Πω πω μας εφτιαξες πρωινιατικα.
Φερτε μωρε και τον Sean Kanan ως Mike Barnes και την υπερλατρεμενη κοκκινομαλλα Robyn Lively απο το ΙΙΙ για ενα cameo εστω, να ολοκληρωθει η μαγεια.
Πω πω μας εφτιαξες πρωινιατικα.
Φερτε μωρε και τον Sean Kanan ως Mike Barnes και την υπερλατρεμενη κοκκινομαλλα Robyn Lively απο το ΙΙΙ για ενα cameo εστω, να ολοκληρωθει η μαγεια.
Από Lively, μόνο Blake
Το είχα πάρει απόφαση ότι θα το δούμε του χρόνου παρόλο που είχε γυριστεί ήδη εδώ και μήνες.
Πολύ ευχάριστο νέο
Τέλειωσα πρώτη σεζόν Animal Kingdom, που βασίζεται στην ομότιτλη αυστραλέζικη ταινία -δείτε τη- και θα το συνεχίσω πάραυτα για δυο λόγους:
Έλεν Μπάρκιν κοντεύεις τα 70; Φάουστ φάση.
Είναι ένα τσακ πριν γίνει σαπουνόπερα, αλλά δεν γίνεται κι αυτή η επικίνδυνη ισορροπία με ιντριγκάρει.
Ξεκινησα euphoria. 1ο επ αν και teen drama, μου φάνηκε αρκετά προχωρημένο και ζόρικο. Ελπίζω να το πάει καλά στην συνέχεια. Για ακόμια μ7α φορά, η ποιότητα hbo στα ύψη. Εύγε!
Ωραία σειρά, η ερμηνεία της Ζεντάγια κατά τη γνώμη μου επισκιάζει τα πάντα στη σειρά.
Μιλάμε για αποκάλυψη.
Ειχα ηδη πωρωθει με το πρωτο τρεηλερ, αλλα αυτο το αποπανω ειναι απλα ο ορισμος της καυλας.
Θα ειμαι σε διακοπες 3 Ιουνιου, αλλα με το που θα γυρισω θα εχω 3 επεισοδια να δω… απλα ανυπομονω.
That’s the Proclaimers!
Τεράστιος Oldman σε εξαιρετικά γραμμένο ρόλο.
Να το δειτε οπωσδηποτε.
5 επεισοδιακια, limited series, βασισμενο σε υποθεση δολοφονιας του 1980 στο Τεξας.
Η Τζεσικα Μπιλ κανει ερμηνεια για 4 Οσκαρ και 5 Χρυσες Σφαιρες. Απο κοντα κι ο Παμπλο Σραημπερ.
Και ολο το καστ δηλαδη, δεν υπαρχει ουτε ενας που να μην ειναι εξαιρετικος.
ΥΓ. Μολις ειδα οτι εβαλε το τρεηλερ πιο πανω ο αγαπητος @eviL
Υπέροχη 3η σεζόν Love Death and Robots, ευτυχώς γιατί τη 2η δεν την άντεξα πολύ
Απιστευτη η ομαδα marketing του The Boys.
Ψοφαω και με το τρεηλερ, αλλα και με τα σχολια στο YouTube στο βιντεο.
Λιγες μερες εμειναν και για αυτο.
Είναι ο πιλότος του Suits ο καλύτερος πιλότος?
Έχουμε δει πιλότο Lost το 2004 τι να μας πει το οτιδήποτε άλλο. Πάνω στο δέντρο ήταν.