Περί σειρών γενικά

The Get Down, Suits, Lost, Breaking Bad, Sherlock, The Night Of, The Americans, Homeland, Oz, μου ερχονται αμεσως στο μυαλο. Τα τρια τελευταια οπως και τα Mad Men, Game of Thrones, τα ανεβαζει πολυ η τελευταια σκηνη τους

Και ο πιλοτος Misfits τα ειχε σπασει.

3 Likes

Και του Alias ήταν απ’ τους κορυφαίους.

2 Likes

ALIAS φανταστική σειρά όλες οι σεζόν

1 Like

πρόδρομος πολλών σειρών το Alias. ειδικά τα τελευταία επεισόδια απο κάθε σεζον.

1 Like

Δεν αποκαλύπτει πλοκή, έχει νέους χαρακτήρες και μια πολύ σύντομη πρώτη μικρή ματιά στον κόσμο

Συγκρατημένη αισιοδοξία έχω, καθώς είδα και το μισάωρο interview του βασικού cast + Gaiman + Showrunner στο Geeked Week του Netflix και αν μη τι άλλο, η εμπιστοσύνη που έβγαλε ο ίδιος ο Gaiman στο adaptation, με κάνει να το πιστεύω σε ένα βαθμό.
Δεν είναι πολύ κοντά σε αυτό που είχα πλάσει στο μυαλό μου ανά τα χρόνια, όταν ξεκίνησα να διαβάζω Sandman στα mid90s και μετά, αλλά έχω λόγω Gaiman καλό feeling…

5 Aυγούστου, Netflix

5 Likes

Το tease στο τέλος με τον Corinthian με έψησε κάπως ομολογώ, δείχνει αξιοπρεπές χωρίς να συγκλονίζει η να συγκινεί. Έχουν χρυσάφι στα χέρια τους, καλό θα ήταν να αξιοποιηθεί σωστά. Αν είναι οκ και φέρει κόσμο στο κομικ (που θα φέρει), win-win

1 Like

Επίσης έκαναν confirm τον Mark Hamill για Matthew :smile:

Έναν voice actor έπρεπε να πάρουν, πήραν τον πιο iconic

2 Likes
2 Likes

Ας μπει και το τρεηλερακι κατευθειαν… φοβερο φαινεται.

DARK στις 10 καλυτερες σειρες που εχω δει γενικα στην ζωη μου.

4 Likes

Ελπίζω να μην είναι σαν το dark, αλλά είδα ότι παίζει η τυπαρα ο Antony Lesser οπότε must see

Πλήρωσα 100 (!) ευρώ για να πάρω μία τούμπανη έκδοση και τα διαβάζω τώρα.

2 Likes

Money worth spent :metal:

Εγώ λέω να αγοράσω και τις ελληνικές εκδόσεις που βγαίνουν τώρα, έτσι για τη συλλογή, αν και η αγγλική γραφή του Gaiman δύσκολα μεταφράζεται και κάνει justice στο πρωτότυπο κείμενο (από όσα, βιβλία κυρίως, έχω διαβάσει και στις δύο γλώσσες

1 Like

Τo omnibus? Αυτά έχω εγώ (η φωτο δεν είναι δική μου), πολύ καλές και όμορφες εκδόσεις.

Εγώ τα είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια 100e σύνολο απ’ οτι θυμάμαι, δεν ξέρω σε τι τιμές τα βρίσκεις πλέον…

…Ή Absolute μήπως? Είναι άψογες.

@Lupin Anubis ε? Εγώ θα ήθελα τα λίγα τεύχη που έβγαλε η Modern Times. Παλιά φοβόμουν τα εξώφυλλα και δεν τα πλησίαζα :smile:

2 Likes

Ακόμα θυμάμαι την διαφήμιση, όπου τόνιζε το «ΕΝΗΛΙΚΗ μυθοπλασία» :stuck_out_tongue: και έκλανα λίγο μέντες και εγώ, στην πιθανότητα να αγοράσω ένα εξ’ αυτών (μέχρι που, οκ βρήκα το θάρρος και μετά μου έφυγε αυτό το άγχος :stuck_out_tongue: )

1 Like

Αριστουργηματικό κόμικ ,πράγματι το Sandman. Ο Gaiman ωστόσο στις υπόλοιπες δουλειές του που έχω διαβάσει με απογοήτευσε. Σίγουρα χρωστά πολλά στον Harlan Ellison-που ήταν επιρροή και μέντορας του-και μάλλον καλύτερος συγγραφέας…
Παλιότερα έλπιζα τα βιβλία που μου αρέσουν να γυριστούν ταινία η σειρά, αλλά με τόσες μουφες που έχω δει κρατώ μικρό καλάθι, θα δείξει.

1 Like

Ναι, αυτό:

Αγορά στα τυφλά ε, ούτε στριπάκι δεν είχα διαβάσει, απλά πάνω-κάτω τόσα χρόνια άκουγα τα καλύτερα. Πιστεύω ότι δε θα τα κλάψω τα λεφτά, τι να πω. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Το Sandman είναι σίγουρα το magnum opus του. Ο Ellison είναι σημαντική μορφή που έχει επηρεάσει το χώρο του φανταστικού σε ευρύτερο πλαίσιο, αλλά γενικά ο Gaiman είναι πολυδιαβασμένος και μπορείς να εντοπίσεις αρκετούς συγγραφείς-αδυναμίες του.

Όμορφα. Δεν θα κλάψεις ούτε cent, πρόκειται για πολύ προσεγμένη έκδοση και οκ, το περιεχόμενο είναι iconic, θα διαπιστώσεις πως η φήμη που έχει δικαιολογείται. Καλή ανάγνωση :slightly_smiling_face:

Και ένα ωραίο ποστερ για τη σειρά:

3 Likes

Σε αντιθεση με το πρωτο τρεηλερ που το βρηκα εντελως μαπα, το αποπανω φαινεται πολυ καλυτερο.