Πόσο καλοδουλεμένη σειρά είναι το The Boys… δεν έχω λόγια. 100% διασκέδαση/ψυχαγωγία/πείτε το όπως θέλετε. Ο τέλειος τρόπος να ανακατέψεις την καφρίλα, την ωμή βία και το (με το σταγονόμετρο) χιούμορ.
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό που έχουν καταφέρει, μια σειρά με τέτοια θεματολογία να γίνεται καλύτερη από επεισόδιο σε επεισόδιο και από σεζόν σε σεζόν
To Disney+ γινεται launch Ελλαδα σε 8 ωρες (μου στελνουν οι φιλοι που δουλευουν στη Disney) αλλα εχει γινει καποια marketing καμπανια ? Νομιζω περναει στο ντουκου.
Κατι εχει γινει
Περί Sex Pistols δηλώνω πανηγυρικά άσχετος. Η σειρά Pistol, όμως, που ασχολείται με δαύτους μου αρέσει πολύ.
Καμία γνώμη επ αυτού;;
Λογικά τις επόμενες ημέρες θα κάνω ένα πιο εκτεταμένο σχόλιο, αλλά όπως το κόβω η τελική μου αίσθηση είναι πως το κράξιμο του Rotten μάλλον έχει γερές δόσεις ρεαλισμού (αν και παραδόξως ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει είναι ο απόλυτος show stealer).
Αρκετά watchable σειρά όμως, που προσπάθησε δυστυχώς να χωρέσει πολλά αυγά σε ένα καλάθι 6 επεισοδίων και ανά στιγμές έβγαινε συγκινητική, έχοντας πιάσει πλήρως την αισθητική, και ανά άλλες αρκετά ατσούμπαλη και επιφανειακή.
Θα την πρότεινα σε κάποιο που θα ήθελε να πάρει μια πρώτη γεύση για το τι ήταν αυτό το πολιτισμικό φαινόμενο, ειδικά αν ανάλογα biopics συγκροτημάτων των τελευταίων ετών του άρεσαν, τα οποία μάλλον όρισαν και το τελικό προϊόν από την πλευρά της εμπορικής προσέγγισης.
The Boys. Η αγαπημένου μου σειρά των τελευταίων ετών.
Η 3η σεζόν ίσως καλύτερη και από την πρώτη.
To severance έχω κατεβάσει και θέλω να ξεκινήσω.
Ms Marvel: όλα τα κλισέ κ politicalcorrectίλα μαζί. Ξεκάθαρα για άρμεγμα εφήβων και νεαρών φίλων της Marvel
ειχα δει τις προαλλες το τρεηλερ για το Ms Marvel…δεν νομιζω να το δω για κανεναν λογο…
Severance έχω φτάσει στο πέμπτο επεισόδιο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να αρέσει σε κάποιους. Μέχρι τώρα πολύ αργό, επαναλαμβανόμενο, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα αλλά το όλο χτίσιμο της ιστορίας δεν με τραβάει. Περιμένω πότε θα γίνει η ανατροπή που δώσει λίγο νόημα. Κάτι σαν τις ταινίες του M Night Shyamalan, που στο τέλος ξενερώνεις συνήθως. Καμία σχέση πχ με το The Dark, το γερμανικό.
γιατι δεν μιλαει κανεις για το Barry; τελεια και η τριτη σεζον
Το Severance είναι TVoty, δεν ξέρετε τι λέτε.
Καταπληκτικο,κατουριεμαι απο το γελιο.Απο τις καλυτερες κωμικες σειρες την τελευταια πενταετια!
Bill Hader ημιθεος…
Αυτό δεν το ήξερα καν, το έβαλα και είδα μπαμ μπαμ (είναι και μικρό) 2 σεζόν και πάω στην τρίτη.
Εξαιρετική σειρά.
Πολύ καλά ξεκινάει η 3η σεζόν The Boys αλλά η προφορά του Karl Urban είναι εντυπωσιακά κακή ακόμα.
Η προφορα που εχει ο Karl Urban στα 50 χρονια που ζει ειναι κακη?
Μόνο εγώ θεωρώ την προφορά του highlight της σειράς;