To Severance λες?
Ναι.
Ναι και εγώ λίγο τα έχασα όταν το είδα… Είναι Mindfuck τελείως
Ο γέρο τοξικός έχει προτείνει το Shetland δύο κύκλους πριν (για να ευλογήσω τα γένια μου), αλλά ναι, η σειρά γαμει. Εξαιρετική ατμόσφαιρα και χαρακτήρες, σκωτσέζικη προφορά, πολύ καλή φωτογραφία. Και το Line of duty βέβαια, που είναι μέσα στο τοπ 5 μου, το φωνάζω χρόνια εδώ μέσα…
Έχεις τίποτα παρόμοιο να προτείνεις? Βρετανική σειρά αν γίνεται
εχει δει κανεις;
Ναι το εχω προτεινει ΔΥΟ φορες εδω μεσα, αλλα ο κοσμος βλεπει σεντονια (γιατι γραφω για πολλες σειρες συνηθως μετα απο κανα 2 μηνες που εχω κανει binge) και φοβαται, κι ενω τα γραφω πολυ ωραια οταν θελω.
Η καλυτερη σειρα του 2021, διχως δευτερη σκεψη για μενα.
Συγκλονιστικες ερμηνειες, καθημερινα θεματα που θα επρεπε να αγγιζουν τον καθενα, και γενικα μια υπεροχη παραγωγη και σε φωτογραφια, και σε μουσικη, και στα παντα.
Το ειχα πρωτοπροτεινει 20 Ιανουαριου, να το δειτε ολοι (!)
Πολύ δυνατό το Maid.
Πολυ καλο
Ξεκινησα succession. Ενω στην αρχή αναρωτιόμουν γιατί να έχει κάνει τόση μεγάλη επιτυχία σαν σειρά, τελικά έβλεπα το ένα επισόδειο πίσω απο το άλλο…
Χαίρομαι που μισώ σχεδόν όλο το καστ. Μεγάλη υπόθεση να γινουν όλοι τόσο πειστικά μισητοί!
Yellostone ειμαι στο 4ο επ., αργο βαρυ αλλα κάτι καλό μου βγάζει και μάλλονθα το συνεχίσω.
τι συμβαινει εδω; πολυ με φρικαρει
είμαι στο 3ο επεισόδιο του severance και ήρθα να πω πως πέρα από τα υπόλοιπα της σειράς, έχει τα καλύτερα opening credits που παίζουν σε σειρά εδώ και πολλά χρόνια
αισθητικά και το vibe θα το έβαζα ανάμεσα στα πρώτα black mirror (αλλά πιότερο immersive) και leftovers (αλλά λιγότερο μεταφυσικό - προς το παρόν τουλάχιστον) και αναρωτιέμαι γιατί έχει μόνο μια αναφορά εδώ
1ο επεισόδιο, του δεύτερου μισού της τελευταίας σεζόν του Όζαρκ:
Μουσικάρες, από τα τραγούδια μέχρι τη spooky μουσική επένδυση κάθε σκηνής.
Θα φύγω κολυμπώντας για το Αμέρικα, να τη βρω, να την βγάλω βόλτα, να την ακούσω να μου μιλάει για ώρες, θα την πάω για ηλιοθεραπεία να πάρει λίγο χρωματάκι μιας και της λείπει και θα της ζητήσω να μου χαρίσει όλα τα πουκάμισα που φοράει στη σειρά.
Αλάνι από τα λίγα.
Δυο επεισοδια μεσα στο Minx και περναω καλα. Jack Johnson αγαπαμε ο,τι και να κανει.
Disclaimer - πρεπει ναταχεις και λιγο καλα με τον εαυτο σου να τη δεις λιγο πιο ανετα
Συνεχιζει τη καλη παραδoση το Apple TV, με μια ακομα τρομερη παραγωγη - το Slow Horses.
Ειναι πιστευω η καλυτερη OTT subscription επενδυση μιας και ολο το περιεχομενο που εχω δει ειναι παρα πολυ ποιοτικο.
Η σειρα ειναι ενα μοντερνο κατασκοπευτικο Βρετανικο θριλλερ που το παντρευει τελεια με βρετανικο πλακ χιουμορ και ωραιους χαρακτηρες.
Ενα τμημα της ΜΙ5 οπου βαζουν ολους τους αποκληρους της υπηρεσιας και ηγειται ο -καταπληκτικος- Garry Oldman, θα βρεθει στο κεντρο μιας μεγαλης συνωμοσιας.
6 ευκολοβλεπτα επεισοδια με 2η σεζον να εχει ηδη ανακοινωθει.