δευτερης σεζον με χει στοιχειωσει
Υ.Γ. Επισης αν δεν γινει κατι επιτελους με τον ψηλο θα τρελαθω
Ξεκινησα attack on titan…πωπωπω
Να δείτε όλοι The Deuce . Μόλις την τελείωσα και δεν μπορώ παρά να αποθεώσω. Οκ, έχεις David Simon και George Pelecanos από πίσω, περιμένεις ένα μίνιμουμ ποιότητας, έχεις εγγύηση πως δεν θα δεις κάτι πρόχειρο και ημιτελές.
Στο ψητό. Έχω πολλές σκέψεις και δεν ξέρω αν μπορώ να τις βάλω όλες σε μια τάξη. Για αρχή, για όποιον δεν ξέρει, η σειρά είναι 3 σεζόν, η πρώτη διαδραματίζεται το 71, η δεύτερη το 78, η τρίτη το 85. Δεν είναι αυτοτελείς, αποτελούν η μία φυσική συνέχεια της άλλης και παίζουν οι ίδιοι χαρακτήρες. Η σειρά καταπιάνεται με την πορνεία, την βιομηχανία του σεξ αλλά εστιάζει αρκετά και στην ίδια την Νέα Υόρκη, η πόλη είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς. Ας το πιάσουμε από εκεί. Αισθητικά η σειρά είναι spot on. Έχει πιάσει ακριβώς το vibe όλων των χρονικών περιόδων που παρουσιάζει, δεν ωραιοποιεί τίποτα και, ειδικά εφόσον εστιάζει στο πιο “κακό” κομμάτι της πόλης, η ατμόσφαιρα είναι βαριά και σκοτεινή. Είναι εντυπωσιακό πόσο απρόσκοπτα και φυσικά δείχνει να μεταλλάσεται το αστικό περιβάλλον ανά τα χρόνια, δεν χρειάζεται καν να ειπωθεί κάτι πολλές φορές, απλά παρατηρείς το background και συνειδητοποιείς αλλαγές αισθητικά και κοινωνικά.
Εκτός από την Νέα Υόρκη όμως, έχουμε και ένα εξαιρετικό καστ που όλοι αποδίδουν άψογα τον ρόλο τους. Από τους νταβατζήδες των early 70s στην εδραιωμένη βιομηχανία του σεξ των 80ς, βλέπουμε όλα όσα μεσολάβησαν. Το γράψιμο είναι εξαιρετικό, παρατηρούμε όλα τα, αναμενόμενα, αδιέξοδα που εμφανίζονται στις ζωές των σεξεργατριών, τις δυσκολίες των ομοφυλόφιλων σε μια εποχή που ήταν εντελώς περιθωριοποιημένες οι ζωές τους, το θάρρος και τις προσπάθειες για κοινωνική αλλαγή από ανθρώπους που προσπαθούσαν να αλλάξουν το περιβάλλον γύρω τους, την ανάγκη για προσωπική ανέλιξη και για την εκπλήρωση προσωπικών ονείρων, βλέπουμε ρεαλιστικές ανθρώπινες σχέσεις, ενώ έχει και εξαιρετικό ενδιαφέρον το πως παρουσιάζεται μια διαφορετική εποχή στην Αμερική, όπου (θεωρητικά) οι ευκαιρίες για εξέλιξη και εργασία παραμόνευαν σε κάθε γωνία, ωστόσο οι ραγδαίες αλλαγές (σε κοινωνία, τεχνολογία) σήμαιναν πως δεν υπήρχε χώρος για εφησυχασμό.
Είναι εντυπωσιακό το πόσα πράγματα πιάνει το Deuce και τα αναπτύσσει ώριμα και ολοκληρωμένα. Είναι μια σκληρή σειρά γενικά, σπάνια ευχάριστη, με πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες, με σαφέστατη άποψη και δυνατή πένα. Να το δείτε.